Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też kliknełam
dołeczki w dechę i te oczy wrrrrrrrrrrrrrr mrrrrrrrrrrrrrrr
W końcu jakies porządne zdjęcia a nie tylko psy i koty ahahha
poka kuchnie w całosci :D

Posted

[quote name='Vectra']ja mam 3 flaszki likiera 5 dniowego , więc zapraszam :diabloti:

Bój się Boga jedynego, Vectro, ty zaczęłaś jakąś masową produkcję :shock: To się źle skończy :shake:

Waszeniu, Cola urodziła i żadna nastepna nie jest w ciąży... :cool3: O czym więc będziemy pisać? Bo chyba nie o psach :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']
Waszeniu, Cola urodziła i żadna nastepna nie jest w ciąży... :cool3: O czym więc będziemy pisać? Bo chyba nie o psach :diabloti:

o tym jak Wasze dzieci rosną w siłę :evil_lol:

Posted

Witaj
pisalam z pytaniami na GG ale nie odpowiedzialas a jam z ciekawosci umieram!!!!

smieciare szybciej wyciagna jak ci sie zdaje!!!![za dzuo ich nie mamy a smieci trza wywozic]

jesli o rosnacych dzieciach ma byc to Jasko zaraz konczy rok i chodzi juz od miesiaca
ha a co ja sie tyz chce pochwalic

Posted

cholera NIE ZGADZAM SIĘ NA UMIESZCZANIE REKLAMOWYCH BANNERÓW W MOICH POSTACH!!!!!!!!!!!!1 NIE NIE NIE STANOWCZE NIE!!!!!!!!!!!!! A JEŚLI TAK TO CHCĘ ZA TO DOSTAWAĆ PIENIĄDZE!!!! BO JA NIE REKLAMUJĘ TYCH RZECZY KTÓRE SĄ WSADZANE W POSTY!!!!!!!!!!!! CO ZA PARANOJA!

w każdym poście na początku strony jest banner reklamowy - uważam, że to nadużycie!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

i myślisz, że jaką odpowiedź dostaniesz od Adminów - och Waszko Mała pewnie, że się podzielimy kosiorką
och Waszko Mała przepraszamy
czy Och Waszko mała jak sie nie podoba to........pa pa

Posted

malawaszka napisał(a):
no to zrobię pa pa bo to jest mega przegięcie - nie miałam netu od rana, weszłam wreszcie a tu mnie wita taki wqrw

nie możesz zrobić papa bo co ja wtedy zrobię i Maga i Vectra i wszyscy bez ciebie eeeeeeeeee o nas nie pomyslałaś tak

Posted

[quote name='malawaszka']cholera NIE ZGADZAM SIĘ NA UMIESZCZANIE REKLAMOWYCH BANNERÓW W MOICH POSTACH!!!!!!!!!!!!1 NIE NIE NIE STANOWCZE NIE!!!!!!!!!!!!! A JEŚLI TAK TO CHCĘ ZA TO DOSTAWAĆ PIENIĄDZE!!!! BO JA NIE REKLAMUJĘ TYCH RZECZY KTÓRE SĄ WSADZANE W POSTY!!!!!!!!!!!! CO ZA PARANOJA!

w każdym poście na początku strony jest banner reklamowy - uważam, że to nadużycie!!!!!!!!!!!!!!!

popieram Cię Mła droga w 1000000000000000%

Posted

marako napisał(a):
Na Twoim wątku byłam, widziałam, ale głos uwiązł mi w krtani, jak dowiedziałam się o Dirkulcu. Czekałam cierpliwie na dobre wieści, no i są, nareszcie. Bardzo lubię te Twoje dziewczyny (i Totka), a Twoje przeciwstawianie się oporowi rzeczywistości nieraz podziwiam (sama nieraz mam deprechę, to i podziwiam, że ktoś się nie poddaje). Tak trzymaj.

Bardzo nam miło :)

malawaszka napisał(a):
mówcie co chcecie o tej zimie - że długa, ze taka i owaka (no może tylko po kieszeni nas skubnie ogrzewanie takie długie :roll: ) ale kurde jest piękna!!!!!!

ariss napisał(a):
a ja zimy dość nie mam!!! Jest slicznie!!! las przepiekny...choć odśniezania mam po dziurki w nosie!

Popieram! Zima jest piękna :) choć oczywiście ma swoje uciążliwości. Znaczy właściwie to była piękna bo zaczyna się już właśnie zamieniać w pluchę... najgorsze jak to się wszystko roztopi i będzie takie mega błocko i szaruga :shake: i zasyfione ma maksa psy :shake:

A tak w ogóle Malawaszko to super zdjęcia - i te zimowe i te domowe z takim ciepłym światłem.

Posted

[quote name='malawaszka']cholera NIE ZGADZAM SIĘ NA UMIESZCZANIE REKLAMOWYCH BANNERÓW W MOICH POSTACH!!!!!!!!!!!!1 NIE NIE NIE STANOWCZE NIE!!!!!!!!!!!!! A JEŚLI TAK TO CHCĘ ZA TO DOSTAWAĆ PIENIĄDZE!!!! BO JA NIE REKLAMUJĘ TYCH RZECZY KTÓRE SĄ WSADZANE W POSTY!!!!!!!!!!!! CO ZA PARANOJA!

Składasz oficjalny protest?? :P