Alicja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ale supcio ;) http://img638.imageshack.us/img638/2091/dsc0191o.jpg cho na rogaliki ;) Quote
AnkaG Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Jak lekko macha to też preclem, jak mocno to prostuje. A jak narobi w domu (nader często) i jej gadam: co zrobiłaś, to ogon spuszczony i macha końcówką. Fajne są ogonki co nie :) Quote
malawaszka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 no to Drops jeszcze nie prostował :lol: Quote
malawaszka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 huhuhaaa nasza zima zła - to zdjecia jeszcze starsze - i słońce równie stare :lol: Quote
malawaszka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 ........................................ Quote
malawaszka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 ................................ Quote
malawaszka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 koniec starych zdjęć których i tak nikt nie ogląda :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ja oglądam , ja oglądam !!!! tylko jest mi niedobrze , jak patrze na to białe :( już mam dosyć zimy i śniegu ... znowu pada ... od wczoraj non stop , a miało być już pięknie i ciepło i bez śniegu Quote
malawaszka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 od wczoraj u nas pada non stop od 3 dni :lol: mnie się podoba - wczoraj poszliśmy z J i psami w nocy do lasu - zajebioza!!!! Quote
Vectra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 malawaszka napisał(a):od wczoraj u nas pada non stop od 3 dni :lol: mnie się podoba - wczoraj poszliśmy z J i psami w nocy do lasu - zajebioza!!!! no pada to od 31 grudnia :evil_lol: znowu nie wyjadę autem , mimo że wczoraj zamówiliśmy koparkę by nas oczyścił trochę ze śniegu ..... przez noc i dziś rano napadało to co on zagarnął kopaczem :placz: Quote
malawaszka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 ja się nawet nie planuję nigdzie wybierać :lol: zrobię zdjęcie jak wygląda moje auto :lol: i nie wiem co mam z nim zrobić - przegląd mam do 5 marca, ubezpieczenie też i nie widzę jazdy na przegląd, chciałabym sprzedać za jakiś grosz ten samochód bo nie opłaca mi się już go ubezpieczać itd, tylko jest zasypany dokumentnie :lol: myślałam, ze jest popsuty bo na początku zimy nie odpalał więc nie kupowałam opon zimowych, a tu się okazało, ze tylko jakieś styki pośniedziały i moja jetka kochana w największe mrozy odpalała jak duuuuużo młodsze auta mojej siostry np odmawiały posłuszeństwa, ale no odpalałam ja, pyrkała sobie trochę i tyle - nie jeździła od początku zimy :lol: a teraz zrobię zdjęcie samochodu zasypanego śniegiem i napiszę, że jest na chodzie - :roflt: zapewne będzie mnóstwo chętnych hahahaha Quote
malawaszka Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 kadupki też do nas przy:hmmmm:latują na słoninkę :lol: niektórym od tej zimy wydaje się, że są nietoperzami święto w domu - matka gotuje - trzeba pilnować coby nie przegapić :lol: Quote
Alicja Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 :roflt: jak cie pilnują w kuchni odkopałaś wóz?? Quote
ariss Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 http://1.1.1.5/bmi/img59.imageshack.us/img59/3589/dsc0134u.jpg sliczne!!! i ptaszki fajowe;) a ja zimy dość nie mam!!! Jest slicznie!!! las przepiekny...choć odśniezania mam po dziurki w nosie! Quote
Alicja Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 http://img718.imageshack.us/img718/4613/dsc0130d.jpg bardzo ładnie się prezentuje ;)wkomponował się w krajobraz Quote
Maga100 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='malawaszka']- wczoraj poszliśmy z J i psami w nocy do lasu - zajebioza!!!! a dziki? :crazyeye: [quote name='malawaszka']ja się nawet nie planuję nigdzie wybierać a ja nie mogę wytrzymać w domu sama na sam z Tadeuszem :flaming: ciagle gdzieś jeżdżę, bo spacer odpada, musiałabym zamienić kółka na płozy :shake: Quote
Doginka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Byłam u Cię na fotencjach:lol: ja oglądam zawsze, tylko ostatnio miałam strasznego doła i nie pisałam nic;-) Ale wczoraj urodziły sie dzieci Gordonkowe, więc dól na chwilę zakopany;-) Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='ariss'] a ja zimy dość nie mam!!! Jest slicznie!!! las przepiekny...choć odśniezania mam po dziurki w nosie! ja mam od tego ludzi :evil_lol: [quote name='Alicja']http://img718.imageshack.us/img718/4613/dsc0130d.jpg bardzo ładnie się prezentuje ;)wkomponował się w krajobraz noo - teraz już nic mi nie pozostaje jak zasadzić w nim wiosną kwiatki [quote name='Maga100']a dziki? :crazyeye: a ja nie mogę wytrzymać w domu sama na sam z Tadeuszem :flaming: ciagle gdzieś jeżdżę, bo spacer odpada, musiałabym zamienić kółka na płozy :shake: a dziki się nie pojawiają ostatnio - ani sladów nie widac - nic - chyba siedzą w lesie gdzieś, poza tym zanim weszliśmy w ciemnośc to je nastraszyłam i jak były to uciekły - na pewno hahaha [quote name='Doginka']Byłam u Cię na fotencjach:lol: ja oglądam zawsze, tylko ostatnio miałam strasznego doła i nie pisałam nic;-) Ale wczoraj urodziły sie dzieci Gordonkowe, więc dól na chwilę zakopany;-) no to dobrze, ze zakopany :klacz: żeby nie było, że nie jestem na dogoczasie :evil_lol: mała cwaniara znalazła sobie sposób jak chodzić nie umiejąc jeszcze się sama utrzymać w pionie :lol: Quote
Pestka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 http://img28.imageshack.us/img28/2296/dsc0012ky.jpg Wie gdzie jest się najlepiej ulokować :cool3: Quote
zerduszko Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 malawaszka napisał(a):mała cwaniara znalazła sobie sposób jak chodzić nie umiejąc jeszcze się sama utrzymać w pionie :lol: Cwaniara to jesteś Ty, masz dzieci, a po nocach wstawać nie musiałaś ;) Ale ma fajne dołeczki :] Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 http://malawaszka.posadzdrzewo.pl proszę kliknąć :grins: dziękuję :lol: Quote
Vectra Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 kliknęłam :diabloti: a nie za wcześnie na pionizowanie ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Cffaniara mała ...i już z psem na rowerze :roflt: jak pojade do Magdy też se pofoce dziecko i bede trendy :grins: Quote
Recommended Posts