Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']
tak było...

tak jest :loveu:

na "METAMORFOZY..." już ją dałaś ?? :diabloti: Ludzie oszaleją z zachwytu :evil_lol:

a w ogóle Pepciu STO LAT !!! choćby Malawaszka miała tyle z Tobą nie wytrzymać :siara:

:new-bday: :BIG:

Posted

głupie cytowanie dalej nie działa :shake:

Lucy* :loveu: Pepa jest na metamorfozach - chyba dwa razy już :oops::evil_lol:

Kojocie no cóż - czasem trzeba się zmienić - i tak cieszcie się, że podpisów nie zmieniam chociaż miałam ochotę ostatnio, ale boje się czy to nie zakłóci rozpoznawalności sznaucerowych adopcji :niewiem:

jbk - jakbyś spotkała na ulicy taką Lunę to "byś się podobała"??? czy "by Ci się podobała" ??? :evil_lol:

madziamn dzięki:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):

jbk - jakbyś spotkała na ulicy taką Lunę to "byś się podobała"??? czy "by Ci się podobała" ??? :evil_lol:

Pobała od "bać się", strasznie groźnie wygląda :) Wcale sie nie dziwię, że awatar zmieniłaś :) A że mi się podoba, to druga sprawa :) Obie mi się podobają :)

Posted

[quote name='malawaszka']
Kojocie no cóż - czasem trzeba się zmienić - i tak cieszcie się, że podpisów nie zmieniam chociaż miałam ochotę ostatnio, ale boje się czy to nie zakłóci rozpoznawalności sznaucerowych adopcji :niewiem:

Czytając posty zazwyczaj nie patrzę na nick autora, bo to rozpoznaję po awatarze, nawet nie patrząc na niego dlatego się przez chwilę zastanawiałem, kto jest autorem posta bo awatar wydawał sie mało znajomy;)

http://img80.imageshack.us/img80/706/dsc0099is4.jpg znowu muszę napisać, że bardzo mi się podoba to zdjęcie:loveu: (i inne z tej samej sesji)

A mullti-cytowanie to podobno przywilej VIPow?:hmmmm:

Posted

haha ja też po avatarach zazwyczaj - i np Lolka i jbk niezłe zamieszanie mi robią w głowie bo się mylą avki z białymi misiami :lol:

serio tylko dla Vipów??? hahah ale beton = to będziemy produkować posty i zapychać forum, bo abonamentu nie zamierzam wykupować - ważniejsze mam wydatki :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']haha ja też po avatarach zazwyczaj - i np Lolka i jbk niezłe zamieszanie mi robią w głowie bo się mylą avki z białymi misiami :lol:

serio tylko dla Vipów??? hahah ale beton = to będziemy produkować posty i zapychać forum, bo abonamentu nie zamierzam wykupować - ważniejsze mam wydatki :shake:

zadałam pytanie na Administracji w sprawie Multicytatów ...zasugerowałam czy to nie przypadkiem przywilej VIPów:roll: i nie dostąpiłam zaszczytu odpowiedzi na me pewnie zbyt skomplikowane pytanie

Posted

Matko, jaka kupa nieszczęścia :-o

http://img95.imageshack.us/img95/2259/dsc0087og3.jpg
Na tej focie Luna wygląda jak galago :evil_lol:
A propos, jak przyszłam z Bugajskim na kontrolę po mielografii to chirurg i anestezjolog przerazili się, skąd u niego taki nienaturalny wytrzeszcz oczu, zaczęli się dopytywać, czy coś go boli, czy ma jakieś skurcze... A Bugajski po prostu wpatrywal się w kieszeń, w której miałam psie ciasteczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ps. Wasiu, a ciebie jak Oliwia ochrzciła? :cool3:

pps. ku....wa jaka przebajerzona ta dogomania się zrobiła :roll: Waszka, ilu masz znajomych i komntarzy w profilu? :loveu: Mnie kotś wysłał zaproszenie, nie znam człowieka, bawić mi się w te znajomości nie chce, a odmówić głupio... :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']
http://img95.imageshack.us/img95/2259/dsc0087og3.jpg
Na tej focie Luna wygląda jak galago :evil_lol:
A propos, jak przyszłam z Bugajskim na kontrolę po mielografii to chirurg i anestezjolog przerazili się, skąd u niego taki nienaturalny wytrzeszcz oczu, zaczęli się dopytywać, czy coś go boli, czy ma jakieś skurcze... A Bugajski po prostu wpatrywal się w kieszeń, w której miałam psie ciasteczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahahaha sama jesteś galago :eviltong:

ps. Wasiu, a ciebie jak Oliwia ochrzciła? :cool3:

Ciocia Psia Łapa :roll:

pps. ku....wa jaka przebajerzona ta dogomania się zrobiła :roll: Waszka, ilu masz znajomych i komntarzy w profilu? :loveu: Mnie kotś wysłał zaproszenie, nie znam człowieka, bawić mi się w te znajomości nie chce, a odmówić głupio... :evil_lol:

hahahaha ja w szoku byłam jak dostałam zaproszenie :crazyeye: nie wiedziałam, że są takie bajery, a potem Lolka napisała mi wiadomość w profilu, potem ktoś jeszcze i Vectra a ja sobie kliknęłam przy Vectry wpisie "Report" i zleciała się gromada modów :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bhahahaha wyszło na to, że zakablowałam post Vectry :roflt: tylko coś chyba przedobrzyli bo dogo nie działa :mad: poza tym - ja kurna nie mam czasu na takie bajery jeszcze :shake:

Posted

Bo pojechałaś zajmować się innymi psami!

a oto proszę Państwa Wytrymowany Tutek :grins: teraz to chyba dostanę zaocznie Dyplom Mistrza Groomingu :B-fly:

niestety Tutek ma straszny katar i kaszle i cała byłam w jego glutach jak się otrzepywał :mdleje: i nie można go wykąpać więc musiało mu na razie wystarczyć trymowanie :grins: