Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale się ponawymądrzał :eviltong::eviltong::eviltong:

BTW byłam w szoku w Rybniku - chyba z 4 teriery irlandzkie były - jak nie 5 lub 6 :lol: cała masa, ale Kerrak chyba tylko jeden :shake: ciekawe czemu to tak niepopularne rasy

Posted

[quote name='malawaszka']weszko V.I.P. :cool3:

No właśnie mam wytrzeszcz :crazyeye: że coś takiego dodano :oops:

jakie są irlandczyki? nic a nic o nich nie wiem:shake:

Powiedziałabym oględnie mało nastawione na współpracę z człowiekiem :evil_lol: Suczki chyba są łatwiejsze ale to były psy i wszystkie 3 były ciężkie we współpracy i posłuszeństwie. Mnie akurat taki typ psa nie odpowiada.
Poza tym dożarte do psów i innych zwierzaków, a do ludzi bardzo miłe. Tyle w skrócie :razz:

Posted

jbk napisał(a):
Tak se wpadłam, bo gdzieś czytałam, że w Rybniku byłaś, może się widziałyśmy w tłumie?

Buzi w czółko dla Luny :buzi:

a bardzo możliwe - byłaś z Samkami? bo widziałam chyba sztuk dwie :cool3:

a buzi w czółko dla Pepy to nie łaska??? :obrazic:

Posted

malawaszka napisał(a):
a bardzo możliwe - byłaś z Samkami? bo widziałam chyba sztuk dwie :cool3:

a buzi w czółko dla Pepy to nie łaska??? :obrazic:

Sztuka jedna, szczeniak, był nasz, widzieliśmy drugiego w tłumie, ale nie wystawiał się ;))

Dla Pepy - osobne buzi :buzi:

Posted

malawaszka napisał(a):
chyba mam dość wystaw na jakis czas znowu :lol:

Nasza to będzie druga, więc jeszcze nie mieliśmy możliwości się znudzić czy zmęczyć ;)

Posted

[quote name='LeCoyotte']kiedyś dawno dawno dawno temu myślałem, że kerry to pokręcony sznaucer :evil_lol: Wtedy to nawet sznaucerów nie znałem.

papilotowany :evil_lol:

Pojechałam na wieś jak tylko wyszło troszkę słonka - pojechałam z dziewczynkami, siostrą i szwagrem - w samochodzie siedziałam z psami z tyłu. Luna mi na kolanach, Pepa obok - nagle patrzę, a Pepa położyła głowę na Lunkowej niedotykalskiej nodze :crazyeye: bhahaha widok jej miny - bezcenny! nie wiedziała co ma zrobić w tej, jakże niekomfortowej, sytuacji :evil_lol: wiedziała, że avanti nie przejdzie u mnie na kolanach, to łypała tylko oczami, wierciła się a Pepa nic - leżało sobie oparta hahaha ale miałam ubaw :evil_lol:

oczywiście jak dojechaliśmy na wieś to słońca już było ciut za mało dla mojego sprzętu, ale co tam :lol:

szaleństwo - dawno wyczekiwany spacer w dziczy

cd szaleństwa :evil_lol:

sznupanie

jesień

Posted

Marcino1978 napisał(a):
Waszka a to czarne psisko jak sie zwie? :oops::evil_lol:

Lunę widziałem już wcześniej a tego jeszcze nie ;)

To czarne to pierdząca Pepa , nie widziałeś , bo Wasia zmienia psy jak rękawiczki :diabloti: