ULKA12 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nie ma potrzeby, po prostu ograniczę masełko -) Quote
Diora Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Biedny Dyzio ;) Megi się chciała po prostu do Was przyłączyć :evil_lol: Quote
Kocurek Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Dziewczynie sie chcialo na kolankach posiedziec,a co ma byc gorsza?...hihi Quote
danka4u1 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 A ja jednak poprosze o zdjecie Meggi na kolankach Uli......tak mało okazji do radości na dogo:evil_lol::evil_lol::lol::lol: Quote
gabi2 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 http://psiegranemarzenia.pl/pokaz-MeggiiPeggi-1131.html Quote
danka4u1 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Są zdjęcia :multi: :multi:Meggi na kolankach...:evil_lol: Quote
jogolcia@pdx Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 No super zdjęcie, tylko dlaczego Ulka jest...hmmmmmmm... z rosnącym brzuszkiem, że tak powiem ;-) Quote
danka4u1 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 jogolcia@pdx napisał(a):No super zdjęcie, tylko dlaczego Ulka jest...hmmmmmmm... z rosnącym brzuszkiem, że tak powiem ;-) Nie wiesz? Pisała, ze je ...masło. To z tego... Quote
ULKA12 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 To jakiś fotomontaż jest okropny, bo na zdjęciu Megan mało podobna do siebie jest i jakby się skurczyła, a "siebie" to nawet nie skomentuje :-) Quote
Diora Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Megi wyprana w pralce w zbyt wysokiej temperaturze... Chyba pranie było z Vanish'em, bo nawet łatki się doprały :) Ula, świetnie wyszłyście razem:evil_lol: Quote
ULKA12 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 ZDJĘCIA, ZDJĘCIA, BĘDĄ ZDJĘCIA Z serii: jeść, nam się chce jeść, otwieraj te drzwi Najnowszy trend w projektowaniu ogrodów A tak mój aparat robi zdjęcia w ruchu, czas chyba zainwestować w nowy, biegnąca Megi I znowu, jeść mi się chce To juz jest znęcanie nad zwierzętami A ta tylko łazi i pstryka dała by coś na ząb Cała Megi, taki właśnie ma charakter jak na tym zdjęciu THE END Quote
Diora Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Właśnie widać jak znęcasz się nad zwierzętami... Ukazują to merdające ogonki - na prawie każdym zdjęciu :) Czy mi się wydaje, czy Megi troszkę schudła? Wypiękniały nasze panny, co tu dużo mówić :) Quote
jola_li Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Mnie też się wydaje, że Meggi jest jakby trochę mniej, co niewątpliwie świetnie jej zrobiło :-). A księżycowe łatki są urzekające :-)! Jeśli mnie nie wykopiecie, to dla wielbicieli najwspanialszej psiej rasy mam "kundelkowe rymowanki" (będę je ostrożnie dawkować) ;-): [FONT=Comic Sans MS]Czy lato w rozkwicie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]czy mróz trzyma wielki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]o zmierzchu, o świcie –[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT] Quote
danka4u1 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 :loveu:ocna zmiana udziela pochwały dziennym opiekunom Dwupaku.:loveu: Jolę prosimy o notoryczną poezję dwupakową. Mamy juz nadwornego poetę i tak trzymać. Dwupak jest tego wart.:loveu: Wnioski ze sesji zdjeciowej, za którą serdecznie dziękujemy: -Psy są rzeczywiście maltretowane i głodzone. Ula, zamiast je karmić- pstryka zdjęcia i to jeszcze pod zamkniętymi drzwiami do psiej jadalni.:mad: Coś z tym trzeba zrobić... Moze przydałby się etat fotografa na dworze M&P?- -Wystrój i nowa aranżacja ogrody jest piękna.... Żałujemy, ze niemozliwa jest taka przeróbka wirtualna. Mam metr balkonu do przekopania... - Wiem, ze M&P sa nierozłączne ,a Meggi jest pokazowym psem, ale odczuwam niedosyt zdjęć Pegguni. I proszę ją podtuczyć, a na ten czas zamknąć Meggi, żeby głodomór nie cierpiał męk " z głodu". Czy Peggi była u fryzjera, czy to taki mały " niskofuterkowy" psiak? Quote
ULKA12 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Faktycznie Megan schudła i jestem z tego dumna, je mniejsze porcje (chyba, że uda jej się coś więcej ukraść, bo złodziej z niej wykwalifikowany) i ma więcej ruchu niż w schronie więc widać efekty. Pegi nie była u fryzjera, została tylko gruntownie wyczesana ale ona jest raczej szorstkowłosa niż długowłosa. Co do zdjęć Pegi wyraźnie nie lubi byc fotografowana, pozwala na to tylko chwilkę a potem zmyka, ale będę się starała. Quote
Angel Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 zdjęcia cuuudowne :loveu: megii wygląda świetnie ;D może mi dacie przepis na taka dietke ? ; ) Quote
margaret Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 przepis zapewne prosty - a jednocześnie w praktyce taki mało pociągający: MŻWR - "mniej żreć, więcej ruchu" ale faktycznie linię smukłą zyskała Megunia, no no! Quote
Szyna13222 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 No zgadza sie, Meggi jaką linie nabrała ;) super Quote
Kocurek Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Przybywam i zycze sunieczkom i cioteczkom milych snow,a nocnym cioteczkom-milego czuwania na Dogo:) Quote
danka4u1 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 ULKA12 napisał(a): Co do zdjęć Pegi wyraźnie nie lubi byc fotografowana, pozwala na to tylko chwilkę a potem zmyka, ale będę się starała. Czy Peggi tez jest żarłoczkiem, który odbija sobie " chude" schronowe lata? Jesli tak, to sposób prosty na zdjęcia: micha pełna smakołyków i pstryk, pstryk. Czy nasze podopieczne mają jakieś szczególne upodobania kulinarne? Kocurek napisał(a):Przybywam i zycze sunieczkom i cioteczkom milych snow,a nocnym cioteczkom-milego czuwania na Dogo:) Nocna zmiana jest na wymarciu i nie posiedzi dzisiaj długo. Oddaję dziś pierwszeństwo w nocnym wartowaniu młodemu, prężnemu i niezniszczalnemu pokoleniu czyli Wam wszystkim, pod czym podpisuje się własnoręcznie stukając w klawiaturę: Babuleńka- danka4u1 Quote
margaret Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 łojoj babuleńko, :) no dobrze odpoczywaj , regenruj siły przydadzą się nam wszystkim! Quote
danka4u1 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Jak mi sie zregenerują, to przyślę Wam trochę. A, co tam- podziele się z bliźnimi. Quote
jola_li Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Czy mamy rząd Buzka,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Suchockiej czy Belki,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Millera czy Tuska –[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY[/FONT][FONT=Comic Sans MS] KUNDELKI![/FONT] Quote
danka4u1 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Witamy nadworną poetkę.:loveu::loveu: Kochamy, kochamy z każdym dniem coraz bardziej kundelki- zwłaszcza M&P, ale wiadomo, ze WSZYSTKIE KUNDELKI SĄ NASZE :multi::multi: Quote
Recommended Posts