AnkaG Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Wasia hau hau wrzuć małą Dodi z Ostrowa na stronkę. Quote
Alicja Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 jaki u ciebie ładny śnieżek jeszcze , u nas szara breja Quote
zerduszko Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Alicja napisał(a):jaki u ciebie ładny śnieżek jeszcze , u nas szara breja ...oraz kupa na kupie.... Tragedia! Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 AnkaG napisał(a):Wasia hau hau wrzuć małą Dodi z Ostrowa na stronkę. dodałam :lol: Alicja napisał(a):jaki u ciebie ładny śnieżek jeszcze , u nas szara breja nooo jest slicznie nadal - słonko świeci, tylko już mokro i po wczorajszych szaleństwach śniegowo wodnych Drops coś kaszle :roll: Quote
dbsst Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 http://img96.imageshack.us/img96/1148/dsc0083e.jpg czy Luna pozuje do jakiegoś playdoga :D Quote
ariss Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 http://1.1.1.5/bmi/img96.imageshack.us/img96/7237/dsc0107z.jpg Lunka udająca niedźwiedzia jest rewelacyjna...hahahah Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 dbsst napisał(a):http://img96.imageshack.us/img96/1148/dsc0083e.jpg czy Luna pozuje do jakiegoś playdoga :D tak - będzie w marcowym wydaniu na rozkładówce - to foto to przedsmak, w Playdogu pokaże więcej :evil_lol: ariss napisał(a):http://1.1.1.5/bmi/img96.imageshack.us/img96/7237/dsc0107z.jpg Lunka udająca niedźwiedzia jest rewelacyjna...hahahah a jakie ma szpony znowu :shock: Quote
dbsst Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 malawaszka napisał(a):tak - będzie w marcowym wydaniu na rozkładówce - to foto to przedsmak, w Playdogu pokaże więcej :evil_lol: już nie mogę sie doczekać czy będa zdjęcia rozbierana hahahaha a tak swoja droga no wiesz pozwalasz psu - suce na takie rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSTYD! Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 sprzedałam samochód aaaaaaaaaaaaaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: chyba zajmę się handlem samochodami haha wystawiłam dziś o godzinie 16.58 a facet kliknął kup teraz o 17.14 :crazyeye: i jutro przyjedzie z Łodzi :cunao: nie muszę oddawać na złoommm lalalaaaaaa a teraz zmieniam nick na glupiawaszka bo jak to taka gratka była to mogłam chcieć więcej :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Siema goopiawaszko :roflt: a może Pandusia Dżudi kupiła twoje auto ;) :hmmmm: Quote
Vectra Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 a glupiawaszka , chciała oddać jettke na złom !!! goopiawszo :diabloti: Quote
ariss Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 czy sprzedałaś go za symboliczną złotówkę:evil_lol::diabloti:;) Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 ariss napisał(a):czy sprzedałaś go za symboliczną złotówkę:evil_lol::diabloti:;) za 900 symbolicznych złotówek hahahaha Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Alicja napisał(a):Siema goopiawaszko :roflt: a może Pandusia Dżudi kupiła twoje auto ;) :hmmmm: odszczekaj te słowa - ja szukałam dla Jetki dobrego domu - musze teraz kogos wysłać na wizite przed adopcyjną hahaha Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 pfffff i od tego muszę prawie 100 zł oddać alledrogo :shock: szkoda, że nie wiedziałam tego wcześniej :lol: Quote
dbsst Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 waszko gratuluje ale z tą goopiąwaszką to wiesz, że ONE tak łatwo nie zapominają hahahahhahahaha gratulujemy udanej transakcji Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 czy udana to się okaże jutro do południa :lol: czy pan wyjedzie z podwórka na letnich oponach jak nie przywiezie sobie zimowych hahahaah Quote
dbsst Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 malawaszka napisał(a):czy udana to się okaże jutro do południa :lol: czy pan wyjedzie z podwórka na letnich oponach jak nie przywiezie sobie zimowych hahahaah co by się nie działo do popołudnia masz napewno zarezerwowany dobry humor ha ha ha - FARCIARA Quote
Vectra Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 malawaszka napisał(a):pfffff i od tego muszę prawie 100 zł oddać alledrogo :shock: szkoda, że nie wiedziałam tego wcześniej :lol: ze złota dałaś to ogłoszenie ? Quote
Alicja Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 malawaszka napisał(a):odszczekaj te słowa - ja szukałam dla Jetki dobrego domu - musze teraz kogos wysłać na wizite przed adopcyjną hahaha ona ma schizo więc to człek o 2 twarzach .....może sie nie odkryć na wizycie ;) będziesz płaczać za Jettką ??? Co kupujesz nowego ;) ?? Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Vectra napisał(a):ze złota dałaś to ogłoszenie ? zwykłe - nawet niepogrubione - wystawienie to 15 zł w samochodach i mają taką złodziejską prowizję od sprzedazy - no to bede wiedziała na zaś :lol: tak to jest jak sie regulaminów nie czyta haha to bym protestowała, żeby nie klikał kup teraz,ale trudno już po ptokach Alicja napisał(a):ona ma schizo więc to człek o 2 twarzach .....może sie nie odkryć na wizycie ;) będziesz płaczać za Jettką ??? Co kupujesz nowego ;) ?? tak - będę beczeć pewnie głupia :oops: ale to moja pierwsza własnoręcznie sprowadzona jetka z historią, wspomnieniami, moja kochana, pierwsza najpierwsiejsza ehhhhh :cry: nie wiem co będziemy kupować - dopiero na wiosne jak z roztopami spłynie nam jakaś kasiora... więc póki co nie mam pojęcia nawet - byle jeździło i nie straszyło :lol: i w miare duże było i wszystkie psy pomieściło hahaha Quote
Alicja Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 malawaszka napisał(a): tak - będę beczeć pewnie głupia :oops: ale to moja pierwsza własnoręcznie sprowadzona jetka z historią, wspomnieniami, moja kochana, pierwsza najpierwsiejsza ehhhhh :cry: :glaszcze: nie wiem co będziemy kupować - dopiero na wiosne jak z roztopami spłynie nam jakaś kasiora... więc póki co nie mam pojęcia nawet - byle jeździło i nie straszyło :lol: i w miare duże było i wszystkie psy pomieściło hahaha no to na mus kombik ;) Quote
anetta Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 No to brawo za udaną sprzedaż :klacz: I nie płacz, będzie następny, z następnymi wspomnieniami :p Uprzedź gościa że ma zabrać zimówki ze sobą :evil_lol: Rana na zadku chyba dobrze się goi? Ależ on się fajny robi :) Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Alicja napisał(a): no to na mus kombik ;) niewykluczone - nie wiem tylko czy nam na tą pakę starczy hahaha anetta napisał(a):No to brawo za udaną sprzedaż :klacz: I nie płacz, będzie następny, z następnymi wspomnieniami :p Uprzedź gościa że ma zabrać zimówki ze sobą :evil_lol: Rana na zadku chyba dobrze się goi? Ależ on się fajny robi :) goi się ranka - powolutku, ale widać coraz więcej różowej skórki :) jeszcze trochę i się zasklepi calkiem - pewnie za jakieś 2 tyg Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 trochę sa podobni nie? :lol: Quote
Recommended Posts