asher Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 malawaszka napisał(a):kto chce dwa psy i kota - wszystkie kochane, śliczne, czyściutkie, grzeczne, skzolone, zrównowazone psychicznie, łagodne jak baranki, nadają sie do dzieci :errrr: A ile dopłacasz? :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Wraz z przejęciem zwierzów fundujesz dożywotnią Rente Rodzinną dla Nich :razz::razz:...może dorzuć jeszcze odkurzacz piorący i mop Vileda :evil_lol:dla Pepy ;) Quote
malawaszka Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 podłe baby :obrazic: jak można nie chcieć takich skarbów :shake: ale miałam dziś akcję hahaha - Pepa sobie leżała na środku pokoju, nagle patrzę a tu kot w pełnym galopie wbiega do pokoju, ślizga się na panelach i sruuuuuuu prosto Pepie w pysk :mdleje: :roflt: hahahaha Pepa zdazyła tylko otworzyć pysk, ale nie zdazyła zamknąć bo kot fuknał i zniknął :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 :evil_lol: :evil_lol: wiem co czułaś , bo kiedyś Kano spał na fotelu , a Ivan wskoczył przez okno na oparcie tego fotela ... i nagle film w zwolnionym tempie :evil_lol: :evil_lol: Kano zęby na wierzchu , kot oczy w słup i w nogi .. prawie się zabił o kraty :roll: w tamtym domu były kraty w oknach :cool1: słodko :loveu: Quote
malawaszka Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 noo Fifka to niezły kamikadze :evil_lol: w ogóle już doszła całkiem do siebie i dziczy po domu jak opętana i tylko mi psy wkurza przebiegając tu i ówdzie :lol: a ja idę spać - nie mam pomysłu na łazienkę :placz: miałam już projekt to minęło za duzo czasu i już mi się nie podoba :placz: Quote
Doginka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 To z łapkami kocicy już w porządku?:crazyeye::multi: Quote
malawaszka Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 TAK!!! to była błyskawiczna regeneracja :crazyeye: z łapki która bezwładnie wisiała, nie było w niej czucia kompletnie - weci jak tylko zobaczyli mówili, że połamana bo była po prostu luźna jakby się tylko na skórze trzymała - zrobiła się w pełni sprawna łapina, która już nawet pazurki potrafi używać :mad: :multi: :loveu: Quote
asher Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 malawaszka napisał(a):podłe baby :obrazic: jak można nie chcieć takich skarbów :shake: Najpodlejsza chyba ta, która chce się takich skarbów pozbyć :hmmmm: malawaszka napisał(a):ale miałam dziś akcję hahaha - Pepa sobie leżała na środku pokoju, nagle patrzę a tu kot w pełnym galopie wbiega do pokoju, ślizga się na panelach i sruuuuuuu prosto Pepie w pysk :mdleje: :roflt: hahahaha Pepa zdazyła tylko otworzyć pysk, ale nie zdazyła zamknąć bo kot fuknał i zniknął :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: Quote
Vectra Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 malawaszka napisał(a):TAK!!! to była błyskawiczna regeneracja :crazyeye: z łapki która bezwładnie wisiała, nie było w niej czucia kompletnie - weci jak tylko zobaczyli mówili, że połamana bo była po prostu luźna jakby się tylko na skórze trzymała - zrobiła się w pełni sprawna łapina, która już nawet pazurki potrafi używać :mad: :multi: :loveu: przecież to kot , to co się dziwisz :diabloti: mój już 5 razy nie powinien żyć :roll: :evil_lol: pies by nie przeżył :shake: ale kot - spoko :cool3: jak nowy Quote
Alicja Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 malawaszka napisał(a):podłe baby :obrazic: jak można nie chcieć takich skarbów :shake: ale miałam dziś akcję hahaha - Pepa sobie leżała na środku pokoju, nagle patrzę a tu kot w pełnym galopie wbiega do pokoju, ślizga się na panelach i sruuuuuuu prosto Pepie w pysk :mdleje: :roflt: hahahaha Pepa zdazyła tylko otworzyć pysk, ale nie zdazyła zamknąć bo kot fuknał i zniknął :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Zaraz się człowiekowi humor poprawia, jak poczyta o takich fajnych zwierzakach ;) Quote
Doginka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 I jak tu nie wierzyć w 7 żyć kocich:cool3::diabloti: Quote
aga1215 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Monika zakociłaś się???? :crazyeye: Śliczny:loveu: Quote
AnkaG Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Poczytałam - obśmiałam się ...:lol: Ale zwierzaków nie kcem - moje cztery mi stykają. :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 aga1215 napisał(a):Monika zakociłaś się???? :crazyeye: Śliczny:loveu: podobno tymczasowo :lol: tylko jakoś nie zrobiłam jeszcze żadnego ogłoszenia, ale zrobię bo to nie jest najlepszy czas na kota mam Pepowe wyniki badań - mimo leków jej wątroba dalej jest kiepska :placz: na początku grudnia ma być u weta niedaleko mnie szkolenie z Atamaniukiem (podobno super spec, ale jak pojechałyśmy do niego z Inką ['] to rozłożył ręce) z Wrocławia bo kupili sobie nowy wypasiony ultrasonograf i dostałyśmy z Pepą zaproszenie na to badanie :roll: mam nadzieję, że Pepisko będzie się zachowywała z taką godnością jak Bolo na szkoleniowym USG :loveu: a jutro szykuje mi się cudowny dzień!!! jedziemy sprzątać syf w salonie, gdzie są wszystkie pozostałości po robieniu elewacji domu :mdleje: mało nie padłam jak zobaczyłam co oni mi tam zrobili - a miałam już tak czysto :placz: aleee jest powód tego sprzątania!!! nareszcie doczekalismy się na naszego układacza płytkowego :multi::multi::multi: ahaaa i wiecie co jeszcze? za czas jakiś za płotem będę miała końską łączkę :crazyeye: wiecie co wtedy będzie? końskich fot do po**ygania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jedyne co mnie martwi to... czy razem z tymi końmi koniami nie przybędzie końskich much? :shock: Quote
aga1215 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 "malawaszka" napisał(a):podobno tymczasowo :lol: tylko jakoś nie zrobiłam jeszcze żadnego ogłoszenia, ale zrobię bo to nie jest najlepszy czas na kota Z doświadczenia wiem, że rozwiązania tymczasowe są najbardziej trwałe:evil_lol: Zazdroszczę Ci tego USG:oops: Quote
malawaszka Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 aga1215 napisał(a):Z doświadczenia wiem, że rozwiązania tymczasowe są najbardziej trwałe:evil_lol: Zazdroszczę Ci tego USG:oops: patrz Pepa - też miała być tylko na chwilę :lol: no - powiem Ci że zdziwiłam się że kupili to USG w tej lecznicy, ale od niedawna widzę, że zaczęli wreszcie się rozwijać, a to już dość wiekowi weci Quote
beria Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ooo, fajnie że masz też kotecka :diabloti: Dużo zdrówka dla Pepy i Luniastej ;) I zamiast DVD załóż akwarium morskie :cool3: Odkąd zobaczyłam rafy w naturze, trochę ekstremalnie zresztą, bo jako toatlni laicy wylądowałyśmy z profesjonalnymi nurkami, jestem chora na akwarium morskie, tylko kasy brak :placz: Ale wymyśliłam, że sobie w łazience na piętrze słodkowodne akwarium walnę :evil_lol: Przyjedźcie do nas kiedyś w weekend na jakieś piffko, czy cuś, mamy już 2 wolne miejsca do spania :cool3: Mam ciągle ten sam nr telefonu, na dogo rzadko bywam, odezwij się Monika, zapraszam na małe sponiewieranie z zakąską i noclegiem :cool3: Quote
lolka75 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 u nas byly konie niedaleko a roj konskich much dopadal nas jedynie nad jeziorem, przy konikach bylo spoko:p ale masz fajnie z ta kocina i nie oddawaj jej bo jak pojdziecie na wioche to bedzie myszy lapala:multi:.... a z tego co zrozumialam chyba juz niedlugo przeprowadzka:multi:. Quote
jbk Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Nie mam niczego przeciw końskim fotkom, pod warunkiem, że przy koniach nie zapomnisz o psach :) Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 :multi::multi:oooo i koniki będą i płytki w salonie :multi:....coraz bliżej parapetówy ;) Quote
malawaszka Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 masakra :placz::placz::placz: sypie śniegiem jak opętana i boję się wyjechać z domu bo mam letnie opony :placz: Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 malawaszka napisał(a):masakra :placz::placz::placz: sypie śniegiem jak opętana i boję się wyjechać z domu bo mam letnie opony :placz: to tak jak MY :grins: Quote
AnkaG Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 U nas też sypie śnieg. A mi koniki skojarzyły się z koopami i tarzaniem w nich ... :hmmmm: Quote
Recommended Posts