Kocurek Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Cioteczki z waszymi talentami to jak nic trzeba zrobic jakis tomik z wierszami i bazarka zeby ktos z nimi zarzucil:) Quote
danka4u1 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Kocurek napisał(a):Cioteczki z waszymi talentami to jak nic trzeba zrobic jakis tomik z wierszami i bazarka zeby ktos z nimi zarzucil:)Talenty...hmmmm:shake::shake: Specjalistką od tych spraw jest Jola. I od talentów i od tomików..nam tylko tak się udzieliło wirtualnie..:evil_lol: [FONT=Book Antiqua]Głucho wszędzie, cicho wszędzie.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Dwupak, Dwupak -co to będzie?[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Z Kundelkowem kontakt jest zerwany wszelki,[/FONT] [FONT=Book Antiqua]A my i tak po cichutku-------------------------[/FONT] [FONT=Book Antiqua]:loveu: KOCHAMY KUNDELKI :loveu:[/FONT] Quote
bakusiowa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Odwiedzam w niedzielny już prawie wieczór:lol: Quote
margaret Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 wieczór nadchodzi czas wejść na dogo tutaj pieskich dramatów i przemian aż mnogo tyle psich bied czeka na grosik choćby niewielki więc płaćmy - kochajmy nasze kundelki wiecie co? sięgam wyżyn swoich możliwości poetyckich :) Quote
ULKA12 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 A ja się boję odezwać, bo nie wychodzi mi rymowanie :-) Quote
Kocurek Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Ja tez proza witam dwunozne i czworonozne damy:) Quote
Angel Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 witam wszystkich :loveu: kiedy zrobimy dogomaniacką pielgrzymke do Ulki ? to bylbyzlot fanów dwupakowych :loveu: Quote
danka4u1 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Angel, próbowałyśmy zmontować z Margaret taka pielgrzymkę, ale nie bardzo wiemy, kiedy czas pozwoli. Wieczorkiem spokojnie pomyślę. Czy Ty możesz jechać? To jeszcze tylko dwa lata do matury????? Quote
Angel Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 danka4u1 napisał(a):Angel, próbowałyśmy zmontować z Margaret taka pielgrzymkę, ale nie bardzo wiemy, kiedy czas pozwoli. Wieczorkiem spokojnie pomyślę. Czy Ty możesz jechać? To jeszcze tylko dwa lata do matury????? do matury 3 lata ;p hmmm myśle że jakoś bym zegrała to wszystko byle to nie byl weekend bo w weekendy nie bardzo moge ;/ zresztą dogadamy sie, myśle że rodzice sie zgodza :) Quote
jola_li Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 No proszę, to mnie się podpuszcza na rymowanie, a tu taki deszcz talentów :-)! Ładnie, ładnie ;-) [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Reksie, Maksie, Tosie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Peggi, Meggi, Melki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]nieważne jak zwą się –[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
winter7 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Posłałam kaskę dla dziewczyn. Ja dopiero na tych ostatnich zdjęciach zajarzyłam, że Meggi jest niewiele większa od Peggi. Do tej pory żyłam w przekonaniu, że Meggi to gigantyczny 45kg psiur. :):):) Quote
danka4u1 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 jola_li napisał(a):No proszę, to mnie się podpuszcza na rymowanie, a tu taki deszcz talentów :-)! Rymuj, rymuj dalej- prosimy. Widzisz, jak inspirująco na nas działasz... winter7 napisał(a):Posłałam kaskę dla dziewczyn. Ja dopiero na tych ostatnich zdjęciach zajarzyłam, że Meggi jest niewiele większa od Peggi. Do tej pory żyłam w przekonaniu, że Meggi to gigantyczny 45kg psiur. :):):) Winter odwiedzaj nas. Ja nadal myślę, ze Meggi to gigancik przy Pegguni... Czas byłoby stwierdzić to w realu. Quote
danka4u1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Sprawdźcie swoje monitory !!!!!:angryy: Mnie taką dziurę wykopały- opuszczone przez wirtualnych opiekunów - Meggi i Peggi.....:shake::shake: Quote
juliaikamil Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 dzięki za zaproszenie. z kasą u mnie teraz bardzo! kiepsko :( ale choć podniosę i zapiszę. mam nadzieję, że sytuacja niedługo się zmieni :) Quote
danka4u1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Dziękujemy za odwiedziny u Dwupaku i zapraszamy ponownie.:loveu: Quote
jola_li Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Czy mgiełka się ściele,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]czy cisną nas szelki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w piątek i w niedzielę – [/FONT][FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] Quote
szafra Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 W górę opuszczone dziewczęta M&P.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
danka4u1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 :loveu:List od M&P::loveu: http://youtu.be/gWSxoP1UXAQ Quote
bakusiowa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 bakusiowa napisał(a):Witam i podnoszę. Według uzgodnień z danka4u1 niedługo wyślę pewną kwotę dla dziewczyn. Wysłałam dzisiaj dla dziewczyn 40 zł. Quote
danka4u1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 bakusiowa napisał(a):Wysłałam dzisiaj dla dziewczyn 40 zł. Wielkie dzięki w swoim i nas wszystkich imieniu.:loveu: Quote
danka4u1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Lakoniczna margaret, czyżbyś dziś też zamierzała być milcząca? Ciągnę Cię za język: dlaczego? Jaka tego przyczyna??? Quote
margaret Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 ło matko człowiek się odezwie i zaraz musi być podejrzany :) hehe w pracy ciągle jestem w pewnym sensie stąd oszczędnie w słowach no i podziwiam fotki made by malawaszka Quote
Olena84 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Witam Panienki w trakcie mojego urlopu, nadrabiam, ale ciotki cos slabo, 2 tyg a tu tylko 4 nowe strony? Widze ze Peggi pcha sie tez na kolana, widac, ze jest z nia coraz lepiej... Quote
Recommended Posts