Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Waszko, nasz Max , królik zachorzał nam od ludzi na zapalenie oskrzeli ...no królikowi sie niestety zeszło .... ale na 100% była to poludziowa zaraza .
A jak wy po wycieczce ??
[/FONT]

Posted

dbsst napisał(a):
czyli przyjechał i zabrał automobil kupiec i jaki był i co mówił czy były łzy opowiedz :D

było napisane wyżej wsio już :lol: kupiec młody, przystojny, zabrał automobil, łez nie było, było ściśnięte gardło jak odjeżdżali, ale .... lepsze to niż miałabym na złom odstawiać

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Waszko, nasz Max , królik zachorzał nam od ludzi na zapalenie oskrzeli ...no królikowi sie niestety zeszło .... ale na 100% była to poludziowa zaraza .
A jak wy po wycieczce ??
[/FONT]

a my po wycieczce padnięci - tzn ja padnięta... zawsze jak tam jestem z psami przychodzi pan z lekami i zaczyna się jazda hahaha tak to są grzeczne i doktor chwalił, że takie fajne hahah a tu wchodzi obcy i hejaaa :evil_lol: ale do rzeczy - mamy antybiotyki, biostymine, syropki, a mnie też rozkłada i ledwo siedze :mdleje: wszyscy w domu chorzy - jakaś zaraza nas rozebrała.... :shock: jeszcze koty...

Posted

zerduszko napisał(a):
Ty mnie dziś obrażasz. Uważaj sobie, bo mogę nie podziwiać więcej Twoich zdjęć Twoich psów.

oooniee wybacz wybacz bo jesteś jjuż jedną z nielicznych oglądających :modla:

Posted

malawaszka napisał(a):
było napisane wyżej wsio już :lol: kupiec młody, przystojny, zabrał automobil, łez nie było, było ściśnięte gardło jak odjeżdżali, ale .... lepsze to niż miałabym na złom odstawiać

i czemu ja tego nie widziałam pobieżnie przeglądając twoja galerie??

Posted

no to całe szczęście :Rose:

ależ jest okropnie na dworze... mokro, źle się chodzi, ten śniegolód taki nieładny a spod niego wyłazi jeszcze gorsza piaskownica :shock: i znowu będzie brudno w domu non stop buuuuu :cry:

Posted

malawaszka napisał(a):
no to całe szczęście :Rose:

ależ jest okropnie na dworze... mokro, źle się chodzi, ten śniegolód taki nieładny a spod niego wyłazi jeszcze gorsza piaskownica :shock: i znowu będzie brudno w domu non stop buuuuu :cry:

Nio szaro, brudno i psie łapki takie zabłocone. Lato przyjdź jak najszybciej!!!

Posted

Vectra napisał(a):
witaj chorawaszko :diabloti:

Vectra napisał(a):
wejdź goopiawaszko na gg :modla:

a co Ty mnie tak przezywasz? :lol: debilku :errrr:

madziamn napisał(a):
Nio szaro, brudno i psie łapki takie zabłocone. Lato przyjdź jak najszybciej!!!

chociaż wiosna - nie mokra.... bo ja mam już pełno piachu w domu

Posted

............................................:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Arial]:diabloti:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Wpadłam Ci tylko rzec , iż jutro będę robiła bazara z owym walcem .....[/FONT][FONT=Arial]:grins:

[FONT=MS Shell Dlg 2]I nie zamierzam sie tym chwalić, bo nie robię tego dla chwały, tylko dla biednych burków[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]
[/FONT]