Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Madzia_K']jeśli to przelew z kwotą 20 zł, to nasze (wspólne konto) :D
Angel, chyba sie zgadza. Madziu, proszę, wpisuj na przelewach nick z Dogo. Za pieniążki z całego serca dziękujemy.:loveu:
Co u Ciebie- u Was ?

Posted

[quote name='danka4u1']Angel, chyba sie zgadza. Madziu, proszę, wpisuj na przelewach nick z Dogo. Za pieniążki z całego serca dziękujemy.:loveu:
Co u Ciebie- u Was ?

tak na pierwszej już zaznaczone :)

Posted

[quote name='MikAga']Mika- to 40 zł to wpłata jednorazowa ?

to wpłata jednorazowa,pozdrawiam

:loveu:Serdecznie dziękujemy za pomoc dla Meggi i Peggi:loveu:Odwiedzaj nas na wątku.

Posted

Dotarły pieniądze za fiprex i dziewczynki już zakroplone :-) Panny biegają, bawią się. Ostatnio Pegi biżej sie poznała z moją prywatną psicą Milką, zaczęły się nawet razem bawić. Zauważyłam równiez, że dla Pegi moja atrakcyjność baaardzo rośnie jak mam w ręku cos smacznego, chyba jest przekupna :-) Megi jak zwykle kochana i przytulaśna to naprawdę piękny pies zarówno z wyglądu jak i z charakteru.

Posted

[FONT=Book Antiqua]:loveu::loveu:Witamy w Dwupakowie:loveu::loveu:[/FONT]

Bardzo nas cieszy wiadomość, że Peggi usamodzielnia się i nie czuje się już taka zależna od swojej wielkiej przyjaciółki.
A zwierzątko niech będzie przekupne i łase na smakołyki..należy się psinie po tylu schronowych latach.

Posted

jak przestanie baryłka podskakiwac - zaczniemy sie martwić hehe:)
oczywiście żartuję - dbajmy o linię dziewczyn - będą miały większe szanse na adopcję - ale na razie tel i mail milczą:(

Posted

:loveu:Koelka, pięknie dziękujemy za prezent dla Meggi. :loveu:Mamy nadzieję, ze sunia znajdzie dom. Jest taka piękna i mimo tylu lat w schronisku nadal radosna.
Dziękujemy:loveu:

Posted

[quote name='margaret']i co pierwsza godzina a wszyscy kimają a kto ma dziś nocny patrol ??
Jak to, kto??? Ja tutaj pilnuję - nocny stróż zaczyna obchodzić śpiące budki psie. Trzeba sprawdzić, czy wszystko jest w porządku.

Posted

[quote name='ULKA12']Dotarły pieniądze za fiprex i dziewczynki już zakroplone :-) Panny biegają, bawią się. Ostatnio Pegi biżej sie poznała z moją prywatną psicą Milką, zaczęły się nawet razem bawić. Zauważyłam równiez, że dla Pegi moja atrakcyjność baaardzo rośnie jak mam w ręku cos smacznego, chyba jest przekupna :-) Megi jak zwykle kochana i przytulaśna to naprawdę piękny pies zarówno z wyglądu jak i z charakteru.

Meggi od zawsze była niesamowicie uczuciowym psem :) ale obudziło się to w niej dopiero po jakimś miesiacu czasu, spacerów ze mna. Na początku Peggi była bardziej śmiała.

[quote name='koelka']Allegro Meggi: http://allegro.pl/meggi-sunia-tak-dlugo-juz-prosi-o-dom-i1670382753.html
Dodałam zdjęcie dwupaczku - a nóż ktoś się we dwóch zakocha;)

dziękujemy za super allegro :loveu:
już daje na pierwszą!

Posted

Witajcie w upalne popołudnie i korzystajcie ze słońca...ale psiny z umiarem. My ledwie tutaj dyszymy z miejskiego upału...wieczorem dłuższy, odżywczy spacer.
W Ciebie Ula pewnie raj na ziemi w tej zieloności i żaden skwar Ci nie straszny. Zazdroszczę..

Posted

Angel napisał(a):
co tak cicho u naszych dziewczyn ?

Właśnie, Angel:loveu: Bierzemy się za to towarzystwo ospałe od upałów :mad::mad:
Domki powinny ustawiać się w szeregu na casting do Meggi, a jeszcze byłoby lepiej - gdyby do Peggi też.