marako Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 ogólnie: Budowa i projektowanie domów, wnętrza :: Murator (można tam znaleźć wszystko na tematy okołobudowlane; nauczyłam się tam od podstaw kłaść parkiet, gres, itp.) Quote
malawaszka Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 nooo forum muratora to podstawa :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='marako']ogólnie: Budowa i projektowanie domów, wnętrza :: Murator (można tam znaleźć wszystko na tematy okołobudowlane; nauczyłam się tam od podstaw kłaść parkiet, gres, itp.) sama kładłaś gres? :-o normalnie SZACUN! sporo się naczytałam forum muratora - sporo nocy zarwałam na nim :lol: Vectra mam jeszcze kilka ale wsie takie same :evil_lol: Alu no własnie mi też mówili, że motylki, ale ja myslałam, że motyle to z większych gąsieniczek się przepoczwarzają, a to jest takie małe :roll: Quote
Doginka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ale śliczne foty Olivki w krzaczorkach:loveu::loveu::loveu: A te lichy to bleeeeeeeeeeeeee:crazyeye: Quote
madziamn Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 świetne fotki ale robale mi sie nie podobaja nawet jakby miały z nich byc motyle to i tak nic nie zmieni:shake:. Wiesz Moniczko kilka dni temu tłumaczyłam Oliwce że Luna z Twojej galeryi to Luna a nie Dusia. Przeglądam u Ciebie fotki a Olka przechodzi i mówi "o Luna"-załapała:multi::lol:. Quote
malawaszka Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 madziamn napisał(a):świetne fotki ale robale mi sie nie podobaja nawet jakby miały z nich byc motyle to i tak nic nie zmieni:shake:. Wiesz Moniczko kilka dni temu tłumaczyłam Oliwce że Luna z Twojej galeryi to Luna a nie Dusia. Przeglądam u Ciebie fotki a Olka przechodzi i mówi "o Luna"-załapała:multi::lol:. mnie też te robale nie zachwyciły tylko chciałam się dowiedzieć co to z tego będzie :lol: haha "moja" Oliwia też pytała kiedyś czy Dusia to Luna - często ze mną ogląda fotki na dogo :lol: Quote
eria Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 http://img228.imageshack.us/img228/9568/dsc0035e.jpg ale cudne :loveu::loveu: spróbuję poszperać co to może być Quote
tangerine74 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Byłam, widziałam ;) http://img218.imageshack.us/img218/337/dsc0084w.jpg i znów się zakochałam :loveu: Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 eria nie ukrywam, że liczyłam na Ciebie :loveu: Erhan :mdleje: po kolei łacinę mam przeglądać? :mdleje: może na emeryturze dam radę :lol: ale poszukam tej barciatki, chociaż wolałabym, zeby to było coś mniej pospolitego :evil_lol: rosną u nas na drzewach małe misie polarne :loveu: chwilkę potrzymała i szybko już szukała komu oddać :lol: Quote
Erhan Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='malawaszka']czy ktoś wie co to jest? ... To pewnie będzie popularna Barczatka malinówka - ciem taka brązowa :evil_lol: ale na 100% nie wiem - spróbuj sama poszukać np. tu : Lepidoptera Species by Scientific Name in Alphabetical Order :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='eria']a ja bym postawiła na barczatkę wilczomleczówkę : fot z wikipedii : możliwe - znalazłam to na stronie którą Erhan podał: http://www.ukleps.org/Pregeo/1635s.jpg ale nie widziałam wcześniej nigdzie tych jajeczek takich Quote
eria Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 a ja bym postawiła na barczatkę wilczomleczówkę : fot z wikipedii : Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 a takie tańczące niedźwiadki mamy na łące Quote
tangerine74 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='malawaszka']a takie tańczące niedźwiadki mamy na łące http://img520.imageshack.us/img520/7492/dsc0141.jpg gryzli :-o ale i tak słodziutka:loveu: Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Master of Puppets :lol: po powrocie ze spaceru, na który Pepa z własnej woli nie poszła obowiązkowy ochrzan :lol: Quote
AnkaG Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Fruwający Lunek :loveu: A kto kogo ochrzaniał? Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Pepa mnie ochrzania ZAWSZE jak gdzieś pójdę bez psów - po powrocie dostaję taki opiernicz że uszy więdną i nie przebiera w słowach :lol: Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 :lol: pj wiem wiem, że te uszka rażą, ale nie mam kiedy się zabrać za to - ona mi jakoś szybko teraz zarosła znowu Quote
Doginka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ja tu widzę misia koala - z tymi nieogolonymi uszkami Lunka tak właśnie wygląda:evil_lol::loveu: http://img2.imageshack.us/img2/5951/dsc0124g.jpg Quote
malawaszka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 łomatko Ala coś to znalazła :mdleje: :crazyeye: fuj! normalnie apokalipsa się zbliża - zabije nas świńska grypa i zjedzą gąsienice :shock: Quote
Vectra Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Alicja']pikuś te twoje na łące .....zoba Gąsienice :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Klementyna by była wniebowzięta :evil_lol: Quote
Recommended Posts