Jump to content
Dogomania

Bokser/labrador SEMIR - u zuziaM....Po 3 latach odnaleziony przez wlascicielke !!!!!!

Recommended Posts

Posted

To caly Semir ! ! ! Wlasnie taki z niego jest potworny pieszczoch i przytulak ! On moze tak godzinami glowke wtulac w czlowieka.... nawet, jak w ogrodzie cos robie, to mi lepetyne na kolana wpycha !
No slodziak z niego niemilosierny !

Ciudenko na tym zdjeciu :loveu: ! ! ! Ten nochal umorusany ziemia chcialysmy pokazac :lol:. Wlasnie nowy dolek kolo domu powstal :mad:.... jest ich bez liku , kopanych przez te wszystkie male potForki :cool3: !

Magda, Ty masz zdrowie :crazyeye:..... Jeszcze rower :crazyeye:?????
Dziekuje za wklejenie zdjec :lol:. Tylko te, gdzie wyszlam brzydko , bron Cie P. Boze, zebys wklejala :mad:...............

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i Magdusia nam padla po trudach dnia .... motor, sesja zdjeciowa, rower ...... po takim dniu sie nie dziwie :lol: !
A moze to Bismarck sie zbuntowal i kazal sie soba zajac ? W koncu panci przez caly dzien nie mial ......

Posted

magda z. napisał(a):
później będzie więcej, ale śmigam na rower jeszcze:diabloti:

w objęciach ZuziaM:loveu:

ta fotencja musi koniecznie trafić do kolejnych ogłoszeń......cudo:loveu:
Magda ukazałaś nam swoje talenta i teraz będziemy Cie gnębiły abyś została naszym nadwornym fotografem:eviltong:

Kasia porobiła Semirowi mnóstwo ogłoszen ale doslownie zero odzewu ......to niepojete:placz:
Zuzia a allegro jeszcze jest ? czy robic mu nowe...
Zuzia wycałuj chłopaków....malinki przesłodkie:loveu:

Posted

cześć kobietki:loveu: dzięki za słowa uznania-dopiero poznają możliwości swojego sprzętu, a czasu nie mam, żeby sie nim pobawić dłużej, a mój model się buntuje-co widać na jego wątku:mad:
zaraz powrzucam jesczze trochę, wczoraj to pies i kolega-te samce strasznie czas kradną:evil_lol:
Bismarck jak wróciłam nie wiedział, gdzie wąchać, bo tyle zapachów czuł;)

Posted

magda z. napisał(a):

Gosiu, może wymienisz foty w 1 poście, bo tamte nie zachęcają, ja zobaczę jak moje transfery i postaram się jesczze pozrzucać resztę zdjęć

Wymienilam :lol:. Tego olbrzyma zastapilam slodkim okruszkiem :loveu:....

Posted

trzymajcie kciuki:cool3: ........ aby nie zapeszyć ...tfu tfu...pojawiło się w końcu światełko w tunelu
co by nie było siedzę jak na szpilach

Posted

lolka napisał(a):
trzymajcie kciuki:cool3: ........ aby nie zapeszyć ...tfu tfu...pojawiło się w końcu światełko w tunelu
co by nie było siedzę jak na szpilach

lolka trzeba jesczze temu światełku powiedzieć, ze chłopak musi być ciachany i to jak najszybciej, zapomniałam napisać, bo ma zapędy, a szkoda, aby nabroił lub miał problemy zdrowotne-to znam ze swojego osobistego przykładu;) kciuki trzymam:)

Posted

Nowa pancia naszego slodkiego dzieciaka przyjezdza do nas juz dzisiaj :lol:.
Do jutra zostanie zeby sie zapoznac z chlopaczkiem. I od jutra Semirek rozpocznie nowe zycie......

Posted

zuziaM napisał(a):
Nowa pancia naszego slodkiego dzieciaka przyjezdza do nas juz dzisiaj :lol:.
Do jutra zostanie zeby sie zapoznac z chlopaczkiem. I od jutra Semirek rozpocznie nowe zycie......

ale superowo:multi::multi::multi:
trzymam kciuki, ale chłopak grzeczny, daje się głaskać we wszystkie strony, a ja nawet wszystkich fot nie wrzuciłam, ale nadrobię jesczze;)

Posted

Semir baaardzo przytulasty jest jak ciacho na horyzoncie:cool3: Ina podłapała i też łapę kładła mi na nodze:evil_lol:

tutaj spodnie już oplute, niestety kolega nie zauważył, ze była włączona funkcja rozmycia tła i psiaki zamiast wyraźne to sie rozjechały;)