Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: :mad: :lol: :mad: :lol: :mad:
Te ikonki odzwierciedlają moje mieszane i krańcowe uczucia i odczucia...:mad: :lol:
Czy dwupak nie zasłużył na jakieś marne porane odwiedzinki? Jest przecież tego wart :multi:
Witajcie wszyscy zapracowani i przybywajcie tutaj dla relaksu :loveu:

Posted

Kocurek napisał(a):
Melduje sie popoludniowa ciocia Kocurek:)

Glaski dla dziewczyn:)

Ciocia Kocurek jest niezawodna jak zawsze. Buziaki od nocnej ciotki Danki:loveu:
Madzia_K napisał(a):
Na dobranoc hopsa dziewczynkom! :multi:

A Madzia_K chce się udać w objęcia Morfeusza.....:shake: sama z biedaczynami dwupakowymi tutaj zostanę????
Ciotki..:mad: upał Was wykończył ???Żyjecie??? Zaczynam się martwić :shake:

Posted

ULKA12 napisał(a):
Może się wakacjujom już :-)

Jeszcze nie....degustuję dowody wdzięczności..:multi::multi:

SkarpetKa napisał(a):
Albo burzy się wystraszyli, bo u nas piękna ulewa przed chwilą była ;)

Podeślij trochę deszczu, bo dusimy się tutaj w tych tropikach..

Posted

Ja też poproszę deszcz, ale nie jutro, bo jutro jest akcja poszukiwawcza zaginionej psinki - też kundelki.
Dobrze, że Peggi i Meggi bezpieczne......

[FONT=Comic Sans MS]Gdy trąbią żurawie,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]gdy terkoczą lelki,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]w lesie i na stawie –[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT]

Posted

trzymam kciuki za zgubę
u mnie lunęło - pogrzmiało, akurat jak z zakupami wracałam do domu, nie ma to jak wyczucie czasu
a teraz tylko pada
dzień bogaty w atrakcje więc dopiero nocą przychodze:)

Posted

jola_li napisał(a):
Ja też poproszę deszcz, ale nie jutro, bo jutro jest akcja poszukiwawcza zaginionej psinki - też kundelki.

Trzymamy za akcje i kundelke. Wracaj psino do domu.:loveu:

margaret napisał(a):
trzymam kciuki za zgubę
u mnie lunęło - pogrzmiało, akurat jak z zakupami wracałam do domu, nie ma to jak wyczucie czasu
a teraz tylko pada
dzień bogaty w atrakcje więc dopiero nocą przychodze:)

Ciotka Małgosia wpadła jak meteor i wypadła pałaszowac pewnie zakupy...:shake: a wczoraj udzielała Angel rad, jak to trzymać dietę..:shake: :evil_lol: :shake:.
Dobrze, ze młodsze pokolenie śpi i tego nie czyta,

Posted

moni12 napisał(a):
Widzę , że nocna zmiana potrzebna , ot i jestem u dwupaczku. W piątek stała poleci na dziewczyny.

Dzięki Moniko za pamięć o potrzebach dwupaczku, Ty niezawodna cioteczko. Jak zyjesz i Twój ludzki i psiakowy przychówek?

Posted

Danuś własnie moje szczęscie to odebrane z pseudo zabiera mi mnóstwo czasu, kocham ją jak głupia, w pracy tęsknie za nią i to ona samoczynnie ogranicza mi dogo. Mizianka dla P&M.

Posted

To i ja zaglądnę do dwupaku.
za ok 2 tyg odnowię Meggi ogłoszenia:) i będę odnawiała aż nie przyniesie to spodziewanych efektów:)
W "mojej" części wrocławia też zaczęło padać i to porządnie. Ale już przeszło na szczęście.
Co do ostatniego często poruszanego tematu diety to powiem kilka słów.
Od pewnego czasu chodzę do Pani dietetyk, która pomaga mi schudnąć i powiem jedno pod jej nadzorem jem dużo dużo więcej niż zwykle a mimo to chude.
Widocznie Megii trafiła na takie przysmaki, które powodują szybszą przemianę:)

Posted

Dzięki Asiu za pamięć o dwupaku i za pracę nad ogłoszeniami. Tez mamy nadzieje, ze Meggi znajdzie swój jedyny i na zawsze dom i swojego na wyłączność człowieka.
Jeśli chodzi o ...diety, to nie znam się na tym.:shake:Ja raczej z tych :evil_lol:kościstych :evil_lol:...nie wiem, czy niestety, ale nie spędza mi to snu z powiek.:evil_lol:...więc jednak: DOBRANOC:loveu:

Posted

też bym chciała byś z kościstych hehe, Asia - daj mi please namiar na tę dietetyczkę jeśli jest z wroc, bo mi Meggy na ambicje wjechała :)
co nasze psinki robią w długii polski weekend?

Posted

ULKA12 napisał(a):
Dzisiaj miały sesję zdjęciową, mam nadzieję, że fotografka znajdzie czas i wklei swoje zdjęcia.

to czekamy na foteczki :loveu:

Posted

A ja schudłam przypadkowo bez odchudzania się. Jak córka wyjechała na studia i zamieszkała w Warszawie przestałam jeść kolacje, ponieważ nie miałam nic dobrego w lodówce. W pracy jem 2 razy, później obiad około 18-tej. A jesienią wszystkie kostiumy do poprawki, spodnie i żakiety i to jeszcze jak dużo. Tak że wszystkim polecam taką dietę. Pozdrowienia dla dwupaczka.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]W brzezinie, w malinach,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]wśród kwiecia morelki,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]w górach i w dolinach –[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT]