dbsst Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 też kliknełam dołeczki w dechę i te oczy wrrrrrrrrrrrrrr mrrrrrrrrrrrrrrr W końcu jakies porządne zdjęcia a nie tylko psy i koty ahahha poka kuchnie w całosci :D Quote
AnkaG Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Miny robi jak Oliwka - widać, ze to siostry. :) Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 hahahaha boskie emotki na czasie hahaha STAWIAM :drinking: dzię BROK pojechał do domu lalalaaaa i za Timiego bo też pojechał dziś lalalaaaaa takich dni mi trzeba yes yes yes Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 a ja nie mam kkurrdeeee więc dziś tylko wirtualnie Quote
Alicja Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='malawaszka']a ja nie mam kkurrdeeee więc dziś tylko wirtualnie piwo wypiłam wczoraj ...dziś coca - cola Quote
Vectra Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ja mam 3 flaszki likiera 5 dniowego , więc zapraszam :diabloti: Quote
Maga100 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Vectra']ja mam 3 flaszki likiera 5 dniowego , więc zapraszam :diabloti: Bój się Boga jedynego, Vectro, ty zaczęłaś jakąś masową produkcję :shock: To się źle skończy :shake: Waszeniu, Cola urodziła i żadna nastepna nie jest w ciąży... :cool3: O czym więc będziemy pisać? Bo chyba nie o psach :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Maga100'] Waszeniu, Cola urodziła i żadna nastepna nie jest w ciąży... :cool3: O czym więc będziemy pisać? Bo chyba nie o psach :diabloti: o tym jak Wasze dzieci rosną w siłę :evil_lol: Quote
eria Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 czemu ja tu zaglądam zawsze jak piją ?:evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 eria napisał(a):czemu ja tu zaglądam zawsze jak piją ?:evil_lol: jakaś niewidzialna siła Cię tu wtedy przyciąga :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 zakopała się koło nas śmieciara chyba do wiosny będzie tu stać i śmierdzieć :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Witaj pisalam z pytaniami na GG ale nie odpowiedzialas a jam z ciekawosci umieram!!!! smieciare szybciej wyciagna jak ci sie zdaje!!!![za dzuo ich nie mamy a smieci trza wywozic] jesli o rosnacych dzieciach ma byc to Jasko zaraz konczy rok i chodzi juz od miesiaca ha a co ja sie tyz chce pochwalic Quote
Doginka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Qrde, ja to już chyba nie mam dziecka, tylko pyskującą nastolatkę, więc chyba sie z Wami też napiję:hmmmm: Quote
dbsst Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ależ masz wielkie drzewa waszko mała!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 cholera NIE ZGADZAM SIĘ NA UMIESZCZANIE REKLAMOWYCH BANNERÓW W MOICH POSTACH!!!!!!!!!!!!1 NIE NIE NIE STANOWCZE NIE!!!!!!!!!!!!! A JEŚLI TAK TO CHCĘ ZA TO DOSTAWAĆ PIENIĄDZE!!!! BO JA NIE REKLAMUJĘ TYCH RZECZY KTÓRE SĄ WSADZANE W POSTY!!!!!!!!!!!! CO ZA PARANOJA! w każdym poście na początku strony jest banner reklamowy - uważam, że to nadużycie!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dbsst Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 i myślisz, że jaką odpowiedź dostaniesz od Adminów - och Waszko Mała pewnie, że się podzielimy kosiorką och Waszko Mała przepraszamy czy Och Waszko mała jak sie nie podoba to........pa pa Quote
malawaszka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 no to zrobię pa pa bo to jest mega przegięcie - nie miałam netu od rana, weszłam wreszcie a tu mnie wita taki wqrw Quote
dbsst Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 malawaszka napisał(a):no to zrobię pa pa bo to jest mega przegięcie - nie miałam netu od rana, weszłam wreszcie a tu mnie wita taki wqrw nie możesz zrobić papa bo co ja wtedy zrobię i Maga i Vectra i wszyscy bez ciebie eeeeeeeeee o nas nie pomyslałaś tak Quote
Alicja Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='malawaszka']cholera NIE ZGADZAM SIĘ NA UMIESZCZANIE REKLAMOWYCH BANNERÓW W MOICH POSTACH!!!!!!!!!!!!1 NIE NIE NIE STANOWCZE NIE!!!!!!!!!!!!! A JEŚLI TAK TO CHCĘ ZA TO DOSTAWAĆ PIENIĄDZE!!!! BO JA NIE REKLAMUJĘ TYCH RZECZY KTÓRE SĄ WSADZANE W POSTY!!!!!!!!!!!! CO ZA PARANOJA! w każdym poście na początku strony jest banner reklamowy - uważam, że to nadużycie!!!!!!!!!!!!!!! popieram Cię Mła droga w 1000000000000000% Quote
weszka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 marako napisał(a):Na Twoim wątku byłam, widziałam, ale głos uwiązł mi w krtani, jak dowiedziałam się o Dirkulcu. Czekałam cierpliwie na dobre wieści, no i są, nareszcie. Bardzo lubię te Twoje dziewczyny (i Totka), a Twoje przeciwstawianie się oporowi rzeczywistości nieraz podziwiam (sama nieraz mam deprechę, to i podziwiam, że ktoś się nie poddaje). Tak trzymaj. Bardzo nam miło :) malawaszka napisał(a):mówcie co chcecie o tej zimie - że długa, ze taka i owaka (no może tylko po kieszeni nas skubnie ogrzewanie takie długie :roll: ) ale kurde jest piękna!!!!!! ariss napisał(a): a ja zimy dość nie mam!!! Jest slicznie!!! las przepiekny...choć odśniezania mam po dziurki w nosie! Popieram! Zima jest piękna :) choć oczywiście ma swoje uciążliwości. Znaczy właściwie to była piękna bo zaczyna się już właśnie zamieniać w pluchę... najgorsze jak to się wszystko roztopi i będzie takie mega błocko i szaruga :shake: i zasyfione ma maksa psy :shake: A tak w ogóle Malawaszko to super zdjęcia - i te zimowe i te domowe z takim ciepłym światłem. Quote
zerduszko Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='malawaszka']cholera NIE ZGADZAM SIĘ NA UMIESZCZANIE REKLAMOWYCH BANNERÓW W MOICH POSTACH!!!!!!!!!!!!1 NIE NIE NIE STANOWCZE NIE!!!!!!!!!!!!! A JEŚLI TAK TO CHCĘ ZA TO DOSTAWAĆ PIENIĄDZE!!!! BO JA NIE REKLAMUJĘ TYCH RZECZY KTÓRE SĄ WSADZANE W POSTY!!!!!!!!!!!! CO ZA PARANOJA! w każdym poście na początku strony jest banner reklamowy - uważam, że to nadużycie!!!!!!!!!!!!!!! Składasz oficjalny protest?? :P Quote
malawaszka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 tak - oficjalnie się sprzeciwiam wkładaniu w me usta czegokolwiek!!!!!!!!! :shock: Quote
Alicja Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='malawaszka']tak - oficjalnie się sprzeciwiam wkładaniu w me usta czegokolwiek!!!!!!!!! :shock: :hmmmm: powiedziałabym ...pod me palce :roll: Quote
malawaszka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Alu i widzisz? reklamujesz to gowno teraz Ty - przez te bannery w zyciu tej karmy nie kupię - ot i działanie reklamy :evil_lol: nawet nie klikne w ten banner i już! Quote
Recommended Posts