Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
za 900 symbolicznych złotówek hahahaha

oj goopiajusta ma nauczkę, że nie czyta blożka, bo taka okazja sprzed nosa :mdleje: :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
no następna :shock: szkoda, że wszystkie po fakcie się budzą :lol:

To wszystko przez to, że nie było tej wizyty przedadopcyjnej !

Posted

eeeeeee Waszka było brać więcej takie staruchy się szybko sprzedają ja atosa sprzedałam w ciągu dnia, a później jeszcze 2 tygodnie dzwonili czy aktualne:)

Posted

Olcia napisał(a):
eeeeeee Waszka było brać więcej takie staruchy się szybko sprzedają ja atosa sprzedałam w ciągu dnia, a później jeszcze 2 tygodnie dzwonili czy aktualne:)

a skąd ja mogłam wiedzieć? jak częśc ludzi mi mówiła, ze tego to nikt nie kupi, Vectra pisała, zeby wystawić za 500 zł, więc zaszalałam i dałam 900 i myślałam, że się wygłupiłam :evil_lol:

oczywiście już nie śpię - przeżywam :oops: :splat:

Posted

a kuku :grins:
Ja plakalam i trzymalam za drzwi naszego Golfika,kiedy przyjechal kupiec...bosheeee jak chlop na mnie patrzal,kiedy do niego mowilam,zeby o niego dbal......Tak wiec Twoj zal mnie nie dziwi...
Pozdrawiam

Posted

no i pajechali :cry: ale jestem zadowolona - fajni kolesie - mało z nimi nie pojechałam :roflt: hahahaha ojjj moje Jetka dobrze trafiła - ma nowego przystojnego i fajnego Pańcia :evil_lol:

:drinking:

Posted

malawaszka napisał(a):
no i pajechali :cry: ale jestem zadowolona - fajni kolesie - mało z nimi nie pojechałam :roflt: hahahaha ojjj moje Jetka dobrze trafiła - ma nowego przystojnego i fajnego Pańcia :evil_lol:

:glaszcze:..............................:drinking:

Posted

malawaszka napisał(a):
ma nowego przystojnego i fajnego Pańcia :evil_lol:

a powiedziałaś im że masz fajną koleżankę w warszawie z fajnym samochodem i fajnym synkiem:):), no cóż nie ślązak ale do łodzi blisko:):)

Posted

malawaszka napisał(a):

było siebie dorzucić w pakiecie , jako gratisik :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
pfffff i od tego muszę prawie 100 zł oddać alledrogo :shock: szkoda, że nie wiedziałam tego wcześniej :lol:

haha, bo na Allegro się wystawia i poprzez Allegro się sprzedaje, ale Kupujący NIGDY nie klika :diabloti:
ale to już wiesz :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
więc póki co nie mam pojęcia nawet - byle jeździło i nie straszyło :lol: i w miare duże było i wszystkie psy pomieściło hahaha

i dzieci! :p
Ja będę musiała sprzedać moją ukochaną Fronterę, bo żeby zmieścić wózek, muszę składać tylną kanapę, więc Tadzio jeździ z przodu. A że na wiosnę muszę mu zmienić fotelik na taki już przodem do kierunku jazdy, więc z przodu już nie będzie mógł :shake:

malawaszka napisał(a):
- mało z nimi nie pojechałam :roflt:

ale w jakiej roli? :cool3:

Posted

Olcia napisał(a):
a powiedziałaś im że masz fajną koleżankę w warszawie z fajnym samochodem i fajnym synkiem:):), no cóż nie ślązak ale do łodzi blisko:):)

nie powiedziałam :lol:

Vectra napisał(a):
było siebie dorzucić w pakiecie , jako gratisik :evil_lol:

no próbowałam :evil_lol:

Maga100 napisał(a):
haha, bo na Allegro się wystawia i poprzez Allegro się sprzedaje, ale Kupujący NIGDY nie klika :diabloti:
ale to już wiesz :evil_lol:

noo i wypomniałam mu to, że jakbym wiedziała wczesniej to bym mu nie pozwoliła kliknąć, ale on był tak nakręcony na to auto, że mówił, z i tak by kliknął bo jakby tego nie zrobił to zaraz by ktoś następny kliknał i nawet nie zdązyłabym zdjąć aukcji :mdleje: szok szok szok a najlepsze jest to, że niewykluczone, że jak snieg stopnieje to kupią też naszego drugiego złomka jetke I hahaha

ale w jakiej roli? :cool3:

w roli maskotki oczywiście :grins:

Posted

jak nie urok to... kaszel :shock: wsie mi kaszlą - jedziemy dziś do weta z całą wycieczką :mdleje: sprzedałam samochód to będzie na weta :evil_lol:

najbardziej Drops kaszle i charka mi po podłodze... Pepa mniej, a Luna najmniej prawie wcale ,ale kaszlnęła też kurrde

Posted

no ale gdzie? na łące? tu nie ma tak jak na blokowiskach, ale możliwe, że od ludzi? bo w domu teraz chorujemy sobie też... zaczęły dzieci, teraz my... i psy :shock: ciekawe czy koty też mogą się pozarażać