Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
No super zdjęcie, tylko dlaczego Ulka jest...hmmmmmmm... z rosnącym brzuszkiem, że tak powiem ;-)

Nie wiesz? Pisała, ze je ...masło. To z tego...

Posted

Megi wyprana w pralce w zbyt wysokiej temperaturze... Chyba pranie było z Vanish'em, bo nawet łatki się doprały :) Ula, świetnie wyszłyście razem:evil_lol:

Posted

ZDJĘCIA, ZDJĘCIA, BĘDĄ ZDJĘCIA

Z serii: jeść, nam się chce jeść, otwieraj te drzwi

Najnowszy trend w projektowaniu ogrodów

A tak mój aparat robi zdjęcia w ruchu, czas chyba zainwestować w nowy, biegnąca Megi

I znowu, jeść mi się chce

To juz jest znęcanie nad zwierzętami

A ta tylko łazi i pstryka dała by coś na ząb

Cała Megi, taki właśnie ma charakter jak na tym zdjęciu

THE END

Posted

Właśnie widać jak znęcasz się nad zwierzętami... Ukazują to merdające ogonki - na prawie każdym zdjęciu :) Czy mi się wydaje, czy Megi troszkę schudła? Wypiękniały nasze panny, co tu dużo mówić :)

Posted

Mnie też się wydaje, że Meggi jest jakby trochę mniej, co niewątpliwie świetnie jej zrobiło :-).
A księżycowe łatki są urzekające :-)!

Jeśli mnie nie wykopiecie, to dla wielbicieli najwspanialszej psiej rasy mam "kundelkowe rymowanki" (będę je ostrożnie dawkować) ;-):

[FONT=Comic Sans MS]Czy lato w rozkwicie,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]czy mróz trzyma wielki,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]o zmierzchu, o świcie –[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY KUNDELKI![/FONT]

Posted

:loveu:ocna zmiana udziela pochwały dziennym opiekunom Dwupaku.:loveu:
Jolę prosimy o notoryczną poezję dwupakową. Mamy juz nadwornego poetę i tak trzymać. Dwupak jest tego wart.:loveu:
Wnioski ze sesji zdjeciowej, za którą serdecznie dziękujemy:
-Psy są rzeczywiście maltretowane i głodzone. Ula, zamiast je karmić- pstryka zdjęcia i to jeszcze pod zamkniętymi drzwiami do psiej jadalni.:mad: Coś z tym trzeba zrobić...
Moze przydałby się etat fotografa na dworze M&P?-
-Wystrój i nowa aranżacja ogrody jest piękna.... Żałujemy, ze niemozliwa jest taka przeróbka wirtualna. Mam metr balkonu do przekopania...
- Wiem, ze M&P sa nierozłączne ,a Meggi jest pokazowym psem, ale odczuwam niedosyt zdjęć Pegguni. I proszę ją podtuczyć, a na ten czas zamknąć Meggi, żeby głodomór nie cierpiał męk " z głodu". Czy Peggi była u fryzjera, czy to taki mały " niskofuterkowy" psiak?

Posted

Faktycznie Megan schudła i jestem z tego dumna, je mniejsze porcje (chyba, że uda jej się coś więcej ukraść, bo złodziej z niej wykwalifikowany) i ma więcej ruchu niż w schronie więc widać efekty. Pegi nie była u fryzjera, została tylko gruntownie wyczesana ale ona jest raczej szorstkowłosa niż długowłosa. Co do zdjęć Pegi wyraźnie nie lubi byc fotografowana, pozwala na to tylko chwilkę a potem zmyka, ale będę się starała.

Posted

przepis zapewne prosty - a jednocześnie w praktyce taki mało pociągający: MŻWR - "mniej żreć, więcej ruchu"

ale faktycznie linię smukłą zyskała Megunia, no no!

Posted

ULKA12 napisał(a):
Co do zdjęć Pegi wyraźnie nie lubi byc fotografowana, pozwala na to tylko chwilkę a potem zmyka, ale będę się starała.

Czy Peggi tez jest żarłoczkiem, który odbija sobie " chude" schronowe lata? Jesli tak, to sposób prosty na zdjęcia: micha pełna smakołyków i pstryk, pstryk.
Czy nasze podopieczne mają jakieś szczególne upodobania kulinarne?

Kocurek napisał(a):
Przybywam i zycze sunieczkom i cioteczkom milych snow,a nocnym cioteczkom-milego czuwania na Dogo:)

Nocna zmiana jest na wymarciu i nie posiedzi dzisiaj długo. Oddaję dziś pierwszeństwo w nocnym wartowaniu młodemu, prężnemu i niezniszczalnemu pokoleniu czyli Wam wszystkim, pod czym podpisuje się własnoręcznie stukając w klawiaturę:
Babuleńka- danka4u1

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Czy mamy rząd Buzka,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Suchockiej czy Belki,[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Millera czy Tuska –[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]KOCHAJMY[/FONT][FONT=Comic Sans MS] KUNDELKI![/FONT]

Posted

Witamy nadworną poetkę.:loveu::loveu:
Kochamy, kochamy z każdym dniem coraz bardziej kundelki- zwłaszcza M&P, ale wiadomo, ze WSZYSTKIE KUNDELKI SĄ NASZE :multi::multi: