Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

delfy2000 napisał(a):
Też podziwiam czystkę, Maragaret, bo chociaż niedługo tu jestem , to już mam cała skrzynkę wiadomości ;-)
Ale ja jeszcze chciałam zapytać Angel, czy jeżeli transport będzie pod koniec tygodnia, np. w Piątek, to czy mogłabyś się zerwać ze szkoły (oczywiście z pozwoleniem Rodziców) i pojechać z dwupakiem do Częstochowy? Wiem, że transport nie przewiduje powrotu do miejsca zamieszkania Angel, ale ja chętnie pokryję różnicę w kosztach dowiezienia Jej szczęśliwie do domu.... niech jedzie dziewczyna, ze swoimi ukochanymi psiakami... co o tym myślicie?

ZASŁUGUJE NA TO NASZA MAŁOLATA ;-)

słuchajcie.. ja chciałabym ale nie wiem czy dam rade emocjonalnie. Może teraz pomyślicie że świruje.. ale spójrzcie na to tak: kiedy w schronisku sie z nimi pożegnam to pójde do domu i tam sie wybecze.. bo do szkoly nie wiem czy pójde. Chyba ze bd to czwartek to na pierwsza lekcje pójde bo spr i potem biegne do dwupaku. A tak jakbym jechała to pewnie wyłabym przez cała droge w jedna i druga strone.. i pewnie patrzyliby na mnie jak na wariatke. Nie wiem.. co wy sądzicie o tym ? Powinnam jechac czy nie ? I w pt i czwartek mam też zajecia- obowiazkowe bo teraz na 3 nie bylam z powodu choroby.. nie wiem co robic. Bardzo je kocham..ale nie wiem czy dam rade. Bo to hardo cięzkie naprawde..

Posted

pyziokot napisał(a):
jestem pierwszy raz na tym watku,wzruszajace sunie!nie moge sie zorientowac ,one jada do DT,czy DS?

Dziewczynki jadą do płatnego domu tymczasowego pod Częstochową :)
Zapraszamy do śledzenia ich losów!

Posted

dziekuje za zaproszenie,bede tu zagladac i moze jakos tez sie dorzuce na poczatek, moge zaoferowac 1proc.podatku /ale nie mam nr,konta i nie wiem czy mozna w ich przypadku oddac ten 1 proc/

Posted

Przybywam na zaproszenie danka4u1
Zacytuję co odpisałam szanownej Cioteczce:
"Odmówić nie sposób. Mogę zadeklarować 30zł comiesięcznej wpłaty. Przyznam szczerze, że podczytywałam wątek po kryjomu, więc decyzja nie była trudna. A tak na marginesie dobry wywiad masz, albo sunie mają czułe noski ;-)"
Proszę o nr konta do wpłat. :)

Posted

Na szybciutko, bo mi się doba strasznie sfilcowała. Dopiero teraz po domowych i szkolnych robótkach.
Mamy nowa deklarację:multi:. Skarpetka deklaruje 30 zł/mies. Bedzie to płatne po 15 marca. Ze serca dziękujemy i zapraszamy na watek:loveu::loveu:
[quote name='delfy2000'] Angel, czy jeżeli transport będzie pod koniec tygodnia, np. w Piątek, to czy mogłabyś się zerwać ze szkoły (oczywiście z pozwoleniem Rodziców) i pojechać z dwupakiem do Częstochowy? Wiem, że transport nie przewiduje powrotu do miejsca zamieszkania Angel, ale ja chętnie pokryję różnicę w kosztach dowiezienia Jej szczęśliwie do domu.... niech jedzie dziewczyna, ze swoimi ukochanymi psiakami... co o tym myślicie?

ZASŁUGUJE NA TO NASZA MAŁOLATA ;-)
Delfy:loveu::loveu:- masz jakieś imię?? :shake: Kochana z Ciebie dziewczyna...:loveu:
[quote name='aniao']jestem u dziewczynek :)

Ajula podaj numer konta, na które mamy wpłacać za transport - na pw do mnie i Danki.
a ktoś jeszcze dawał 20zł na transport, ale chyba juz to wpłacił do Angel tak?
Ja wpłaciłam na konto Angel. Szkoda, ze nie pomyślałam, byłoby lepiej tak zrobić jak Ty.
[quote name='Angel']brakuje tylko 60 zł Roland_De zamiast 20 zł deklaruje 50 zł miesięcznie :) danusiu jesli jestes to wyslij do tej osoby nr konta bo ja jestem w szkole.
Wyślę nr konta...ja też byłam w szkole cały czas...a tam z dwupakami ciężko cokolwiek załatwić...:shake: sama wiesz.
[quote name='Angel']..ale nie wiem czy dam rade. Bo to hardo cięzkie naprawde..
Pojedziesz, zostawisz kochane pod dobrą opieką, a potem dzielnie pójdziesz do szkoły i ...dasz radę.
A potem może odwiedzimy psinki w DT??? Pomysleć i pomarzyć wolno, bo już na naszych oczach spełnia się marzenie o wydobyciu M&P ze schronu.

Skarpetka, pisałyśmy równocześnie. Poślę Ci nr konta.:loveu::loveu::loveu: Bywaj u nas w Dwupakowie :multi::multi:

Posted

danka4u1 napisał(a):

Ja wpłaciłam na konto Angel. Szkoda, ze nie pomyślałam, byłoby lepiej tak zrobić jak Ty.

to może ja też wpłacę do Angel, a wtedy Angel całość wpłaci Ajuli, albo nawet do ręki jej da kaskę :)

to ja poproszę numer konta ;)

Posted

aniao napisał(a):

Ajula podaj numer konta, na które mamy wpłacać za transport - na pw do mnie i Danki.
a ktoś jeszcze dawał 20zł na transport, ale chyba juz to wpłacił do Angel tak?

za transport rozliczymy się dopiero po dowiezieniu psiaków na miejsce
wpłata będzie na konto naszej fundacji, bo za transport Pelego płaci fundacja Animalia :)

Posted

więc tak:
Pele będzie kastrowany jutro, nie ma przeszkód, żeby w piątek jechał
możecie się szykować na piątek :)

na 98%

te 2% - to wszystkie zdarzenia niezależne od nas, które mam nadzieję się nie wydarzą :)

no i trzymajmy kciuki, żeby ciachanie Pelego przebiegło bez komplikacji

Posted

[quote name='aniao']to może ja też wpłacę do Angel, a wtedy Angel całość wpłaci Ajuli, albo nawet do ręki jej da kaskę :)
to ja poproszę numer konta ;)

Zaraz Ci posyłam ,Aniu- dane do przelewu

[quote name='Ajula']więc tak:
Pele będzie kastrowany jutro, nie ma przeszkód, żeby w piątek jechał
możecie się szykować na piątek :)

na 98%

te 2% - to wszystkie zdarzenia niezależne od nas, które mam nadzieję się nie wydarzą :)

no i trzymajmy kciuki, żeby ciachanie Pelego przebiegło bez komplikacji
Trzymamy kciuki za ciachanie, a wydarzeniom niezależnym od nas mówimy...NIE!!!:mad::mad:

Posted

Ja swoją jazdę na Dogo zaczęłam dziś póżno, bo mi się dzień zrobił jakiś dziwnie krótszy- brakuje mi paru godzin dziennie- jeszcze trochę " pojeżdżę", mam nadzieję, ze z pozytkiem i ...dobranoc.
Takie mam pobozne życzenie co wieczór......

Posted

Trzymam kciuki za wszystko - ciachanie, transporty, wyjazdy, pobożne życzenia, i spanie. Angel - chyba jednak powinnaś jechać -one są Twoje i nawet płacz tego nie zmieni. Ja podtrzymuję swoją ofertę ;-)

Danka - no pewnie, że mam imię - Aśka (miło poznać, ahhaha)

Posted

Witam dziewczyny z rana. Ja przelewik zrobilam wczoraj, z konta mamy, moje 30 jej 50 i 20 na transport. Mama ma juz dosyc dogo, bo ciagle ja w cos wrabiam;).
A ja mysle Angel ze musisz sama zdecydowac, sunie jada do dt sprawdzonego, wiec moze lepiej oszczedzic im stresow ze ty wsiadasz do samochodu i wracasz a one nie, mozesz ewentualnie jakby znalazly dom pojechac na wizyte poadopcyjna tam, moze sie okazac ze to bedzie niedaleko Ciebie. Sama nie wiem.