Alicja Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [FONT=Arial]Waszko, nasz Max , królik zachorzał nam od ludzi na zapalenie oskrzeli ...no królikowi sie niestety zeszło .... ale na 100% była to poludziowa zaraza . A jak wy po wycieczce ??[/FONT] Quote
malawaszka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 dbsst napisał(a):czyli przyjechał i zabrał automobil kupiec i jaki był i co mówił czy były łzy opowiedz :D było napisane wyżej wsio już :lol: kupiec młody, przystojny, zabrał automobil, łez nie było, było ściśnięte gardło jak odjeżdżali, ale .... lepsze to niż miałabym na złom odstawiać Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Waszko, nasz Max , królik zachorzał nam od ludzi na zapalenie oskrzeli ...no królikowi sie niestety zeszło .... ale na 100% była to poludziowa zaraza . A jak wy po wycieczce ??[/FONT] a my po wycieczce padnięci - tzn ja padnięta... zawsze jak tam jestem z psami przychodzi pan z lekami i zaczyna się jazda hahaha tak to są grzeczne i doktor chwalił, że takie fajne hahah a tu wchodzi obcy i hejaaa :evil_lol: ale do rzeczy - mamy antybiotyki, biostymine, syropki, a mnie też rozkłada i ledwo siedze :mdleje: wszyscy w domu chorzy - jakaś zaraza nas rozebrała.... :shock: jeszcze koty... Quote
malawaszka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 jak jeszcze pogoda była fajowa... Quote
malawaszka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 ..................................... Quote
malawaszka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 ................................... Quote
Maga100 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Waszko, same psy u ciebie :shock: :evil_lol: PS a u ciebie ten śnieg wciąż? U mnie zaczął się topić i jest masakrycznie obrzydliwie :shake: Quote
malawaszka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 nie ma już - też jest mokro, szaro i okropnie Quote
malawaszka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 zerduszko napisał(a):Papa :loveu: :loveu: wybierasz się gdzieś???? :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ale super fotasek http://img684.imageshack.us/img684/1967/dsc0119v.jpg u nas też ochyda ;/ Quote
zerduszko Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ty mnie dziś obrażasz. Uważaj sobie, bo mogę nie podziwiać więcej Twoich zdjęć Twoich psów. Quote
malawaszka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 zerduszko napisał(a):Ty mnie dziś obrażasz. Uważaj sobie, bo mogę nie podziwiać więcej Twoich zdjęć Twoich psów. oooniee wybacz wybacz bo jesteś jjuż jedną z nielicznych oglądających :modla: Quote
zerduszko Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 malawaszka napisał(a):oooniee wybacz wybacz bo jesteś jjuż jedną z nielicznych oglądających :modla: Tego już nie chciałam pisać :eviltong: Quote
dbsst Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 malawaszka napisał(a):było napisane wyżej wsio już :lol: kupiec młody, przystojny, zabrał automobil, łez nie było, było ściśnięte gardło jak odjeżdżali, ale .... lepsze to niż miałabym na złom odstawiać i czemu ja tego nie widziałam pobieżnie przeglądając twoja galerie?? Quote
malawaszka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 zerduszko napisał(a):Tego już nie chciałam pisać :eviltong: :obrazic: dbsst napisał(a):i czemu ja tego nie widziałam pobieżnie przeglądając twoja galerie?? czemu mnie to nie dziwi? Quote
LeCoyotte Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 malawaszka napisał(a): http://img684.imageshack.us/img684/1967/dsc0119v.jpg klonujesz psy?:evil_lol: malawaszka napisał(a):oooniee wybacz wybacz bo jesteś jjuż jedną z nielicznych oglądających :modla: ja oglądam:cool3: Quote
malawaszka Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 no to całe szczęście :Rose: ależ jest okropnie na dworze... mokro, źle się chodzi, ten śniegolód taki nieładny a spod niego wyłazi jeszcze gorsza piaskownica :shock: i znowu będzie brudno w domu non stop buuuuu :cry: Quote
madziamn Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 malawaszka napisał(a):no to całe szczęście :Rose: ależ jest okropnie na dworze... mokro, źle się chodzi, ten śniegolód taki nieładny a spod niego wyłazi jeszcze gorsza piaskownica :shock: i znowu będzie brudno w domu non stop buuuuu :cry: Nio szaro, brudno i psie łapki takie zabłocone. Lato przyjdź jak najszybciej!!! Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Vectra napisał(a):witaj chorawaszko :diabloti: Vectra napisał(a):wejdź goopiawaszko na gg :modla: a co Ty mnie tak przezywasz? :lol: debilku :errrr: madziamn napisał(a):Nio szaro, brudno i psie łapki takie zabłocone. Lato przyjdź jak najszybciej!!! chociaż wiosna - nie mokra.... bo ja mam już pełno piachu w domu Quote
Alicja Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ............................................:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT][/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 [FONT=Arial]Wpadłam Ci tylko rzec , iż jutro będę robiła bazara z owym walcem .....[/FONT][FONT=Arial]:grins: [FONT=MS Shell Dlg 2]I nie zamierzam sie tym chwalić, bo nie robię tego dla chwały, tylko dla biednych burków[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts