Angel Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 czyli rano by trzeba je podrzucic ? może dzien wczesniej bym poszła i zapłaciła za nie i w boksach zamknęła żeby nie było potem jakiś problemów. Wziełabym klucz i z rana namówiła mame albo kogoś żeby mnie z nimi podrzucił do Pzn.. Quote
aniao Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 kurczę, jeśli w tygodniu i rano, to ja niestety w pracy.. :( Quote
malawaszka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ajula napisał(a):prawdopodobnie dopiero czwartek-piątek, z Poznania wyjedziemy na pewno rano, żeby dojechać i spokojnie wrócić poniedziałek i wtorek na pewno nie, bo Pele musi zostać najpierw wyciachany Środa też nie bo Karolina (DT) ma w środę egzamin, który miała mieć w tą środę ale dziady przełożyli jej, no chyba, że bardzo by musiała być środa to ja bym Pelusia odebrała Quote
Ajula Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 malawaszka napisał(a):Środa też nie bo Karolina (DT) ma w środę egzamin, który miała mieć w tą środę ale dziady przełożyli jej, no chyba, że bardzo by musiała być środa to ja bym Pelusia odebrała tym bardziej wychodzi czwartek albo piątek :) może Krzysiek sam pojedzie po nie najpierw do Obornik, tylko że on już brał kilka psów z Obornik na siebie, w końcu pomyślą, że handluje nimi a od której jest otwarte schronisko? Quote
danka4u1 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='Angel']Zrobiłam banerek: Dzięki Angel. Zaraz zaopatrzę się w znak firmowy Dwupaku:multi: Banerek jest przepiękny. Znać serce i rękę mistrza. [quote name='Cleo2008']angel ja narazie jednorazowo 10 euro, wyslij mi prosze konto na pw. stan rzeczy trzeba absolunie oglosic na fb (chyba ze juz jest?). nie pamietam kto robil ten pierwszy, ja niechcacy zrobilam drugi, wiec co, zbieramy i na fb, ok? Dzięki Cleo. Pierwsze wydarzenie na FB robiła chyba Olena.. [quote name='Angel']wysyłam konto moni mam nadzieje ze nie bd zła ; ) Co ty..moni to złote serce dla wszystkich psiaków w potrzebie:loveu: [quote name='Ajula']tym bardziej wychodzi czwartek albo piątek :) może Krzysiek sam pojedzie po nie najpierw do Obornik, tylko że on już brał kilka psów z Obornik na siebie, w końcu pomyślą, że handluje nimi a od której jest otwarte schronisko? Jak dobrze, ze te psiaki mają Was. Dogranie całego transportu to nie łatwa sprawa. Biegnę na żebry........to mój pierwszy i podstawowy obowiązek :multi::multi: Quote
Ajula Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 no więc Krzysiek mówi, żebyście nie kombinowały, pojedziemy najpierw do Obornik po sunie, potem po Pelego i do Częstochowy Quote
Wala2006 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Trzymam kciuki by wszystko się udało :) Quote
Olena84 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Ja nie robilam wydarzenia, tam chyba sa ze 3:/ Quote
aniao Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ajula napisał(a):no więc Krzysiek mówi, żebyście nie kombinowały, pojedziemy najpierw do Obornik po sunie, potem po Pelego i do Częstochowy :loveu: :multi: :loveu: ale super! dzięki Ajula!! to ja daję 20zł na transport Quote
danka4u1 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ode mnie też 20 zł dla Dwupaku na szczęśliwą podróz do nowego zycia Quote
kazik132 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ale tu się kręci!I ciągle do przodu!Powoli,ale do przodu i to najważniejsze!Bardzo,bardzo się cieszę i już się nie mogę doczekać,pewnie tak jak Wy, wyjazdu psinek:) Quote
danka4u1 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Melduję się u Dwupaku po dłuuuuugim odwyku bez Dogo...co to było??? Mam kolejną wpłatę dla M&P od Joli- pójdzie na PayPal. To 60 zł na wykup psiaków ze schronu- tak jakoś było poprzednio...- i 20 zł na podróz do szczęśliwego zycia. Jak dojdzie, dajcie znać. Quote
aniao Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 no to jeszcze z 20zł na transport potrzebujemy :) Quote
margaret Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 witajcie, juz zaczęłam odczuwac objawy odstawienia dogo :cool3: ja chcę się upwenić jak to z kasą mamy? w dużym skrócie? - ile oszczędności z datków jednorazowych zostało? albo inaczej - ile na ten moment na koncie? - ile mamy zadeklarowanych wpływów comiesięcznych? od powiedzmy -marca? Quote
Angel Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 ja oczywiście chce byc w schronisku przy wydaniu suniek.. dajcie znac o której i w jaki dzien dokladnie. Już mnie serce ściska...bo jutro mnie znowu nich nie bd.. choroba mnie dopadła ;/ wrrrrrrrr! jestem mega zla ! no ale cóż.. Quote
Angel Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 margaret napisał(a):witajcie, juz zaczęłam odczuwac objawy odstawienia dogo :cool3: ja chcę się upwenić jak to z kasą mamy? w dużym skrócie? - ile oszczędności z datków jednorazowych zostało? albo inaczej - ile na ten moment na koncie? - ile mamy zadeklarowanych wpływów comiesięcznych? od powiedzmy -marca? wejdź na pierwszą strone- tam w pierwszym poście wszystko zapisuje ; ) Quote
margaret Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 ok ja tylko chce sie upewnic czy dobrze odczytuję: mamy ok. 1300 zł oszczędności i 380 deklaracji z potrzebnych 600 tak? Quote
margaret Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 no tak ale mi tez idzie o tę kwotę zaoszczędzoną, bo ona jest naszym zabezpieczeniem dla panienek, Quote
Diora Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Właściwie to dobrze by było oddzielić deklaracje stałe od wpłat jednorazowych. Margaret ma rację. I nie wiem czy dobrze patrzę, ale brakuje już kilku wpłat stałych ???? Quote
delfy2000 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Te dwie suczki widzialam na facebooku. Czy one jada do jakiegos domu na stale? Quote
Diora Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 delfy2000 napisał(a):Te dwie suczki widzialam na facebooku. Czy one jada do jakiegos domu na stale? Póki co nie znalazł się żaden dom stały dla piesków. Suczki jadą do płatnego domu tymczasowego pod Częstochową Quote
margaret Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Witaj Delfy, na tą chwilę wyjeżdżają ze schronu po 6 latach do domu tymczasowego, gdzie poczują ciepło, więcej troski, domek je lepiej pozna w nowych warunkach, może czegoś nauczy jeśli okazałoby się to konieczne, staną się ładniejsze, bo lepiej zadbane a my będziemy je ogłaszać by znalazły domek na stałe, bardzo dobry domek:) no ale utrzymanie w domu tymczaoswym kosztuje, wiec mobilizujemy siły własne i dobrych ludzi Quote
Recommended Posts