malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 ale się ponawymądrzał :eviltong::eviltong::eviltong: BTW byłam w szoku w Rybniku - chyba z 4 teriery irlandzkie były - jak nie 5 lub 6 :lol: cała masa, ale Kerrak chyba tylko jeden :shake: ciekawe czemu to tak niepopularne rasy Quote
weszka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Mój ex małżonke miał teriery irlandzkie. Ładne to może i one są ale charakteru nie zazdroszczę ;) Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 weszko V.I.P. :cool3: fiu fiu 0 jakie są irlandczyki? nic a nic o nich nie wiem:shake: Quote
weszka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='malawaszka']weszko V.I.P. :cool3: No właśnie mam wytrzeszcz :crazyeye: że coś takiego dodano :oops: jakie są irlandczyki? nic a nic o nich nie wiem:shake: Powiedziałabym oględnie mało nastawione na współpracę z człowiekiem :evil_lol: Suczki chyba są łatwiejsze ale to były psy i wszystkie 3 były ciężkie we współpracy i posłuszeństwie. Mnie akurat taki typ psa nie odpowiada. Poza tym dożarte do psów i innych zwierzaków, a do ludzi bardzo miłe. Tyle w skrócie :razz: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Tak se wpadłam, bo gdzieś czytałam, że w Rybniku byłaś, może się widziałyśmy w tłumie? Buzi w czółko dla Luny :buzi: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 jbk napisał(a):Tak se wpadłam, bo gdzieś czytałam, że w Rybniku byłaś, może się widziałyśmy w tłumie? Buzi w czółko dla Luny :buzi: a bardzo możliwe - byłaś z Samkami? bo widziałam chyba sztuk dwie :cool3: a buzi w czółko dla Pepy to nie łaska??? :obrazic: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 malawaszka napisał(a):a bardzo możliwe - byłaś z Samkami? bo widziałam chyba sztuk dwie :cool3: a buzi w czółko dla Pepy to nie łaska??? :obrazic: Sztuka jedna, szczeniak, był nasz, widzieliśmy drugiego w tłumie, ale nie wystawiał się ;)) Dla Pepy - osobne buzi :buzi: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 no to chyba się mijałyśmy :lol: ale na psa patrzyłam :oops: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 chyba mam dość wystaw na jakis czas znowu :lol: Quote
LeCoyotte Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 kiedyś dawno dawno dawno temu myślałem, że kerry to pokręcony sznaucer :evil_lol: Wtedy to nawet sznaucerów nie znałem. Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 malawaszka napisał(a):chyba mam dość wystaw na jakis czas znowu :lol: Nasza to będzie druga, więc jeszcze nie mieliśmy możliwości się znudzić czy zmęczyć ;) Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='LeCoyotte']kiedyś dawno dawno dawno temu myślałem, że kerry to pokręcony sznaucer :evil_lol: Wtedy to nawet sznaucerów nie znałem. papilotowany :evil_lol: Pojechałam na wieś jak tylko wyszło troszkę słonka - pojechałam z dziewczynkami, siostrą i szwagrem - w samochodzie siedziałam z psami z tyłu. Luna mi na kolanach, Pepa obok - nagle patrzę, a Pepa położyła głowę na Lunkowej niedotykalskiej nodze :crazyeye: bhahaha widok jej miny - bezcenny! nie wiedziała co ma zrobić w tej, jakże niekomfortowej, sytuacji :evil_lol: wiedziała, że avanti nie przejdzie u mnie na kolanach, to łypała tylko oczami, wierciła się a Pepa nic - leżało sobie oparta hahaha ale miałam ubaw :evil_lol: oczywiście jak dojechaliśmy na wieś to słońca już było ciut za mało dla mojego sprzętu, ale co tam :lol: szaleństwo - dawno wyczekiwany spacer w dziczy cd szaleństwa :evil_lol: sznupanie jesień Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :cool1: a ja nie byłam na wystawie w Rybniku :roll: a jesień się mnie ino na fotach podobje :razz: Quote
LeCoyotte Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ile zdjęć http://img75.imageshack.us/img75/4556/dsc0013nd3.jpg szaleństwa proporcjonalne do wieku chyba;) Lunka ma szeroką tą brodę:lol: i krótką Quote
Marcino1978 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Waszka a to czarne psisko jak sie zwie? :oops::evil_lol: Lunę widziałem już wcześniej a tego jeszcze nie ;) Quote
LeCoyotte Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 podobno to jest Śmierdzący Pierd Pepy:roflt: Quote
Vectra Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Marcino1978 napisał(a):Waszka a to czarne psisko jak sie zwie? :oops::evil_lol: Lunę widziałem już wcześniej a tego jeszcze nie ;) To czarne to pierdząca Pepa , nie widziałeś , bo Wasia zmienia psy jak rękawiczki :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Marcino1978 napisał(a):Waszka a to czarne psisko jak sie zwie? :oops::evil_lol: czarne psisko to Pepisko :loveu: Świnka Pepa :cool3: ze mną od roku - niebawem będzie rocznica :loveu: Quote
lolka75 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 LeCoyotte napisał(a):podobno to jest Śmierdzący Pierd Pepy:roflt: no sie posikam:roflt::roflt: Quote
Recommended Posts