Vectra Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ja mam zimówki i co z tego :shake: kiedy ja nie lubię jeździć jak widzę tą biel :angryy: No , a ja mam taki plan :diabloti: w marcu jest wystawa w Katowicach :cool3: i mam zamiar BYĆ na niej :diabloti: Quote
weszka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Się kicia zebrała pięknie! Żeby tylko czegoś nie wymyśliła przy takich akcjach wpadania w sucze pyski ;) Ja też mam jeszcze letnie oponki, dopiero w poniedziałek popołudniu jestem umówiona na zmianę. Zima zaskoczyła, a mówili że do 25. nie będzie hehehe Quote
madziamn Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Weszko zima zawsze nas zaskakuje o ile pamietam to co roku tak jest, niby człowiek wie ale jakoś to tak wychodzi że przyjdzie niespodziewanie. Quote
eria Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 No , a ja mam taki plan :diabloti: w marcu jest wystawa w Katowicach :cool3: i mam zamiar BYĆ na niej :diabloti: to sie znów szykuje większe spotkanko :cool3: :multi: hihihih zima jak co roku zaskoczyła kierowców :laugh2_2: Quote
malawaszka Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 HA! a mnie już zima niestraszna :multi: na wieś jechałam na letnich - massakraaaaa - śniezyca, i ani przyspieszyć ani zahamować :shock: najpierw wzięliśmy się za sprzątanie - jedyne 6 h non stop :mdleje: no - J non stop, ja z małymi przerwami :lol: a potem wymiana oponek - ciemno, zimno i do domu daleko - wygwizdów i śnieżyca - fajnie było - teraz odmarzam :lol: ale warto było bo komfort nieporównywalnie większy! i bezpiecznie :multi: no - bezpiecznieJ ;) jutro pewnie będzie mnie łupało w krzyżu :evil_lol: Vectra!!!! a planujecie nocleg? :razz: do marca to już chyba będzie gdzie :cool3: Quote
LeCoyotte Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 eria napisał(a): hihihih zima jak co roku zaskoczyła kierowców :laugh2_2: mów za siebie:diabloti: Quote
ariss Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 eria napisał(a):to sie znów szykuje większe spotkanko :cool3: :multi: i ja będę:multi::multi::multi: a i musze powiedzieć,że bardzo się ciesze że pada śnieg i mam nadzieje,że w tym roku święta będą mocno białe:loveu: Quote
malawaszka Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 nie liczyłabym na to - pewnie zaraz się to stopi i będzie mokro i szaro:roll: Quote
Doginka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Biedny Rapcio nie mógł chodzić, bo mu śnieg przeszkadzał:razz: Nie cierpię zimy!!!:shake: Quote
malawaszka Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 hehe no ja tez nie lubię - najlepiej jakby się samo robiło wszystko :lol: ale muszę jechać na zbieżnośc i wyważenie kół bo coś mi kierownicę szarpie :roll: ale mimo tego jazda jest nieporównywalna :multi: wszędobylski kotecek Quote
weszka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ja też mam plan być na katowickiej ;) Może łaskawie pogoda będzie lepsza niż każdego roku ;) Nie narzekać na zimę! Toż to dla nas nie powinna być rzadna atrakcja. Każda pora roku ma swoje dobre i złe strony. Ja tam jestem zimowa dziewczyna i lubię choć też pewne aspekty bym poprawiła hehe Waszko fajnie że masz już zimowe kółka. Ja na letnich nadal a w dodatku z zepsutym hamulcem. Buuu jutro muszę się tym zająć, a nie przepadam za takimi tematami. Quote
malawaszka Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 mój post poprzedni miał być pod weszkowym :angryy: dzika dzicz i kotecek czający się na Pepę zza poskramiacza Pepowych zapędów :evil_lol: dooobry poskramiacz Quote
malawaszka Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 kotek wystrzelony ze spryskiwacza :evil_lol: i kotek bezczeszczący swoim jestestwem największą świętość Luny - resztki Kubusia Puchatka :mdleje: Quote
weszka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Oooo widzę że Pepa z zębami na wolności ;) Quote
malawaszka Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 weszka napisał(a):Oooo widzę że Pepa z zębami na wolności ;) noo Fifi nauczyła się juz uciekać przed Pepa a ta nie nadąża - chociaz biegi po mieszkaniu urzadza niezłe jak na Pepisko stare psisko :lol: Quote
malawaszka Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 zima :shake: kompletnie nie wychodziły mi zdjęcia :shock: słońce szalało - wychodziło i zachodziło - ble Quote
ariss Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 co TY chcesz od tych fot:mad:przecież są bardzo dobre!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
madziamn Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Moniczko te zdjecia sa cudne:loveu::loveu::loveu: a kotek "niewyjęty":lol:. Quote
malawaszka Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 ariss napisał(a):co TY chcesz od tych fot:mad:przecież są bardzo dobre!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: te lepsze wstawiłam - a ile w koszu wylądowało :lol: Quote
Bliss Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 no jestem uspokojona - skoro macie zwłoki Kubusia ... juz się bałam, że tylko my taka rodzina adamsów że małpie zwłoki jak świętość przechowujemy po kątach :evil_lol: a Pepa ma filozoficzne spojrzenie - znowu zima ... Quote
malawaszka Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 co Ty Bliss - szczątki Kubusia są w kilku częściach - kiedyś moja Mama ośmieliła się zgarnąć po drodze jedną cząstkę i wyrzuciła beztrosko do kosza :crazyeye: :mad: no więc wyratowałam i oddałam tam gdzie należą kurna - niech ten pies też ma coś swojego - tylko coś ten kotecek za bardzo się dostawia do Kubusia :mad: Quote
Bliss Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 wiesz - jak nie będzie miała własności to super niania twierdzi że to traumatyczne jest .... i potem problemy wychowawcze .... niech się mama zastanowi bo lunie psychikę zwichruje no ... Quote
Recommended Posts