zuziaM Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 To caly Semir ! ! ! Wlasnie taki z niego jest potworny pieszczoch i przytulak ! On moze tak godzinami glowke wtulac w czlowieka.... nawet, jak w ogrodzie cos robie, to mi lepetyne na kolana wpycha ! No slodziak z niego niemilosierny ! Ciudenko na tym zdjeciu :loveu: ! ! ! Ten nochal umorusany ziemia chcialysmy pokazac :lol:. Wlasnie nowy dolek kolo domu powstal :mad:.... jest ich bez liku , kopanych przez te wszystkie male potForki :cool3: ! Magda, Ty masz zdrowie :crazyeye:..... Jeszcze rower :crazyeye:????? Dziekuje za wklejenie zdjec :lol:. Tylko te, gdzie wyszlam brzydko , bron Cie P. Boze, zebys wklejala :mad:............... Quote
zuziaM Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 No i Magdusia nam padla po trudach dnia .... motor, sesja zdjeciowa, rower ...... po takim dniu sie nie dziwie :lol: ! A moze to Bismarck sie zbuntowal i kazal sie soba zajac ? W koncu panci przez caly dzien nie mial ...... Quote
lolka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 magda z. napisał(a):później będzie więcej, ale śmigam na rower jeszcze:diabloti: w objęciach ZuziaM:loveu: ta fotencja musi koniecznie trafić do kolejnych ogłoszeń......cudo:loveu: Magda ukazałaś nam swoje talenta i teraz będziemy Cie gnębiły abyś została naszym nadwornym fotografem:eviltong: Kasia porobiła Semirowi mnóstwo ogłoszen ale doslownie zero odzewu ......to niepojete:placz: Zuzia a allegro jeszcze jest ? czy robic mu nowe... Zuzia wycałuj chłopaków....malinki przesłodkie:loveu: Quote
Seaside Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ło Jezu jaki słodki!~!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Poodnawiam swoje ogłoszenia ale kurcze nie wiem co tak słabo to idzie :( :shake: Quote
magda z. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 cześć kobietki:loveu: dzięki za słowa uznania-dopiero poznają możliwości swojego sprzętu, a czasu nie mam, żeby sie nim pobawić dłużej, a mój model się buntuje-co widać na jego wątku:mad: zaraz powrzucam jesczze trochę, wczoraj to pies i kolega-te samce strasznie czas kradną:evil_lol: Bismarck jak wróciłam nie wiedział, gdzie wąchać, bo tyle zapachów czuł;) Quote
magda z. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 podglądacz:evil_lol: Gosiu, może wymienisz foty w 1 poście, bo tamte nie zachęcają, ja zobaczę jak moje transfery i postaram się jesczze pozrzucać resztę zdjęć Quote
magda z. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Semir w zależności jak stanie wygląda jak inna rasa:evil_lol: tutaj taki niby bullek z niego:evil_lol: a tutaj postanowiłem być boksiem;) Quote
magda z. Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 to zdjęcie jest super-tytuł "Ciastka przyszły" a żebraki jutro będą w całej okazałości:cool3: Semir pierwszy od fotografa, czyli mnie:diabloti: Quote
zuziaM Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 No faktycznie :lol:.... stawiam tu na stole ciasteczka :lol:.... Quote
magda z. Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 żebraki w akcji:razz: Semir niewzruszony niczym czaruje i hipnotyzuje:evil_lol: w końcu pogłaskał:eviltong: a zaraz Ina wkroczyła do akcji pt. Kochajmy psy:evil_lol: Quote
zuziaM Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 magda z. napisał(a): Gosiu, może wymienisz foty w 1 poście, bo tamte nie zachęcają, ja zobaczę jak moje transfery i postaram się jesczze pozrzucać resztę zdjęć Wymienilam :lol:. Tego olbrzyma zastapilam slodkim okruszkiem :loveu:.... Quote
zuziaM Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 lolka napisał(a):Zuzia a allegro jeszcze jest ? czy robic mu nowe... Odnawiam je stale. Nastepnym razem jeszcze zdjecia nowe dodam. Quote
lolka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 trzymajcie kciuki:cool3: ........ aby nie zapeszyć ...tfu tfu...pojawiło się w końcu światełko w tunelu co by nie było siedzę jak na szpilach Quote
magda z. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 lolka napisał(a):trzymajcie kciuki:cool3: ........ aby nie zapeszyć ...tfu tfu...pojawiło się w końcu światełko w tunelu co by nie było siedzę jak na szpilach lolka trzeba jesczze temu światełku powiedzieć, ze chłopak musi być ciachany i to jak najszybciej, zapomniałam napisać, bo ma zapędy, a szkoda, aby nabroił lub miał problemy zdrowotne-to znam ze swojego osobistego przykładu;) kciuki trzymam:) Quote
magda z. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/ponownie-na-bazarku-sukienka-40-romatyczna-laczka-dla-semira-karo-na-hotel-7-8-22-0-a-143160/#post12710817 Quote
zuziaM Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Nowa pancia naszego slodkiego dzieciaka przyjezdza do nas juz dzisiaj :lol:. Do jutra zostanie zeby sie zapoznac z chlopaczkiem. I od jutra Semirek rozpocznie nowe zycie...... Quote
eloise Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 no to brawo :multi: oby wszytsko poszło zgodnie z planem :) Quote
magda z. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 zuziaM napisał(a):Nowa pancia naszego slodkiego dzieciaka przyjezdza do nas juz dzisiaj :lol:. Do jutra zostanie zeby sie zapoznac z chlopaczkiem. I od jutra Semirek rozpocznie nowe zycie...... ale superowo:multi::multi::multi: trzymam kciuki, ale chłopak grzeczny, daje się głaskać we wszystkie strony, a ja nawet wszystkich fot nie wrzuciłam, ale nadrobię jesczze;) Quote
magda z. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Semir baaardzo przytulasty jest jak ciacho na horyzoncie:cool3: Ina podłapała i też łapę kładła mi na nodze:evil_lol: tutaj spodnie już oplute, niestety kolega nie zauważył, ze była włączona funkcja rozmycia tła i psiaki zamiast wyraźne to sie rozjechały;) Quote
Recommended Posts