ariss Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 błahahahahaha:evil_lol: http://img361.imageshack.us/img361/6521/dsc0085do3.jpg jaki gremlin rewelacyjny:evil_lol: Quote
Doginka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 A co to Lunka zniebieściała?:razz::loveu::diabloti: Quote
malawaszka Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 masz źle ustawiony monitor :eviltong: Quote
ariss Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 nie dość że źle ustawiony to się jeszcze śmie czepiać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::eviltong:;) Quote
Vectra Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 agresywne jakie to TO :diabloti: http://img361.imageshack.us/img361/6521/dsc0085do3.jpg Quote
madziamn Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ta fotka oddaje piękno Pepy jest śliczna:loveu::loveu::loveu: 100 LATEK PEPCIU CI ZYCZĘ:new-bday::BIG::tort::bday::BIG::new-bday: Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 http://img361.imageshack.us/img361/6521/dsc0085do3.jpg - jakbym taką Lunę zobaczyła na ulicy, to bym się pobała :) Quote
LeCoyotte Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Waszko no nie poznaję Cię..:shake: ...trzeba się nauczyć rozpoznawać nowy awatar:eviltong: Quote
Lucy* Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='malawaszka'] tak było... tak jest :loveu: na "METAMORFOZY..." już ją dałaś ?? :diabloti: Ludzie oszaleją z zachwytu :evil_lol: a w ogóle Pepciu STO LAT !!! choćby Malawaszka miała tyle z Tobą nie wytrzymać :siara: :new-bday: :BIG: Quote
malawaszka Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 głupie cytowanie dalej nie działa :shake: Lucy* :loveu: Pepa jest na metamorfozach - chyba dwa razy już :oops::evil_lol: Kojocie no cóż - czasem trzeba się zmienić - i tak cieszcie się, że podpisów nie zmieniam chociaż miałam ochotę ostatnio, ale boje się czy to nie zakłóci rozpoznawalności sznaucerowych adopcji :niewiem: jbk - jakbyś spotkała na ulicy taką Lunę to "byś się podobała"??? czy "by Ci się podobała" ??? :evil_lol: madziamn dzięki:loveu: Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 malawaszka napisał(a): jbk - jakbyś spotkała na ulicy taką Lunę to "byś się podobała"??? czy "by Ci się podobała" ??? :evil_lol: Pobała od "bać się", strasznie groźnie wygląda :) Wcale sie nie dziwię, że awatar zmieniłaś :) A że mi się podoba, to druga sprawa :) Obie mi się podobają :) Quote
malawaszka Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 jak się ma dwa psy tp trzeba zmieniać żeby było sprawiedliwie :evil_lol: Quote
lolka75 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 czesc Waszeczko:loveu: strrrasznie grozny avatarek:loveu: Quote
LeCoyotte Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='malawaszka'] Kojocie no cóż - czasem trzeba się zmienić - i tak cieszcie się, że podpisów nie zmieniam chociaż miałam ochotę ostatnio, ale boje się czy to nie zakłóci rozpoznawalności sznaucerowych adopcji :niewiem: Czytając posty zazwyczaj nie patrzę na nick autora, bo to rozpoznaję po awatarze, nawet nie patrząc na niego dlatego się przez chwilę zastanawiałem, kto jest autorem posta bo awatar wydawał sie mało znajomy;) http://img80.imageshack.us/img80/706/dsc0099is4.jpg znowu muszę napisać, że bardzo mi się podoba to zdjęcie:loveu: (i inne z tej samej sesji) A mullti-cytowanie to podobno przywilej VIPow?:hmmmm: Quote
malawaszka Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 haha ja też po avatarach zazwyczaj - i np Lolka i jbk niezłe zamieszanie mi robią w głowie bo się mylą avki z białymi misiami :lol: serio tylko dla Vipów??? hahah ale beton = to będziemy produkować posty i zapychać forum, bo abonamentu nie zamierzam wykupować - ważniejsze mam wydatki :shake: Quote
Alicja Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='malawaszka']haha ja też po avatarach zazwyczaj - i np Lolka i jbk niezłe zamieszanie mi robią w głowie bo się mylą avki z białymi misiami :lol: serio tylko dla Vipów??? hahah ale beton = to będziemy produkować posty i zapychać forum, bo abonamentu nie zamierzam wykupować - ważniejsze mam wydatki :shake: zadałam pytanie na Administracji w sprawie Multicytatów ...zasugerowałam czy to nie przypadkiem przywilej VIPów:roll: i nie dostąpiłam zaszczytu odpowiedzi na me pewnie zbyt skomplikowane pytanie Quote
malawaszka Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 będą to będą, nie będą to nie będą - a mnie to lotto :evil_lol: będzie więcej postów :diabloti: Zapraszam na wątek mojego nowego "nabytku" - jakby ktoś chciał pomóc to bardzo proszę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11035820#post11035820 Quote
asher Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Matko, jaka kupa nieszczęścia :-o http://img95.imageshack.us/img95/2259/dsc0087og3.jpg Na tej focie Luna wygląda jak galago :evil_lol: A propos, jak przyszłam z Bugajskim na kontrolę po mielografii to chirurg i anestezjolog przerazili się, skąd u niego taki nienaturalny wytrzeszcz oczu, zaczęli się dopytywać, czy coś go boli, czy ma jakieś skurcze... A Bugajski po prostu wpatrywal się w kieszeń, w której miałam psie ciasteczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ps. Wasiu, a ciebie jak Oliwia ochrzciła? :cool3: pps. ku....wa jaka przebajerzona ta dogomania się zrobiła :roll: Waszka, ilu masz znajomych i komntarzy w profilu? :loveu: Mnie kotś wysłał zaproszenie, nie znam człowieka, bawić mi się w te znajomości nie chce, a odmówić głupio... :evil_lol: Quote
weszka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Strasznie wygląda :( Dobrze że już poza Ol. Quote
malawaszka Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='asher'] http://img95.imageshack.us/img95/2259/dsc0087og3.jpg Na tej focie Luna wygląda jak galago :evil_lol: A propos, jak przyszłam z Bugajskim na kontrolę po mielografii to chirurg i anestezjolog przerazili się, skąd u niego taki nienaturalny wytrzeszcz oczu, zaczęli się dopytywać, czy coś go boli, czy ma jakieś skurcze... A Bugajski po prostu wpatrywal się w kieszeń, w której miałam psie ciasteczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha sama jesteś galago :eviltong: ps. Wasiu, a ciebie jak Oliwia ochrzciła? :cool3: Ciocia Psia Łapa :roll: pps. ku....wa jaka przebajerzona ta dogomania się zrobiła :roll: Waszka, ilu masz znajomych i komntarzy w profilu? :loveu: Mnie kotś wysłał zaproszenie, nie znam człowieka, bawić mi się w te znajomości nie chce, a odmówić głupio... :evil_lol: hahahaha ja w szoku byłam jak dostałam zaproszenie :crazyeye: nie wiedziałam, że są takie bajery, a potem Lolka napisała mi wiadomość w profilu, potem ktoś jeszcze i Vectra a ja sobie kliknęłam przy Vectry wpisie "Report" i zleciała się gromada modów :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bhahahaha wyszło na to, że zakablowałam post Vectry :roflt: tylko coś chyba przedobrzyli bo dogo nie działa :mad: poza tym - ja kurna nie mam czasu na takie bajery jeszcze :shake: Quote
malawaszka Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Bo pojechałaś zajmować się innymi psami! a oto proszę Państwa Wytrymowany Tutek :grins: teraz to chyba dostanę zaocznie Dyplom Mistrza Groomingu :B-fly: niestety Tutek ma straszny katar i kaszle i cała byłam w jego glutach jak się otrzepywał :mdleje: i nie można go wykąpać więc musiało mu na razie wystarczyć trymowanie :grins: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 :loveu::loveu::loveu:Tutuś zaraz widać szczęśliwszy jak pozbył się balastu .... cudny psiak Quote
Pysia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Co z tym katarem u niego? Co do trymowania to pozwolisz ze sie nie wypowiem :evil_lol: Kobieto....Nie miał mi kto dzisiaj robić ładnych fotek :placz: Quote
weszka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Biedna opuszczona Luneta ;) A Tutek wygląda już duuużo lepiej! Quote
Doginka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='ariss']nie dość że źle ustawiony to się jeszcze śmie czepiać:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::eviltong:;) :eviltong::eviltong::eviltong: Ale Lunka tu potulnie skuliła uszka:loveu: http://img95.imageshack.us/img95/2259/dsc0087og3.jpg Cholender mi też multicytat nie działa:angryy: Quote
Recommended Posts