Jump to content
Dogomania

Bokser/labrador SEMIR - u zuziaM....Po 3 latach odnaleziony przez wlascicielke !!!!!!

Recommended Posts

Posted

Taaaa..... jest cudowny, ale do ludzi i moich suczek :cool3:....

Ale od dzisiaj ma szlaban ...... Tylko spacery na smyczy ze mna :cool3:.
Dzisiaj malo nie doszlo do tragedii :shake:.....
Semir zaatakowal moja kicie Zuzie ! Dopadl ja na schodach :placz:, a ona nie miala dokad uciec, bo ja przydusil.... zlapal w zeby.... a ja umieralam z przerazenia :placz: ! ! !
Zeby zdazyc dobiec, zeby zdazyc go zlapac za obroze i zeby zdazyc odciagnac od niej :placz: ! ! !
Zdazylam, ale widzialam jak mial ja cala w swojej wielkiej mordzie !
Zuzia byla tak zszokowana, ze kiedy juz ja puscilam do domu, to warczala caly czas jeszcze przez kilkanascie minut ...... I nie dala mi sie do siebie zblizyc, bo na mnie syczala.... A ja musialam poogladac, czy nic jej nie zrobil.... Z zewnatrz nic nie widac ......ale musze ja obserwowac....

Tak wiec, Semirek nie nadaje sie do domu z kotami :shake:....
Chyba, ze ktos poswieci temu troche czasu, a jest to do zrobienia.
Bo sama swoje 3 duze suki musialam od podstaw przyzwyczaic do kotow, bo przeciez chcialy je zezrec !

I mam prosbe do osob, ktore robia ogloszenia dla Semirka.
Bardzo prosze, zeby wymienic te pierwsze zdjecia.
Na nich Semir wyglada jak dog co najmniej...... a to naprawde malutki psiak.
On jest sporo mniejszy od mojej Isi. Jest wielkosci labradorka.

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzia te moje ogłoszenia to chyba już się pokończyły ....nie miałam ani jednego maila....absolutnie nic:mad:........jak znajdę choć chwilkę porobię od nowa z nowymi zdjęciami, .....
może ktoś by napisał taki ładny tekst:user:, :cool3: bo ten nasz Semirek to w sumie taki zwyczajny jest, tu mozna tylko ładnymi słowami kogoś zaczarowac

Posted

magda z. napisał(a):
ja ma nowy aparat, teraz tylko muszę skonstruować plan wycieczki-mój kolega ma motor od jakiegoś czasu, to go naciągnę na wyjazd do Zuzi:diabloti:

:multi: Nareszcie ! No to juz sie doczekac nie bede mogla :cool3:....
Nikt mnie nie odwiedza nigdy :shake:....
Aga , jak po ogien wczoraj wpadla :shake:...... I slicznie wygladala :lol:.... moj maz mnie nawet pytal, co to za elegantka nas odwiedzila :lol:.... bo kolo nas to baby na jagody co najwyzej w gumiakach laza :lol:.....

Seaside napisał(a):
moje odnowiłam, ale jak widać - zero odzewu :(
Okres wakacyjny....:shake:

Jagodka, a zmienilas zdjecia ? ? ?
Na tych starszych, to Semirek jak dog niemiecki jest ogromny :cool3:.
A w rzeczywistosci, on mniejszy od mojej Isi :lol:.....

lolka napisał(a):
Zuzia te moje ogłoszenia to chyba już się pokończyły ....nie miałam ani jednego maila....absolutnie nic:mad:........jak znajdę choć chwilkę porobię od nowa z nowymi zdjęciami, .....

No to swietnie .... ale u mnie niestety tez zadnego odzewu z Allegro nie bylo :shake:...
A czy sie ukazalo w Wyborczej, to nie sprawdzalam, bo nie kupuje ....

Posted

ja na motor to tez jak po jagody prawie:evil_lol: bo stroju odpowiedniego nie mam;) na weekend mam zaplanowana jakąs wycieczkę, to pokieruję na odpowiednie drogi Krzysztofa:evil_lol: dam jeszcze znać co i jak

Posted

magda z. napisał(a):
ciotki to chyba wakacje mają i nie odwiedzają psiaka:eviltong:

No wlasnie ...... a kiedy cioteczka Magda zajedzie do nas na niklowanym rumaku :lol: ... ? ? ?

Posted

ja i w sobotę i niedzielę byłam w okolicy, ale w sobotę sprawdzałam dom w okolicach wlenia, a później na chwilę w świeradowie, a w niedzielę byliśmy w libercu, ale jak wracaliśmy to mieliśmy dosyć-niewygodne to:shake:

Posted

Semirek przesyla cioteczkom slodkiego buziaczka :loveu:

:loveu: :lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol: :loveu:

Posted

ale się kolorystycznie ładnie wkomponował w towarzystwo dziewczyn :loveu:

Jakaś posucha z adopcjami - nie dostałam żadnego zapytania z ogłoszeń dla Semirka :shake: