Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka4u1']Czy to dzień cudów ? Dwupak już wie?? Angel, szepnij przyjaciółkom na kosmate uszko, ze już nigdy schronu !!
Muszę spokojnie zasiąść i poczytać wszystko.
Dziewczyny, jesteście kochane i WIELKIE:loveu::loveu:JA myślę,że tak.Ze to dzień cudów.Należało się tym suczkom zainteresowanie,któe dostały a teraz dom,który na nie czeka.Choć to tylko dom tymczasowy,to zawsze dom.Pierwszy od tylu lat!Bardzo się cieszę z Wami dziewczyny z takiego obrotu spraw!

Posted

ja także się cieszę :loveu:
dajcie znać kiedy, co i jak.. ja postaram sie dowieźć sunie do poznania chociaż.. namówie mame zeby samochodem mnie podrzuciła..bo do samej czestochowy chyba nie dam rady ;/ bo po co potem nadrabiac sobie drogi ? ;/ ehh.. jakos przeżyje.

Posted

Ajula - Dobra Kobieto - 60 zł brzmi ... świetnie!!!! prawda ciotki?
Angel - kręć mamę bo należy ci się pobyć z nimi dwiema troszke poza schronem, pewnie też pomogłoby ci to na dłuższą metę jak sie tak porządnie pożegnasz
ale to będzie wzruszenie....!!!!!! ale pamiętaj że wszystkie tu będziemy posyłać w twoją stronę dobre myśli:) będziemy duchem z tobą

Posted

Strasznie się cieszę, ze Ula zgodziła sie przyjąć obie panienki....i jeszcze jakby transport był....az wierzyć się nie chce...Ciotkom, które aż tak się zaangażowały..dzięki wielkie:)

Posted

Zajrzałam na bazarki,jestem pod wrażeniem.Dziewczyny naprawdę stanęły na wysokości zadania.Angel,to juz w ogóle mnie zachwyciła!Rozpacza,że będzie musiała pożegnac się ze swoimi przyjaciólkami,jednocześnie wyprzedając swoje ciuszki i kosmetyki, żeby pomóc tym psinom! Diora też!To jest miłość!I to jak pisałaś, młoda jesteś bardzo,więc tym bardziej Cię podziwiam i gratuluję!Jak to miło wiedzieć,że wokól nie ma samej okropnej młodzieży,ale też z wielkim sercem.Wspaniale zdobywać taką świadomość!Wiem,że sunie są tego warte,ale tu,na tym forum wszystkie psiny zasługują na lepsze życie!Te suczki jednak miały wielkie szczęście:)Brawo!Jesteście tu wszyscy wspaniali!

Posted

To prawda, potrzeba młodych ludzi do pomocy psiakom....ja też jestem pod wrażeniem:)Dla panienek to ogromna szansa, strasznie się cieszę...Te panienki przyjaciółki od początku chwytały za serce, chociaż nie było mnie ostatnio, ale w pamięci mi siedziały jak cholera:)
Oby więcej ludzi, którzy oprócz pisania robią coś a nie tylko piszą i szukają zaczepek:)
A w innym kierunku to ostatnio coraz więcej psiaków w potrzebie....echhhh, fakt, że i tv dużo emituje, ale ludzie coraz gorsi w swoim okrucieństwie..
Także tutaj jak się uda to kolejny sukces:)A udac się musi:)

Posted

Sfilcowała mi się doba i dopiero teraz przybyłąm...dobrze, ze dwupak ma Was, kochane:loveu::loveu: Na taka chwilę psiny czekały...6/7 lat..:shake: :multi: :multi:
[quote name='margaret']Ajula - Dobra Kobieto - 60 zł brzmi ... świetnie!!!! prawda ciotki?
Angel - kręć mamę bo należy ci się pobyć z nimi dwiema troszke poza schronem, pewnie też pomogłoby ci to na dłuższą metę jak sie tak porządnie pożegnasz
ale to będzie wzruszenie....!!!!!! ale pamiętaj że wszystkie tu będziemy posyłać w twoją stronę dobre myśli:) będziemy duchem z tobą

[quote name='ULKA12']Zawsze możesz na pielgrzymkę pójść i nas odwiedzić, no chyba, że do sierpnia sunie będą już w DS :-)
Czy moze to być bardziej tłumna pielgrzymka, bo tez odczuwam taką potrzebę duchową...?:evil_lol: :evil_lol:

Posted

no naprawdę wieści są super.
muszę przyznać, że ja to jakoś tak sceptycznie podchodziłam do tego szukania im tymczasu, ale teraz bardzo się cieszę i mam nadzieję, że uda mi się jakoś pomóc.
teraz to najważniejsze jest zbieranie deklaracji, bo mamy 380, a potrzebujemy 600 miesięcznie. także wysyłamy dziewczyny, wysyłamy pw :)

edit: a może ktoś umie zrobić taki banerek z jakimś tekstem typu "M&P mają szansę na dt, zbieramy deklaracje"?

Posted

[quote name='aniao']no naprawdę wieści są super.
muszę przyznać, że ja to jakoś tak sceptycznie podchodziłam do tego szukania im tymczasu, ale teraz bardzo się cieszę i mam nadzieję, że uda mi się jakoś pomóc.
teraz to najważniejsze jest zbieranie deklaracji, bo mamy 380, a potrzebujemy 600 miesięcznie. także wysyłamy dziewczyny, wysyłamy pw :)

edit: a może ktoś umie zrobić taki banerek z jakimś tekstem typu "M&P mają szansę na dt, zbieramy deklaracje"?
Wysyłamy, wysyłamy cały czas i prosimy o zmasowany atak na serca ludzkie...i portfele
Z banerkiem problem, a czas byłoby zmienić i tytuł watku też.
Zdolne komputerowo ciotki, kto potrafi zrobic banerek z takim tekstem, jak proponuje Ania??

[quote name='Olena84']Jakiś czas temu napisał do mnei pan, że jest chętny dac fundusze stałę na jakiegos pieska, spróbuje go namówić na pim Molestuj dziewczyno panów, molestuj.:evil_lol:..bo w słusznej sprawie to robisz:multi::multi:

Posted

angel ja narazie jednorazowo 10 euro, wyslij mi prosze konto na pw.
stan rzeczy trzeba absolunie oglosic na fb (chyba ze juz jest?). nie pamietam kto robil ten pierwszy, ja niechcacy zrobilam drugi, wiec co, zbieramy i na fb, ok?

Posted

Cleo2008 napisał(a):
angel ja narazie jednorazowo 10 euro, wyslij mi prosze konto na pw.
stan rzeczy trzeba absolunie oglosic na fb (chyba ze juz jest?). nie pamietam kto robil ten pierwszy, ja niechcacy zrobilam drugi, wiec co, zbieramy i na fb, ok?

wysyłam konto moni mam nadzieje ze nie bd zła ; )

Posted

margaret napisał(a):
Szyna jakie masz opcje??

Zapytam sie taty czy u niego z pracy ktoś by nie podwiózł ich do Poznania bo oni tam czesto jezdza w długie trasy do innych miast samochodami ciezarowymi. Dam wam znać jutro,chyba ze dzis sie wyrobie

Posted

aniao napisał(a):

Ajula a wiecie już może dokładnie kiedy będziecie jechać? jaki dzień tygodnia? w jakich godzinach mniej więcej?

prawdopodobnie dopiero czwartek-piątek, z Poznania wyjedziemy na pewno rano, żeby dojechać i spokojnie wrócić
poniedziałek i wtorek na pewno nie, bo Pele musi zostać najpierw wyciachany