Jump to content
Dogomania

Bokser/labrador SEMIR - u zuziaM....Po 3 latach odnaleziony przez wlascicielke !!!!!!

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj, zaraz po sniadanku, bylismy z Semirkiem na spacerze pod lasem.
Po drodze Semir juz zachowuje sie znacznie spokojniej. Coraz mniej ciagnie na smyczy i nawet czasami przystaje i oglada sie na mnie... czy aby nadazam za nim :evil_lol:.
Oczywiscie towarzyszyla nam Inusia, najlepsza kumpelka Semira :lol:.

Posted

zuziaM napisał(a):
Dzisiaj, zaraz po sniadanku, bylismy z Semirkiem na spacerze pod lasem.
Po drodze Semir juz zachowuje sie znacznie spokojniej. Coraz mniej ciagnie na smyczy i nawet czasami przystaje i oglada sie na mnie... czy aby nadazam za nim :evil_lol:.
Oczywiscie towarzyszyla nam Inusia, najlepsza kumpelka Semira :lol:.

no to przyjaźń kwitnie obustronnie:multi::multi:

Posted

Gosiu potrzebuję Twój aktualny mail do ogłoszeń (na niektórych stronach jest wymagany)
Ten który mam jest chyba ze starej pracy (tak mi się kojarzy) a z gg wiem że chyba ostatnio zmieniłaś :)
Na razie powstawiam swój i najwyżej będę przekierowywać :)

Posted

[quote name='Seaside']Gosiu potrzebuję Twój aktualny mail do ogłoszeń (na niektórych stronach jest wymagany)
Ten który mam jest chyba ze starej pracy (tak mi się kojarzy) a z gg wiem że chyba ostatnio zmieniłaś :)
Na razie powstawiam swój i najwyżej będę przekierowywać :)

Dzieki Jagodka :lol:.
[email protected]

Posted

Dziekujemy za ogloszenia i zagladanie na watek :lol:.

Na razie nie ma odzewu na ogloszenia, ale czasami tak jest, ze cisza .... a potem nagle 3 chetnych i dylemat, ktorego wybrac :roll:.
Ale tego zycze slicznemu chlopaczkowi :lol: !

Posted

Pozdrawiamy ciotki od rana.
Oj, Semirek mnie na spacerach wykonczy...
Tyle energii w tym psiaku drzemie, ze az oczy przecieram ze zdumienia :crazyeye: !
Ale za to jaki szczesliwy, jak tak mnie przeciagnie 2 km :lol: !

Posted

Naprawde swietnie sie dzisiaj bawil , szczegolnie z Kasia :lol:. Po prostu szaleli, a Kasia od bardzo dawna wreszcie sie wybawila... bo Ina i Isia nie chca z nia sie bawic :shake:.
ale potem emirowi sie zebralo na amory... i Inusia, ktorej sie to nie spodobalo , dala mu popalic ... pozarly sie i Semirek musial wrocic do kojczyka. Chociaz to Ina byla agresoka, a on sie musial biedny tylko bronic przed ta bandytka.
Nastepnym razem , jak Emirek bedzie sobie biegal, to Ine bede zamykala w domu.
Ona jest bardzo niedobra :shake:. Strasznie zadziorna i jak juz zacznie, to taka zawzieta cholera, ze nie mozna jej odgonic :shake: ! Wstreciucha !

Posted

no a co się będzie chłopu dawać:diabloti: ja postaram się na dniach ruszyć z bazarkiem jakimś, może byśmy chłopaka ciachnęły, bo ja z doświadczenia wiem, ze jak on odreaguje stres poschroniskowy to tylko jedno mu będzie w głowie;)