Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaG napisał(a):
Wasia hau hau wrzuć małą Dodi z Ostrowa na stronkę.

dodałam :lol:

Alicja napisał(a):
jaki u ciebie ładny śnieżek jeszcze , u nas szara breja

nooo jest slicznie nadal - słonko świeci, tylko już mokro i po wczorajszych szaleństwach śniegowo wodnych Drops coś kaszle :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
tak - będzie w marcowym wydaniu na rozkładówce - to foto to przedsmak, w Playdogu pokaże więcej :evil_lol:

już nie mogę sie doczekać czy będa zdjęcia rozbierana hahahaha
a tak swoja droga no wiesz pozwalasz psu - suce na takie rzeczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSTYD!

Posted

sprzedałam samochód aaaaaaaaaaaaaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

chyba zajmę się handlem samochodami haha wystawiłam dziś o godzinie 16.58 a facet kliknął kup teraz o 17.14 :crazyeye: i jutro przyjedzie z Łodzi :cunao:

nie muszę oddawać na złoommm lalalaaaaaa

a teraz zmieniam nick na glupiawaszka bo jak to taka gratka była to mogłam chcieć więcej :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
Siema goopiawaszko :roflt:

a może Pandusia Dżudi kupiła twoje auto ;)
:hmmmm:

odszczekaj te słowa - ja szukałam dla Jetki dobrego domu - musze teraz kogos wysłać na wizite przed adopcyjną hahaha

Posted

malawaszka napisał(a):
czy udana to się okaże jutro do południa :lol: czy pan wyjedzie z podwórka na letnich oponach jak nie przywiezie sobie zimowych hahahaah

co by się nie działo do popołudnia masz napewno zarezerwowany dobry humor ha ha ha - FARCIARA

Posted

malawaszka napisał(a):
pfffff i od tego muszę prawie 100 zł oddać alledrogo :shock: szkoda, że nie wiedziałam tego wcześniej :lol:

ze złota dałaś to ogłoszenie ?

Posted

malawaszka napisał(a):
odszczekaj te słowa - ja szukałam dla Jetki dobrego domu - musze teraz kogos wysłać na wizite przed adopcyjną hahaha

ona ma schizo więc to człek o 2 twarzach .....może sie nie odkryć na wizycie ;)

będziesz płaczać za Jettką ??? Co kupujesz nowego ;) ??

Posted

Vectra napisał(a):
ze złota dałaś to ogłoszenie ?

zwykłe - nawet niepogrubione - wystawienie to 15 zł w samochodach i mają taką złodziejską prowizję od sprzedazy - no to bede wiedziała na zaś :lol: tak to jest jak sie regulaminów nie czyta haha to bym protestowała, żeby nie klikał kup teraz,ale trudno już po ptokach

Alicja napisał(a):
ona ma schizo więc to człek o 2 twarzach .....może sie nie odkryć na wizycie ;)

będziesz płaczać za Jettką ??? Co kupujesz nowego ;) ??

tak - będę beczeć pewnie głupia :oops: ale to moja pierwsza własnoręcznie sprowadzona jetka z historią, wspomnieniami, moja kochana, pierwsza najpierwsiejsza ehhhhh :cry: nie wiem co będziemy kupować - dopiero na wiosne jak z roztopami spłynie nam jakaś kasiora... więc póki co nie mam pojęcia nawet - byle jeździło i nie straszyło :lol: i w miare duże było i wszystkie psy pomieściło hahaha

Posted

malawaszka napisał(a):

tak - będę beczeć pewnie głupia :oops: ale to moja pierwsza własnoręcznie sprowadzona jetka z historią, wspomnieniami, moja kochana, pierwsza najpierwsiejsza ehhhhh :cry:

:glaszcze:

nie wiem co będziemy kupować - dopiero na wiosne jak z roztopami spłynie nam jakaś kasiora... więc póki co nie mam pojęcia nawet - byle jeździło i nie straszyło :lol: i w miare duże było i wszystkie psy pomieściło hahaha

no to na mus kombik ;)

Posted

No to brawo za udaną sprzedaż :klacz: I nie płacz, będzie następny, z następnymi wspomnieniami :p Uprzedź gościa że ma zabrać zimówki ze sobą :evil_lol:

Rana na zadku chyba dobrze się goi?
Ależ on się fajny robi :)

Posted

Alicja napisał(a):

no to na mus kombik ;)

niewykluczone - nie wiem tylko czy nam na tą pakę starczy hahaha

anetta napisał(a):
No to brawo za udaną sprzedaż :klacz: I nie płacz, będzie następny, z następnymi wspomnieniami :p Uprzedź gościa że ma zabrać zimówki ze sobą :evil_lol:

Rana na zadku chyba dobrze się goi?
Ależ on się fajny robi :)

goi się ranka - powolutku, ale widać coraz więcej różowej skórki :) jeszcze trochę i się zasklepi calkiem - pewnie za jakieś 2 tyg