Jump to content
Dogomania

Bokser/labrador SEMIR - u zuziaM....Po 3 latach odnaleziony przez wlascicielke !!!!!!

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ochow i achow nie bylo konca.
Semirek po prostu przeszedl siebie, zeby tylko pokazac sie z najlepszej strony.... lacznie z lapaniem mnie za klapki, kiedy wlasnie szlam :cool3: !
No lobuziak z niego .... ale jaki slodki :loveu: :loveu: :loveu: ! ! !
Naprawde zdobyl serce swojej pani po raz drugi.... bo pierwszy byl w necie :lol:.

I dzisiaj rano, kiedy wsiadlam na chwile do auta, Semirek natychmiast wgramolil sie na tylne siedzenie :crazyeye: i usiadl sobie, czekajac kiedy ruszymy :crazyeye:. No bylam naprawde zaskoczona ! Semirek doskonale zna autko i nawet pewnie lubi jezdzic, bo przeciez nie wchodzil by, gdyby bylo inaczej.

Jutro porobimy troche zdjec :lol:.

Posted

o mamo!!!.....jestem nieziemsko szczęśliwa, nasz Semirek po tylu latach znalazł domek :multi::multi:........ wspaniale, cudownie!!!

Dziekuję Ci Gosiu z całego serca, moja Ty kochana.....:loveu::loveu::loveu:

przepraszam że nie dojechałam :oops: , jutro zadzwonię ....o której wyjeżdżają?

Posted

Semirek wlasnie odjechal ze swoja nowa.... najwspanialsza pancia na swiecie ... ciepla, opiekuncza, wrazliwa...... i bardzo ... bardzo ladna :loveu: !
Juz strasznie tesknie, bo naprawde to jest cudowny psiak !
On juz od rana czul, ze to zamiesznie wokol, dotyczy wlasnie jego.
Juz godzine przed wyjazdem nie odchodzil od samochodu Magdy. A kiedy sie zblizala do auta, wskakiwal na tylne siedzenie , jakby pytal ... czy juz jedziemy ? ? ?
Niesamowity, wspanialy pies :loveu: ! Mnie brak slow na jego chwalenie.

Semcio z ukochana pancia :loveu:

Semcio .... gotow do drogi

A ja nigdy nie zapomne tego slodkiego urwisa !

Posted

Sa wiadomosci od Magdy :multi: !

Semus w aucie podczas drogi pol trasy przespal, a drugie pol przesiedzial z glowka przyklejona do szybki i polozona na ramieniu swojej pani :lol:.
W domku pieknie wchodzil po schodach i od razu skierowal sie do srodkowych drzwi na pietrze ( wyglada na to, ze wlasnie w srodkowych kiedys mieszkal ).
Zdazyl juz podsikac jedna futryne :evil_lol:..... ale potem juz sluchal, ze nie wolno i wiecej tego nie robi ... no SKARB prawdziwy :loveu: !
Semulek nie lubi grubych bab :evil_lol:.... na przejsciu dla pieszych nawarczal na takie dwa razy :evil_lol:.
W domu od razu sie wpakowac chcial na lozko, ale dostal barani kozuch i kocyk i zaraz sie na nim ulozyl .... i zasnal :loveu:... zmeczony bidulek podroza i wrazeniami ... Slodzizna przekochana :loveu: ! ! !
I jeszcze dostalam potem sms-a, ze dzieki kurczakowi ... takiemu gotowanemu :cool3:.... Semek ujawnil swoje kolejne zdolnosci ....
... pieknie reaguje na komende - " siad " :lol: !
Mowie wam, ze to najcudowniejszy psiak pod sloncem ! ! !
Magda, ja Ci strasznie zazdroszcze ! ! !

Posted

to wręcz niesamowite jaki on mądry...teraz wiadomo dlaczego miał depresje w schronisku i tak długo nie wychodził z budy....to mądre psisko rozumie ludzi i tylko w towarzystwie słuchających go osób jest szczęśliwy

boziu jak sobie pomyśle ile tam jeszcze takich nieodkrytych skarbów Semirków siedzi to aż serce pęka

Posted

magda z. napisał(a):
ale z niego kochany psiak, super że się udało, a z tymi babkami to też niezły z niego zbój;) a gdzie on teraz mieszka?

Niestety , to bardzo inteligentny piesio i szybko sie uczyl od tych moich potworow tych niezbyt fajnych zachowan :cool3:..... szczekania na ludzi za plotem na przyklad :cool3:....
Na poczatki, kiedy przyjechal, zupelnie nie szczekal :cool3:.

a Semunio mieszka teraz w Krakowie :lol: !

Posted

witam wszystkich bardzo serdecznie.
jestem przeszczesliwa, nowa mamusia Semirka.na nieszczescie Jego i moje nazwanego juz pieszczotliwie przez moja mame - Mirkiem...:roll: nie doslyszala przez telefon imienia...
dzisiaj pierwszy raz mialam okzje przeczytac wszystkie posty dotyczace mojego dzieciaczka i podziwiac Wasza robote, a Twoja Gosiu zwlaszcza!!!prowadzisz wspanialy,pelen milosci hotelik, chociaz moim zdaniem to wcale nie hotel, bo w ktorym mozna znalezc tyle milosci???az tyle to tylko w domku!:lol:jeszcze raz dziekuje Ci za wszystko.
chcialam sie jeszcze pochwalic, ze dzisiaj odkrylam kolejna umiejetnosc psiaka:
rano kupilam dluga smycz, zeby mogl sobie zaczac troche wiecej biegac, bo juz myslalam ,ze z krotka zawalu dotane od tej energii, ale tez zeby pocwiczyc -rownaj- i -noga-.
UMIE!!!jeszcze nie zawsze i nie za kazdym razem ,ale bardzo sie stara przypomniec.zmieniamy tempo i kierunki a ten talenciach tak przez 15min. jakby byl przyklejony!!!potem lekka dekoncentracja...
jestem bardzo dumna:multi:
dziekuje bardzo bardzo
pozdrawiam
Magda

Posted

madziakasp napisał(a):
witam wszystkich bardzo serdecznie.
jestem przeszczesliwa, nowa mamusia Semirka.

chcialam sie jeszcze pochwalic, ze dzisiaj odkrylam kolejna umiejetnosc psiaka:
rano kupilam dluga smycz, zeby mogl sobie zaczac troche wiecej biegac, bo juz myslalam ,ze z krotka zawalu dotane od tej energii, ale tez zeby pocwiczyc -rownaj- i -noga-.
UMIE!!!

Przeogromnie milo czytac takie wiesci :lol: ! ! !
To nastraja energia na caly dzien :lol: ! ! !
Witaj Magda :lol: !
I pisz, pisz, pisz .... bo i tak Ci nie odpuscimy :evil_lol: !

Posted

Apetycik Semciowi ... Mirciowi :evil_lol:....wrocil ?
Mysle, ze szybko sie przekona do domowego jedzonka.
No i ciekawa jestem ogromnie, jak zda egzamin z pozostania samemu w domu :roll:..... To chyba jutro bedzie :roll: ?
Magduniu, rob mu juz proby krociutkie , zeby go przyzwyczajac.
I zostaw mu jakiegos gryzaka, zeby mial zajecie :lol:.
Mysle, ze jest zbyt madrym psiakiem, zeby tego nie zalapac w mig !
No chyba, ze juz jest tak zakochany, ze nie bedzie chcial sie z Toba rozstawac .....:lol:

Posted

Witaj Magdo:loveu:
Super, że się odezwałaś, mam nadzieję że będziesz nam pisać o Mirku:evil_lol: Ja tez mam psa z adopcji od Gosi, wątek od prawie 3 lat funkcjonuje ku radości chyba wszystkich zainteresowanych.
Twój nowy psiak to świetny kompan, ja zdążyłam go tylko raz odwiedzić, ale robi wrażenie, no i bardzo fotogeniczny-jak napisała Jagoda- kameleon z niego.
Pozdrawiam ciepło i życzę dużo radości z niuńka