danka4u1 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Mocno nocna ciotka wpada na obchód do wszystkich swoich psinek na dogo, a do dwupaczku w pierwszej kolejności. Witajcie i żegnajcie do jutra.:loveu: ULKA12 napisał(a):Dzisiaj miały sesję zdjęciową, mam nadzieję, że fotografka znajdzie czas i wklei swoje zdjęcia. Czekamy fotografko.......psom zajęcia własne- bez trzymania na kolankach i wklejaj, wklejaj.:loveu: Quote
danka4u1 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Kocurek napisał(a):Czesc Dziewczynki:) Wszystkie Dziewczynki- dwónożne też, a i Chłopaka tutaj bywającego też pozdrawiamy. Quote
jola_li Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Różne grając role,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]los trafiając wszelki[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]na tym łez padole – [/FONT][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] Quote
danka4u1 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Jak Jola weszła na wątek, czas pewnie zamykać psie budy na dogo i pozwolić spać strudzonym psiakom, ale tłoku tutaj dziś nie było...:shake: Kochajcie te kundelki, a zwłaszcza M&P:multi: :loveu: :multi: Quote
Kocurek Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Kochamy,kochamy:)Wszystkie rasowe i nierasowe:) Dobranoc dwupaczku:) Quote
danka4u1 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Tak myslałam. Cioteczka Kocurek jeszcze tutaj wejdzie i ...dobranoc. Czekamy na moni12 i zza mórz i oceanów powinna zawitać jeszcze do nas jogolcia ...... Quote
Kocurek Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 A ja na ulamek sekundy sie pojawiam u dziewczyn i znikam lulu bo jutro musze meble skrecac z mezulkiem:)Co za radosc-po 3 miesiacach otrzymane nareszcie:) Ach zebym mogla je ustawic gdzies w domku ,a nie w mieszkaniu... Juz bym miala ladne stadko.....psich nieszczesc:) Quote
danka4u1 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Masz rację:evil_lol:, na nowe mebelki najlepsze są dwupaki...one potrafią dokonać całkowicie nowej aranżacji wnętrza:evil_lol:zobacz zdjęcia na poprzednich stronach, jak pięknie posprzątały Uli psi pokój....:evil_lol::evil_lol: Miłej pracy z męzulkiem. Mam nadzieję, ze macie więcej talentu niż my, bo nam udało się tylko złożyć.... fotel....reszta została dla ludzi mądrzejszych i bardziej sprawnych manualnie..;) Quote
danka4u1 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Przypominamy się nieśmiało.......:shake: :shake: czekamy na odwiedziny.....:-( :-( Quote
ULKA12 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Fotografka zalatana, psiaki ze schronisk wyciąga i nie mam jej sumienia truć o wklejeniu zdjęć, ale warto poczekać. Quote
danka4u1 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 To napisz nam coś o dwupaku. Czy Meggi nadal lubi przesiadywać na Twoich kolankach? Czy Peggi jeszcze uprawia prace polowe typu rycie dołów w ogrodzie? Czy nie zjadły Was kleszcze? Wszystkiego jesteśmy ciekawe. O sobie tez możesz napisać....:evil_lol:.my ciekawskie babiny jesteśmy:evil_lol: Quote
moni12 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 bakusiowa napisał(a):A ja schudłam przypadkowo bez odchudzania się. Jak córka wyjechała na studia i zamieszkała w Warszawie przestałam jeść kolacje, ponieważ nie miałam nic dobrego w lodówce. W pracy jem 2 razy, później obiad około 18-tej. A jesienią wszystkie kostiumy do poprawki, spodnie i żakiety i to jeszcze jak dużo. Tak że wszystkim polecam taką dietę. Pozdrowienia dla dwupaczka. O to super , wreszcie jakaś nadzieją na zrzucenie wagi :multi::multi:. Syn tez się wybiera na studia do Wawy , więc oby i w moim przypadku zadziałało :angryy: Mizianka dla dwupaku. Quote
danka4u1 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 moni12 napisał(a):O to super , wreszcie jakaś nadzieją na zrzucenie wagi :multi::multi:.zadziałało :angryy: . Moni, z czego chcesz się odchudzać..??????? Quote
jola_li Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Kocurek napisał(a):A ja na ulamek sekundy sie pojawiam u dziewczyn i znikam lulu bo jutro musze meble skrecac z mezulkiem:)Co za radosc-po 3 miesiacach otrzymane nareszcie:) [FONT=Comic Sans MS]Jak remont zrobimy,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]kupimy mebelki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]świece zapalimy – [/FONT][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] Quote
danka4u1 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [FONT=Book Antiqua]Choć remont zrobiony,[/FONT] [FONT=Book Antiqua]W kawałkach mebelki......:shake: :shake:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Lecz nic to - -----[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Bo dalej .............[/FONT] [FONT=Book Antiqua]KOCHAMY KUNDELKI :loveu:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 danka4u1 napisał(a):Czy Meggi nadal lubi przesiadywać na Twoich kolankach? to może ja odpowiem :D LUBIIII voila! my też my też!!!!!! więcej jutro :hand: Quote
malawaszka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 no dobra dobra jak już tak prosicie to będą dzisiaj :D Quote
margaret Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 danka4u1 napisał(a):[FONT=Book Antiqua]Choć remont zrobiony,[/FONT] [FONT=Book Antiqua]W kawałkach mebelki......:shake: :shake:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Lecz nic to - -----[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Bo dalej .............[/FONT] [FONT=Book Antiqua]KOCHAMY KUNDELKI :loveu:[/FONT] no prosze pani Danki - szacun wielki za talent - czemuż go tak długo skrywałaś? :) malawaszko - wielkie dzięki!! narobiłaś smaku..... widzę że jest na co czekać północ wybiła, senność się zakrada na dogo dyżurują psie wielbicielki Peggy i Meggy fotki malawaszka składa a my wciąż mocniej kochamy kundelki!!! Quote
danka4u1 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [FONT=Book Antiqua]Północ dawno juz wybiła, nic się nie zakrada....:shake:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Czasem tylko coś tu stuka; ktoś foteczki wkłada.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]To dyżurne wielbicielki[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Oraz Malawaszka nasza,[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Która kocha psy wszelakie,[/FONT] [FONT=Book Antiqua]A zwłaszacza kundelki.[/FONT] Dziękujemy pięknie za sesję zdjęciową. Widok Meggi na kolankach jest powalający.:evil_lol: Peggi oczywiście w pobliżu.Na kolanka też chciałaby pewniem, ale jest niesmiała i gigant Meggi juz nie daje jej mozliwości terytorialnych. Quote
Szarotka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Ciotka Danka tak po nocy tworzy wiersze ile mocy i wytwarza i rymuje, ze to cale dogo czuje:):) Jak ten duch po dogo krazy, bo sie boi, ze nie zdarzy do kazdego zajrzec psiaka bo to dola Danki taka :):) Quote
danka4u1 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 A Szarotka jej po piętach Cały czas się pęta, pęta....... Quote
Szyna13222 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Widze że powstaje tu jakieś kółko poetyckie ;) Dziękujemy za śliczne zdjęcia:loveu: Quote
danka4u1 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [FONT=Book Antiqua]Cisza martwa w Kundelkowie...[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Co dziś słychać? Kto nam powie?:shake:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Powtarzamy głosem wielkim:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]KOCHAMY KUNDELKI :multi: [/FONT] [FONT=Book Antiqua]KOCHAMY KUNDELKI :multi:[/FONT] .................... :loveu:a zwłaszcza -jak to jest M&P........:loveu: Quote
Recommended Posts