danka4u1 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 :lol: :mad: :lol: :mad: :lol: :mad: Te ikonki odzwierciedlają moje mieszane i krańcowe uczucia i odczucia...:mad: :lol: Czy dwupak nie zasłużył na jakieś marne porane odwiedzinki? Jest przecież tego wart :multi: Witajcie wszyscy zapracowani i przybywajcie tutaj dla relaksu :loveu: Quote
Kocurek Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Melduje sie popoludniowa ciocia Kocurek:) Glaski dla dziewczyn:) Quote
danka4u1 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Kocurek napisał(a):Melduje sie popoludniowa ciocia Kocurek:) Glaski dla dziewczyn:) Ciocia Kocurek jest niezawodna jak zawsze. Buziaki od nocnej ciotki Danki:loveu: Madzia_K napisał(a):Na dobranoc hopsa dziewczynkom! :multi: A Madzia_K chce się udać w objęcia Morfeusza.....:shake: sama z biedaczynami dwupakowymi tutaj zostanę???? Ciotki..:mad: upał Was wykończył ???Żyjecie??? Zaczynam się martwić :shake: Quote
SkarpetKa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Albo burzy się wystraszyli, bo u nas piękna ulewa przed chwilą była ;) Quote
danka4u1 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ULKA12 napisał(a):Może się wakacjujom już :-) Jeszcze nie....degustuję dowody wdzięczności..:multi::multi: SkarpetKa napisał(a):Albo burzy się wystraszyli, bo u nas piękna ulewa przed chwilą była ;) Podeślij trochę deszczu, bo dusimy się tutaj w tych tropikach.. Quote
SkarpetKa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Chciałabym, ale już się wypadało. 5 minut i po sprawie, ale burza fajnnnaaa! Może już leci do Was :) byle nigdzie szkód nie wyrządziła! Quote
danka4u1 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 http://muzungu.wrzuta.pl/film/0jFlTKl61Tu/sciana_deszczu Tak jest u nas :multi::multi: Quote
jola_li Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ja też poproszę deszcz, ale nie jutro, bo jutro jest akcja poszukiwawcza zaginionej psinki - też kundelki. Dobrze, że Peggi i Meggi bezpieczne...... [FONT=Comic Sans MS]Gdy trąbią żurawie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]gdy terkoczą lelki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w lesie i na stawie –[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] Quote
margaret Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 trzymam kciuki za zgubę u mnie lunęło - pogrzmiało, akurat jak z zakupami wracałam do domu, nie ma to jak wyczucie czasu a teraz tylko pada dzień bogaty w atrakcje więc dopiero nocą przychodze:) Quote
moni12 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Widzę , że nocna zmiana potrzebna , ot i jestem u dwupaczku. W piątek stała poleci na dziewczyny. Quote
danka4u1 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 jola_li napisał(a):Ja też poproszę deszcz, ale nie jutro, bo jutro jest akcja poszukiwawcza zaginionej psinki - też kundelki. Trzymamy za akcje i kundelke. Wracaj psino do domu.:loveu: margaret napisał(a):trzymam kciuki za zgubę u mnie lunęło - pogrzmiało, akurat jak z zakupami wracałam do domu, nie ma to jak wyczucie czasu a teraz tylko pada dzień bogaty w atrakcje więc dopiero nocą przychodze:) Ciotka Małgosia wpadła jak meteor i wypadła pałaszowac pewnie zakupy...:shake: a wczoraj udzielała Angel rad, jak to trzymać dietę..:shake: :evil_lol: :shake:. Dobrze, ze młodsze pokolenie śpi i tego nie czyta, Quote
danka4u1 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 moni12 napisał(a):Widzę , że nocna zmiana potrzebna , ot i jestem u dwupaczku. W piątek stała poleci na dziewczyny. Dzięki Moniko za pamięć o potrzebach dwupaczku, Ty niezawodna cioteczko. Jak zyjesz i Twój ludzki i psiakowy przychówek? Quote
moni12 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Danuś własnie moje szczęscie to odebrane z pseudo zabiera mi mnóstwo czasu, kocham ją jak głupia, w pracy tęsknie za nią i to ona samoczynnie ogranicza mi dogo. Mizianka dla P&M. Quote
Asia_Rawicz Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 To i ja zaglądnę do dwupaku. za ok 2 tyg odnowię Meggi ogłoszenia:) i będę odnawiała aż nie przyniesie to spodziewanych efektów:) W "mojej" części wrocławia też zaczęło padać i to porządnie. Ale już przeszło na szczęście. Co do ostatniego często poruszanego tematu diety to powiem kilka słów. Od pewnego czasu chodzę do Pani dietetyk, która pomaga mi schudnąć i powiem jedno pod jej nadzorem jem dużo dużo więcej niż zwykle a mimo to chude. Widocznie Megii trafiła na takie przysmaki, które powodują szybszą przemianę:) Quote
danka4u1 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Dzięki Asiu za pamięć o dwupaku i za pracę nad ogłoszeniami. Tez mamy nadzieje, ze Meggi znajdzie swój jedyny i na zawsze dom i swojego na wyłączność człowieka. Jeśli chodzi o ...diety, to nie znam się na tym.:shake:Ja raczej z tych :evil_lol:kościstych :evil_lol:...nie wiem, czy niestety, ale nie spędza mi to snu z powiek.:evil_lol:...więc jednak: DOBRANOC:loveu: Quote
margaret Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 też bym chciała byś z kościstych hehe, Asia - daj mi please namiar na tę dietetyczkę jeśli jest z wroc, bo mi Meggy na ambicje wjechała :) co nasze psinki robią w długii polski weekend? Quote
ULKA12 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Dzisiaj miały sesję zdjęciową, mam nadzieję, że fotografka znajdzie czas i wklei swoje zdjęcia. Quote
Angel Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 ULKA12 napisał(a):Dzisiaj miały sesję zdjęciową, mam nadzieję, że fotografka znajdzie czas i wklei swoje zdjęcia. to czekamy na foteczki :loveu: Quote
bakusiowa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 A ja schudłam przypadkowo bez odchudzania się. Jak córka wyjechała na studia i zamieszkała w Warszawie przestałam jeść kolacje, ponieważ nie miałam nic dobrego w lodówce. W pracy jem 2 razy, później obiad około 18-tej. A jesienią wszystkie kostiumy do poprawki, spodnie i żakiety i to jeszcze jak dużo. Tak że wszystkim polecam taką dietę. Pozdrowienia dla dwupaczka. Quote
jola_li Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [FONT=Comic Sans MS]W brzezinie, w malinach,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]wśród kwiecia morelki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]w górach i w dolinach –[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] Quote
Funky Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Ajaj, jak się cieszę, że tu wątek miło się rozwija! Już jestem w PL i zaglądam do Panienek i Ich Ciotek - buziaki :* Quote
Recommended Posts