Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Waszko, wyślij mi swój nowy adres, bo ja mam jeszcze z DG, a spakowałam już wisiorki kamykowe na bazarek i chcę wysłać (o ile się nadadzą - sama ocenisz).
Nie dam rady sama z bazarkiem - za 2 tygodnie lub bliżej poród Grace, a nie mam nic przyszykowane, bo wciąż praca i seria awarii w domu - dziś np. będę kuć ścianę nośną w pokoju, bo inaczej nie dostanę się pod wannę. Horror.
Takie fajne psy wciąż nowe na wątkach, serce pęka mi jak widzę, zwłaszcza sznupa, Smutas nie doczekał się choć kilku miesięcy, jak Hektor w super sforze u Tekli, a liczyłam na to, że zdarzy się cud. Dobrze, że choć Dirki już dobrzeje, bo wiem, co przeżywała psina (sama miałam wypadek samochodowy), no i Weszka.
Czekam na adresik, dzięki.

Posted

marako niby Cię nie ma, a wszystko wiesz :) To bardzo miłe. Ja tu tez o Was ciepło myslę i już się nie mogę doczekać małych czarnych klusków :) Żeby nie było wiem że na jakim wątku jestem ale nie jest łatwo znaleźć marako to skorzystałam z okazji ;)

Posted

Na Twoim wątku byłam, widziałam, ale głos uwiązł mi w krtani, jak dowiedziałam się o Dirkulcu. Czekałam cierpliwie na dobre wieści, no i są, nareszcie. Bardzo lubię te Twoje dziewczyny (i Totka), a Twoje przeciwstawianie się oporowi rzeczywistości nieraz podziwiam (sama nieraz mam deprechę, to i podziwiam, że ktoś się nie poddaje). Tak trzymaj.

Posted

marako wysłałam Ci adres - dzięki, że pamiętasz o bidoczkach :Rose:

własnie się upłakałam - tym razem ze śmiechu :roflt:

http://technowinki.onet.pl/artykuly/polak-kontra-maszyna,3,3172096,artykul.html

a tego fragmrntu nei mogłam J przeczytać na głos bo mało sie nie udusiłam jak dostałam śmiechawy :evil_lol:

Wówczas wprowadzony program do obsługi klientów nazywał się „Poczta Gdańsk”. Raz informatycy przyjechali do jednej z placówek zaalarmowani tym, że program nie działa. Podeszli do pani w okienku, która zgłaszała problem i powiedzieli, że najpierw musi ona wyjść z „Poczty”, mając na myśli zamknięcie programu. Pani bez słowa sprzeciwu wstała i... opuściła budynek.

Posted

mówcie co chcecie o tej zimie - że długa, ze taka i owaka (no może tylko po kieszeni nas skubnie ogrzewanie takie długie :roll: ) ale kurde jest piękna!!!!!!

Pepa: pier..le nie ide dalej :lol:

MGŁA!!!

Posted

piekne masz widoki waszko cudowny las do porzucenia dziecka w wakacje :D
wezmę ze sobą też szpilke i porzucę ją w drodze
będzie cuuuuuuuudownie

Posted

malawaszka napisał(a):
marako wysłałam Ci adres - dzięki, że pamiętasz o bidoczkach :Rose:

własnie się upłakałam - tym razem ze śmiechu :roflt:

http://technowinki.onet.pl/artykuly/polak-kontra-maszyna,3,3172096,artykul.html

a tego fragmrntu nei mogłam J przeczytać na głos bo mało sie nie udusiłam jak dostałam śmiechawy :evil_lol:

:roflt: :roflt:

a to :loveu:
http://img52.imageshack.us/img52/6513/dsc0052p.jpg

Posted

malawaszka napisał(a):
to było 4 lutego - dziś sypie i sypie i niedługo nas tu zasypie :lol:

a widzisz a ja myślałam że dziś gdzieś było ładnie i słonecznie

Posted

AnkaG napisał(a):
Ale cudne sznupaski. :) A wiesz Nuka też tak nosi ogonek zawinięty na lewo. Dropsik ma taką sympatyczna morduchnę :)

a jak merda tym ogonkiem to go prostuje? bo Drops rusza tym preclem :evil_lol: