jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Doginka napisał(a):Podobno czekolada humor poprawia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tia, podnosi poziom serotoniny w mózgu :) Quote
malawaszka Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 asher napisał(a): To ile w sumie kosztowało jajko niespodzianka? :evil_lol: 75 zł :angryy::angryy::angryy: a głodzic to ja dopiero zacznę - Pepa przytyła ok kilograma :mad: ona niedługo pęknie :shake: Quote
Doginka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Na czekoladowym wikcie przytyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Doginka napisał(a):Na czekoladowym wikcie przytyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To samo chciałam napisać ;) Quote
Vectra Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 malawaszka napisał(a):75 zł :angryy::angryy::angryy: a ja widziałam w sklepie po 3 zł :diabloti: drogo tam u was mają te jaja :evilbat: Quote
AnkaG Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Wiesz co Monika ja wiem, że nie wolno się śmiać z cudzego nieszczęścia .... :oops: ....... ale ...............:megagrin::megagrin::megagrin: Bywanie na twoim wątku zawsze mi poprawia humor :lol: A psiury są odjazdowe :lol: Quote
Ka-ka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 malawaszka napisał(a):75 zł :angryy::angryy::angryy: Vectra, co się czepiasz.... :evil_lol: no w końcu...jajko Z NIESPODZIANKĄ.... :diabloti: Quote
Ka-ka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://img211.imageshack.us/img211/1610/dsc0024zz6.jpg :loveu: :loveu: :loveu: pożycz, pożycz na trochę, bo ostatnio przepadło mi prawo własności do mojej Zuzki :diabloti: swoją drogą wiiiidać, że dawno mięęę nie było...KOOOOT???? :-o a nie możnaby oprócz foto-loooong story, wprowadzić opcji "streszczenia odcinków" ??? bo nawet, jeśli zaszyję się na tydzień z zapasem piwa i czipsów, żeby nadrobić zaległości, to znając życie, zaraz będą nowe zaległości u niektórych takich ;) którzy mają DUUUUUUŻE galerie :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 śmiejscie się smiejce, a ja miałam dwie noce z głowye bo spać nie mogłam z niepokoju :splat: Kamila - moja galeria już wcale nie jest taka szybkonarastająca :eviltong: a kotka mogę Ci pożyczyć na zawsze :loveu: zapakować? :grins: a psiury NIe są odjazdowe! minęło już tak dużo czasu odkąd przyniosłam Fifi a one nadal na nią polują :placz::placz::placz: łby poukręcam :angryy: Quote
Hanna R. Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Wasiu :diabloti:, śledzę wasze story na bieżąco. :lol: Quote
Vectra Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 malawaszka napisał(a):śmiejscie się smiejce, a ja miałam dwie noce z głowye bo spać nie mogłam z niepokoju :splat: a mówiłaś o tym wetowi który zainkasował 75 zeta ? bo ja bym powiedziała :diabloti: mówiąc - żegnam ... Quote
madziamn Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Hanna R. napisał(a):Wasiu :diabloti:, śledzę wasze story na bieżąco. :lol: ja też się staram:lol: Quote
madziamn Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 malawaszka napisał(a):śmiejscie się smiejce, a ja miałam dwie noce z głowye bo spać nie mogłam z niepokoju :splat: Kamila - moja galeria już wcale nie jest taka szybkonarastająca :eviltong: a kotka mogę Ci pożyczyć na zawsze :loveu: zapakować? :grins: a psiury NIe są odjazdowe! minęło już tak dużo czasu odkąd przyniosłam Fifi a one nadal na nią polują :placz::placz::placz: łby poukręcam :angryy: a psinki są odjazdowe czy poluja czy nie:razz: Quote
Ka-ka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 malawaszka napisał(a):śmiejscie się smiejce, a ja miałam dwie noce z głowye bo spać nie mogłam z niepokoju :splat: Kamila - moja galeria już wcale nie jest taka szybkonarastająca :eviltong: a kotka mogę Ci pożyczyć na zawsze :loveu: zapakować? :grins: a psiury NIe są odjazdowe! minęło już tak dużo czasu odkąd przyniosłam Fifi a one nadal na nią polują :placz::placz::placz: łby poukręcam :angryy: wolno narastająca jest moja...no dobszzzz....asher :evil_lol: ;) ale nie Twoja :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Vectra napisał(a):a mówiłaś o tym wetowi który zainkasował 75 zeta ? bo ja bym powiedziała :diabloti: mówiąc - żegnam ... ale co mu miałam powiedzieć? że jestem kretynką? to przecież ja przybiegłam do lecznicy mówiąc, że mój pies jest na pewno bardzo chory bo źle się czuł w nocy i ja kazałam pobrać krew i badać :lol: Haneczko cieszy mnie to niezmiernie :diabloti: wasia-srasia:diabloti: [SIZE=2]pozdrawiam wszystkie starające się i zyczę owocnych starań :diabloti: troszkę szalenie urozmaiconych zdjęć :roll: Quote
ariss Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 czy możesz mnie oświecić jak Ty to robisz,że śnieg wychodzi jak śnieg a nie jak jedno wielkie przepalenie???? Quote
Justa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ariss napisał(a):czy możesz mnie oświecić jak Ty to robisz,że śnieg wychodzi jak śnieg a nie jak jedno wielkie przepalenie???? wasia jest po prostu zawodowym fotografem :loveu: to teraz szturmem na sesje do niej :multi::loveu: Quote
ariss Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Justa napisał(a):wasia jest po prostu zawodowym fotografem :loveu: to teraz szturmem na sesje do niej :multi::loveu: wasia pokaż jeszcze śniegową pepe:diabloti: i gadaj jak to zrobiłaś!!!!! Quote
ariss Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 a teraz mi powiedz jak Ty to zrobiłaś,bo ja już na maksa kombinowałam i dalej przepalenia:placz: Quote
malawaszka Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 ariss napisał(a):czy możesz mnie oświecić jak Ty to robisz,że śnieg wychodzi jak śnieg a nie jak jedno wielkie przepalenie???? podejrzewam, że to jedyny plus mojego ciemnego obiektywu :lol: śniegowa Pepa a z kumplem może być? ahhh czy to jest miłośc, czy to jest kochanie :lol: Quote
ariss Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 malawaszka napisał(a):ale moje ustawienia nijak się nie będą miały do Twoich bo masz jasny obiektyw - a jak bym zrobiła z Twoim? niskie ISO, wysoki czas, a jak dalej przepalenia to przymknąć przysłonę stałka jest jasna a ostatnio nią robiłam foty;) dzięki za rady:loveu:,ale na następny spacer to ja wezme 18-200 a on już taki bardzo jasny nie jest:shake: Quote
malawaszka Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 ariss napisał(a):a teraz mi powiedz jak Ty to zrobiłaś,bo ja już na maksa kombinowałam i dalej przepalenia:placz: ale moje ustawienia nijak się nie będą miały do Twoich bo masz jasny obiektyw - a jak bym zrobiła z Twoim? niskie ISO, wysoki czas, a jak dalej przepalenia to przymknąć przysłonę Quote
asher Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 malawaszka napisał(a):a kotka mogę Ci pożyczyć na zawsze :loveu: zapakować? :grins: Halooo, jakim prawem rozporządzasz MOIM kotem? :mad: W chwili, kiedy to pisałaś jeszcze się go oficjalnie nie zrzekłam :mad: Quote
Recommended Posts