margaret Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 hehe danko, z takim uniżonym pokłonem zdziałasz kolejne cuda :evil_lol: Quote
margaret Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 o właśnie chi, ty wklejaj a ja robię korektę podpisu:) Quote
chi23 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Zrobione;) Będe zaglądać do M&P i napisze o nich jeszcze w mojej galerii. Quote
margaret Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 super! przyjaciół P i M zawsze miło przywitamy:) Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 chi23 napisał(a):Może wkleić Dwupak w swój podpis? Że deklaracje potrzebne? dzięki chi23, odpowiedziałam Ci na pw. Prosimy o podpis Zapraszamy na wątek chi23 napisał(a):Zrobione;) Będe zaglądać do M&P i napisze o nich jeszcze w mojej galerii. Podaj nam namiary na Twoją galerię. Też z przyjemnością Cię odwiedzimy. Quote
chi23 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 danka4u1 napisał(a):dzięki chi23, odpowiedziałam Ci na pw. Prosimy o podpis Zapraszamy na wątek Podaj nam namiary na Twoją galerię. Też z przyjemnością Cię odwiedzimy. W podpisie jest link do galerii;) Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dzięki :loveu::loveu: Biegnę do galerii :multi::multi: Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 margaret napisał(a):bo chi tez dysponuje dwupakiem:) Polecam ten dwupak; jestem w trakcie podziwiania. Quote
Cleo2008 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 ciesze sie z wami i gratuluje! zagladam regularnie... Quote
margaret Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 witaj urwiniu:) moja krajanko/krajanie?? własnie wróciłam dziś z odwiedzin z GW Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 urwiniu napisał(a):Strój zadziałał, zaczynam czytać :) Przybyłaś tak szybciutko na zaproszenie. Dzięki.:loveu::loveu: Psiaki mają DT; organizujemy transport, brakuje nam 90 zł stałych deklaracji. Quote
jola_li Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 W marcu dorzucę 20 zł - niestety, więcej nie mogę :-(. Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 jola_li napisał(a):W marcu dorzucę 20 zł - niestety, więcej nie mogę :-(. Aniołki nocne zaczynają przybywać do dwupaku :multi::multi:dziekujemy :loveu: i nie pisz, ze tylko 20 zł, bo gdyby więcej takich ludzi było jak Ty, to schrony byłyby puste. Czego sobie w marzeniach możemy pożyczyć....:shake: Quote
margaret Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Peggy i Meggy nawet nie przeczuwają jaką im los niespodziankę szykuje:) Quote
Szarotka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 To kiedy wyjazd ?? zrobilam czystke w subskrypcjach. Mialam 29 stron ........... Quote
danka4u1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Oby jak najpredzej. Na czym stanęło z transportem, bo zaczynam tracić sedno sprawy w pogoni za mamoną Quote
Szarotka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ja nic nie wiem. Przyszlam sie dowiedziec. Quote
margaret Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 z mojej wiedzy - transport pod koniec tygodnia z psem Pele, który wraz z Ajulą i jej TZtem i naszymi pannami pojadą, na co zostanie zaklepane odpowiedniej wielkości auto, które to podjedzie pod same Obornickie schronisko, a potem po rzewnym pożegnaniu z Angel, 3 psiaki wraz ekipą zmierzą do Częstochowy do domu Ulki. za tę przyjemność opłacimy 60 zł, nie wiem tylko ile wykupnego dla schronu. Dokładny dzień wyjazdu zależy od kastracji psa Pele, którego Ajula nadzoruje. o tyle wiem ostatnio z 59 tematów w suskrypcji zjechałam do 35, jestem z siebie dumna bo każdy wątek było mi szkoda wykasować:) Quote
danka4u1 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 No to jestem pełna podziwu dla Ciebie, bo ja nie mogę zejść poniżej setki watków. Niektóre są martwe, jak ich bohater, ale i tak tam zaglądam, palę znicz, pomyślę..na niektórych nie piszę, ale czytam, ale też powinnam dla higieny psychicznej zrobić czystkę....kiedy sentymenty i brak silnej woli uniemożliwiaja mi to Quote
Shania Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Na chwilkę nocką wpadłam do dwupaku...ja długo się przełamać nie mogłam nad czystką...a teraz mam 3 strony:)No panienki już niedługo:) Quote
delfy2000 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 margaret napisał(a):z mojej wiedzy - transport pod koniec tygodnia z psem Pele, który wraz z Ajulą i jej TZtem i naszymi pannami pojadą, na co zostanie zaklepane odpowiedniej wielkości auto, które to podjedzie pod same Obornickie schronisko, a potem po rzewnym pożegnaniu z Angel, 3 psiaki wraz ekipą zmierzą do Częstochowy do domu Ulki. za tę przyjemność opłacimy 60 zł, nie wiem tylko ile wykupnego dla schronu. Dokładny dzień wyjazdu zależy od kastracji psa Pele, którego Ajula nadzoruje. o tyle wiem ostatnio z 59 tematów w suskrypcji zjechałam do 35, jestem z siebie dumna bo każdy wątek było mi szkoda wykasować:) Też podziwiam czystkę, Maragaret, bo chociaż niedługo tu jestem , to już mam cała skrzynkę wiadomości ;-) Ale ja jeszcze chciałam zapytać Angel, czy jeżeli transport będzie pod koniec tygodnia, np. w Piątek, to czy mogłabyś się zerwać ze szkoły (oczywiście z pozwoleniem Rodziców) i pojechać z dwupakiem do Częstochowy? Wiem, że transport nie przewiduje powrotu do miejsca zamieszkania Angel, ale ja chętnie pokryję różnicę w kosztach dowiezienia Jej szczęśliwie do domu.... niech jedzie dziewczyna, ze swoimi ukochanymi psiakami... co o tym myślicie? ZASŁUGUJE NA TO NASZA MAŁOLATA ;-) Quote
Szarotka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ja zeszlam na chyba 9 stron. Jak sie ma tak duzo watkow, to naprawde jest trudno cos z tym zrobic. Quote
aniao Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 jestem u dziewczynek :) Ajula podaj numer konta, na które mamy wpłacać za transport - na pw do mnie i Danki. a ktoś jeszcze dawał 20zł na transport, ale chyba juz to wpłacił do Angel tak? Quote
Recommended Posts