Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja mam zimówki i co z tego :shake: kiedy ja nie lubię jeździć jak widzę tą biel :angryy:

No , a ja mam taki plan :diabloti: w marcu jest wystawa w Katowicach :cool3:
i mam zamiar BYĆ na niej :diabloti:

Posted

Się kicia zebrała pięknie! Żeby tylko czegoś nie wymyśliła przy takich akcjach wpadania w sucze pyski ;)
Ja też mam jeszcze letnie oponki, dopiero w poniedziałek popołudniu jestem umówiona na zmianę. Zima zaskoczyła, a mówili że do 25. nie będzie hehehe

Posted

No , a ja mam taki plan :diabloti: w marcu jest wystawa w Katowicach :cool3:
i mam zamiar BYĆ na niej :diabloti:

to sie znów szykuje większe spotkanko :cool3:
:multi:

hihihih zima jak co roku zaskoczyła kierowców :laugh2_2:

Posted

HA! a mnie już zima niestraszna :multi: na wieś jechałam na letnich - massakraaaaa - śniezyca, i ani przyspieszyć ani zahamować :shock: najpierw wzięliśmy się za sprzątanie - jedyne 6 h non stop :mdleje: no - J non stop, ja z małymi przerwami :lol: a potem wymiana oponek - ciemno, zimno i do domu daleko - wygwizdów i śnieżyca - fajnie było - teraz odmarzam :lol: ale warto było bo komfort nieporównywalnie większy! i bezpiecznie :multi: no - bezpiecznieJ ;)

jutro pewnie będzie mnie łupało w krzyżu :evil_lol:

Vectra!!!! a planujecie nocleg? :razz: do marca to już chyba będzie gdzie :cool3:

Posted

eria napisał(a):
to sie znów szykuje większe spotkanko :cool3:
:multi:

i ja będę:multi::multi::multi:

a i musze powiedzieć,że bardzo się ciesze że pada śnieg i mam nadzieje,że w tym roku święta będą mocno białe:loveu:

Posted

hehe no ja tez nie lubię - najlepiej jakby się samo robiło wszystko :lol: ale muszę jechać na zbieżnośc i wyważenie kół bo coś mi kierownicę szarpie :roll: ale mimo tego jazda jest nieporównywalna :multi:

wszędobylski kotecek

Posted

Ja też mam plan być na katowickiej ;) Może łaskawie pogoda będzie lepsza niż każdego roku ;)
Nie narzekać na zimę! Toż to dla nas nie powinna być rzadna atrakcja. Każda pora roku ma swoje dobre i złe strony. Ja tam jestem zimowa dziewczyna i lubię choć też pewne aspekty bym poprawiła hehe
Waszko fajnie że masz już zimowe kółka. Ja na letnich nadal a w dodatku z zepsutym hamulcem. Buuu jutro muszę się tym zająć, a nie przepadam za takimi tematami.

Posted

weszka napisał(a):
Oooo widzę że Pepa z zębami na wolności ;)

noo Fifi nauczyła się juz uciekać przed Pepa a ta nie nadąża - chociaz biegi po mieszkaniu urzadza niezłe jak na Pepisko stare psisko :lol:

Posted

no jestem uspokojona - skoro macie zwłoki Kubusia ...
juz się bałam, że tylko my taka rodzina adamsów że małpie zwłoki jak świętość przechowujemy po kątach :evil_lol:

a Pepa ma filozoficzne spojrzenie - znowu zima ...

Posted

co Ty Bliss - szczątki Kubusia są w kilku częściach - kiedyś moja Mama ośmieliła się zgarnąć po drodze jedną cząstkę i wyrzuciła beztrosko do kosza :crazyeye: :mad: no więc wyratowałam i oddałam tam gdzie należą kurna - niech ten pies też ma coś swojego - tylko coś ten kotecek za bardzo się dostawia do Kubusia :mad:

Posted

wiesz - jak nie będzie miała własności to super niania twierdzi że to traumatyczne jest .... i potem problemy wychowawcze .... niech się mama zastanowi bo lunie psychikę zwichruje no ...