Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak lekko macha to też preclem, jak mocno to prostuje. A jak narobi w domu (nader często) i jej gadam: co zrobiłaś, to ogon spuszczony i macha końcówką. Fajne są ogonki co nie :)

Posted

Ja oglądam , ja oglądam !!!! tylko jest mi niedobrze , jak patrze na to białe :( już mam dosyć zimy i śniegu ... znowu pada ... od wczoraj non stop , a miało być już pięknie i ciepło i bez śniegu

Posted

malawaszka napisał(a):
od wczoraj u nas pada non stop od 3 dni :lol: mnie się podoba - wczoraj poszliśmy z J i psami w nocy do lasu - zajebioza!!!!

no pada to od 31 grudnia :evil_lol: znowu nie wyjadę autem , mimo że wczoraj zamówiliśmy koparkę by nas oczyścił trochę ze śniegu ..... przez noc i dziś rano napadało to co on zagarnął kopaczem :placz:

Posted

ja się nawet nie planuję nigdzie wybierać :lol: zrobię zdjęcie jak wygląda moje auto :lol: i nie wiem co mam z nim zrobić - przegląd mam do 5 marca, ubezpieczenie też i nie widzę jazdy na przegląd, chciałabym sprzedać za jakiś grosz ten samochód bo nie opłaca mi się już go ubezpieczać itd, tylko jest zasypany dokumentnie :lol: myślałam, ze jest popsuty bo na początku zimy nie odpalał więc nie kupowałam opon zimowych, a tu się okazało, ze tylko jakieś styki pośniedziały i moja jetka kochana w największe mrozy odpalała jak duuuuużo młodsze auta mojej siostry np odmawiały posłuszeństwa, ale no odpalałam ja, pyrkała sobie trochę i tyle - nie jeździła od początku zimy :lol: a teraz zrobię zdjęcie samochodu zasypanego śniegiem i napiszę, że jest na chodzie - :roflt: zapewne będzie mnóstwo chętnych hahahaha

Posted

[quote name='malawaszka']- wczoraj poszliśmy z J i psami w nocy do lasu - zajebioza!!!!

a dziki? :crazyeye:

[quote name='malawaszka']ja się nawet nie planuję nigdzie wybierać

a ja nie mogę wytrzymać w domu sama na sam z Tadeuszem :flaming:
ciagle gdzieś jeżdżę, bo spacer odpada, musiałabym zamienić kółka na płozy :shake:

Posted

Byłam u Cię na fotencjach:lol: ja oglądam zawsze, tylko ostatnio miałam strasznego doła i nie pisałam nic;-)
Ale wczoraj urodziły sie dzieci Gordonkowe, więc dól na chwilę zakopany;-)

Posted

[quote name='ariss']
a ja zimy dość nie mam!!! Jest slicznie!!! las przepiekny...choć odśniezania mam po dziurki w nosie!

ja mam od tego ludzi :evil_lol:

[quote name='Alicja']http://img718.imageshack.us/img718/4613/dsc0130d.jpg
bardzo ładnie się prezentuje ;)wkomponował się w krajobraz

noo - teraz już nic mi nie pozostaje jak zasadzić w nim wiosną kwiatki

[quote name='Maga100']a dziki? :crazyeye:

a ja nie mogę wytrzymać w domu sama na sam z Tadeuszem :flaming:
ciagle gdzieś jeżdżę, bo spacer odpada, musiałabym zamienić kółka na płozy :shake:

a dziki się nie pojawiają ostatnio - ani sladów nie widac - nic - chyba siedzą w lesie gdzieś, poza tym zanim weszliśmy w ciemnośc to je nastraszyłam i jak były to uciekły - na pewno hahaha

[quote name='Doginka']Byłam u Cię na fotencjach:lol: ja oglądam zawsze, tylko ostatnio miałam strasznego doła i nie pisałam nic;-)
Ale wczoraj urodziły sie dzieci Gordonkowe, więc dól na chwilę zakopany;-)

no to dobrze, ze zakopany :klacz:

żeby nie było, że nie jestem na dogoczasie :evil_lol:

mała cwaniara znalazła sobie sposób jak chodzić nie umiejąc jeszcze się sama utrzymać w pionie :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
mała cwaniara znalazła sobie sposób jak chodzić nie umiejąc jeszcze się sama utrzymać w pionie :lol:

Cwaniara to jesteś Ty, masz dzieci, a po nocach wstawać nie musiałaś ;)

Ale ma fajne dołeczki :]