Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marako']ogólnie:
Budowa i projektowanie domów, wnętrza :: Murator

(można tam znaleźć wszystko na tematy okołobudowlane; nauczyłam się tam od podstaw kłaść parkiet, gres, itp.)

sama kładłaś gres? :-o normalnie SZACUN!
sporo się naczytałam forum muratora - sporo nocy zarwałam na nim :lol:

Vectra mam jeszcze kilka ale wsie takie same :evil_lol:

Alu no własnie mi też mówili, że motylki, ale ja myslałam, że motyle to z większych gąsieniczek się przepoczwarzają, a to jest takie małe :roll:

Posted

świetne fotki ale robale mi sie nie podobaja nawet jakby miały z nich byc motyle to i tak nic nie zmieni:shake:.
Wiesz Moniczko kilka dni temu tłumaczyłam Oliwce że Luna z Twojej galeryi to Luna a nie Dusia. Przeglądam u Ciebie fotki a Olka przechodzi i mówi "o Luna"-załapała:multi::lol:.

Posted

madziamn napisał(a):
świetne fotki ale robale mi sie nie podobaja nawet jakby miały z nich byc motyle to i tak nic nie zmieni:shake:.
Wiesz Moniczko kilka dni temu tłumaczyłam Oliwce że Luna z Twojej galeryi to Luna a nie Dusia. Przeglądam u Ciebie fotki a Olka przechodzi i mówi "o Luna"-załapała:multi::lol:.

mnie też te robale nie zachwyciły tylko chciałam się dowiedzieć co to z tego będzie :lol:

haha "moja" Oliwia też pytała kiedyś czy Dusia to Luna - często ze mną ogląda fotki na dogo :lol:

Posted

eria nie ukrywam, że liczyłam na Ciebie :loveu:

Erhan :mdleje: po kolei łacinę mam przeglądać? :mdleje: może na emeryturze dam radę :lol: ale poszukam tej barciatki, chociaż wolałabym, zeby to było coś mniej pospolitego :evil_lol:

rosną u nas na drzewach małe misie polarne :loveu:

chwilkę potrzymała i szybko już szukała komu oddać :lol: