Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):

i nasz gość poniedziałkowy - Caya :loveu: bardzo fajna i grzeczna z niej dziewczynka :loveu: jak się do niej mówi to ona też mówi :lol:

a to mówienie fajne jest , u kogoś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wiosenne psy sa dobre na wszystkie smutki :loveu: Piekne zdjecia łobuzić :p
To mnie rozczuliło szczególnie: http://img23.imageshack.us/img23/8498/dsc0308f.jpg uwielbiam szczeniorkowe pysie :loveu:
A zwróciliscie uwagę na obroże Cayi?http://img87.imageshack.us/img87/9513/dsc0326.jpg :loveu:
Czy mogę prosić o jakiś namiar, gdzie takie robią? Szelki też mozna takie kupić?

A w tytule galerii nie brakuje przypadkiem jednego imienia? Małej, cakiem nowej ;) osóbki? No i zdjeć tej osóbki też mogłoby sie więcej pojawić :loveu:

Zastanawiam sie nad kupnem małej maszynki do strzyzenia psa. Jednego psa i tylko, żeby co 2 miesiace głowę, szyje i dupkę dobrze zrobić, a raz w roku ogolić resztę. Wcale nie musi byc jakaś wielofunkcyjna ta maszynka. Podpowiecie mi coś?:cool3:

Posted

Kojot nie wiem co tam zalinkowałeś bo się otwiera ta ostatnia strona, ale wiem o jakie zdjęcia Ci chodzi :evil_lol:

Tangerine - obrożę może Vectra napisze bo Ona chyba też takie kupowała, faktycznie zapomniałam o Idze, ale to dlatego, że Olwią zajmowałam się dużo dużo więcej :p , a maszynki Ci nie poradzę niestety - nie mam takiej małej i nie znam się na sprzęcie - jak miałam porównanie mojej maszynki i maszynki, jaką ma eria to lekko się załamałam - to jak porównanie trabanta i audi :lol:

Posted

CO do obroży , to nie wiem gdzie Lidia kupowała Cay .. ale chyba tam gdzie mieszka.
Była fajna firma , która robiła obroże na zamówienie .. z napisami .. ale się zmyła ..

Maszynka musi być dobrana do sierści .... i lepiej zainwestować kapkę więcej i kupić coś niecoś lepszego , niż kupić "coś" malutkiego i nie będzie się sprawdzać ..

Posted

Dzięki za podpowiedzi :)

eria napisał(a):
Andis AGC 2-biegowa ;)

I wróciłam do punktu wyjscia :p Na razie mnie nie stać na taka rozrzutność na psie sprawy, więc jeszcze trochę potrawię te mysli ;)

Posted

AnkaG napisał(a):
Ja też spojrzałam co eria ma i mi koparka opadła. :shock:

:lol: niezła nie? a chodzi jak marzenie - cichutenko :loveu: ja mam moser1245 - niby taka super i w ogóle wszyscy chwalą, ale ja chyba trafiłam na jakiś kiepski egz... :roll:

właśnie odwiozłam Figę :placz: ze mnie to byłaby dupa, a nie hodowca - od rana bolał mnie brzuch z tego powodu :lol: teraz boli mnie gardło bo tyle nagadałam ludziom :oops: a od czasu jak wysiadłam pod domem z samochodu miałam już 5 razy wybrany numer do nich żeby zapytać co się tam dzieje :oops: ale poczekam do jutra :oops: Figa oczywiście zlała się na dywan :lol: pokochała swoją 11-letnią panią i jej kolezankę od razu, z nimi się bawiła, a do mnie co chwilę przylatywała i patrzyła w oczy :mdleje: potem o mnie zapomniała i poszła na spacer, a ja się wymknęłam :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='tangerine74']
I wróciłam do punktu wyjscia :p Na razie mnie nie stać na taka rozrzutność na psie sprawy, więc jeszcze trochę potrawię te mysli ;)

przejrzyj sobie te maszynki: Maszynki do strzyżenia zwierząt oraz akcesoria do pielęgnacji firmy Oster, Andis, Heiniger, Moser, Vivog wcale nie musisz do strzyżenia Gimlonia kupowac maszynki za 500 zł - Eria ma profesjonalną bo chce się zająć strzyżeniem na większą skalę niż tylko swoje psy, ja też chciałam taką co da radę schroniskowcom itd

Posted

modliszka84 napisał(a):
ojoj Figulec w domku :lol:
będzie dobrze, musi być...

może szeleczki im zalecić żeby kupili.. :razz:? bo ja obrożom nie ufam :roll:

tak też zrobiłam - jutro jadą na psie zakupy i kupią szelki i flexi - w obroży jak szaleje na smyczy to kaszle więc szelki musi mieć bo jest dzikusem :lol:

Posted

Moniko jak myślisz dlaczego ja tylko raz miałam szczeniaki, mając 3 suki hodowlane ??? :cool3: Dwie na wszystkich wystawach dostawały doskonałe oceny ...:diabloti:

No to czekamy na wieści o małym szkrabku. :lol: