Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z Obornik do Poznania to nie powinno być problemu

potrzebujemy transport albo z Obornik/Poznania do Częstochowy
albo z Obornik/Poznania do Łodzi

właśnie, może by zmienić tytuł, może akurat ktoś dojrzy..

Posted

[quote name='aniao']z Obornik do Poznania to nie powinno być problemu

potrzebujemy transport albo z Obornik/Poznania do Częstochowy
albo z Obornik/Poznania do Łodzi

właśnie, może by zmienić tytuł, może akurat ktoś dojrzy..
Nie mogę się dostać do dwupaku całymi godzinami. Internet ? dogo ?

Posted

danka4u1 napisał(a):
Nie mogę się dostać do dwupaku całymi godzinami. Internet ? dogo ?
Też miestety miałam problemy.Z czułością tu jednak zaglądam, bo kiedy nie wejdę na forum,to watek P&M w moich subskrybcjach jest na górze.I jak patrzę,jak walczycie o te psy i się staracie,to serce rośnie.Dla mnie to własnie jest miłość.
Angel,wiem co czujesz i pięknie to przedstawiłaś.Dobrze,że masz gdzie i wcale nie musisz się kryć z tym co czujesz.Ale pomyślałam sobie,że może,nawet jeśli nie masz prawka, to mogłabys się zabrać z transportem,jeśli byłoby to możliwe i był od Was organizowany.Tylko nie wiem,czy logistycznie to możliwe dla Ciebie.

Posted

Kazik, Ty się chłopie chyba zakochałeś w dwupaku:razz::razz: Zobaczysz, bedzie to najbardziej optymistyczny wątek, jaki spotkasz na dogo z wyjątkiem poprzedniego psiaka też od Angel- Rudej, która znalazła wspaniały dom w Warszawie- stały, swój dom, ale Ciebie wtedy tutaj chyba nie było:evil_lol:
Angel pisze pięknie swoich podopiecznych, którym poświęca swój czas i serce. Jesli ktos osmiela się krytykować ją za to wszystko, co konkretnie robi, to....:angryy::angryy::mad::mad:
Dobrze by było, by pojechała z psiakami na miejsce i spokojnie zostawiła je w dobrym domu...Chciałabym jakoś jej to umożliwić, ale nie wiem jak.
Kazik, skoro jesteś taki pełen zapału, pomóż nam błagać o grosiki dla M&P :loveu::loveu:

Moni, posprzątaj skrzynkę...

Posted

danka4u1 napisał(a):
Kazik, Ty się chłopie chyba zakochałeś w dwupaku:razz::razz: Zobaczysz, bedzie to najbardziej optymistyczny wątek, jaki spotkasz na dogo z wyjątkiem poprzedniego psiaka też od Angel- Rudej, która znalazła wspaniały dom w Warszawie- stały, swój dom, ale Ciebie wtedy tutaj chyba nie było:evil_lol:
Angel pisze pięknie swoich podopiecznych, którym poświęca swój czas i serce. Jesli ktos osmiela się krytykować ją za to wszystko, co konkretnie robi, to....:angryy::angryy::mad::mad:
Dobrze by było, by pojechała z psiakami na miejsce i spokojnie zostawiła je w dobrym domu...Chciałabym jakoś jej to umożliwić, ale nie wiem jak.
Kazik, skoro jesteś taki pełen zapału, pomóż nam błagać o grosiki dla M&P :loveu::loveu:

Moni, posprzątaj skrzynkę...
A no to się uśmiałam!Ja nie jestem facet!Kazik to mój ukochany wiekowy pies:)Na imię mam Basia,ale nie chciało mnie jako Basia zalogować,bo tu juz Basie zajęte:)Ja nie watpię,że ten watek bedzie optymistyczny,bo zresztą uważam,że już taki jest!Jak się nie zakochać w psiakach,które cierpliwe siedzą latami w schronisku i nagle los się do nich uśmiecha!Chociaż pierwszy raz to sie pewnie los uśmiechnął wcześniej,jak postawił Anioła na ich drodze,czyli Angel:)Potem,jak Was postawił.Teraz już może być tylko lepiej:)
Danka,jak mam prosić o grosik?Trochę nie wiem,nie robiłam tego,a nie jestem wiarygodna,jak nowa.Podpowiedz proszę:)

Posted

Kazik&Basia:evil_lol: szkoda, ze nie jestes facetem, ale baba tez nam sie przyda i to jeszcze świeża i młoda :evil_lol:..nie znękana walkami na dogo o los psiaków, bo to dla nas tutaj Kaziku&Basiu najważniejsze. Pewnie juz zorientowałaś się...
Napisz piękny tekst- dasz radę- i proś o wspomożenie finansowe na pw. To nazywa sie chodzeniem na żebry. Polubisz!!!

Posted

[quote name='Szarotka']Wyslalam przykladowy tekst. Ja postaram sie tez troche rozeslac. Mam teraz zamiar rozsylac dla tych bid, ktore marzna chyba na terenie rzezni:

http://www.dogomania.pl/threads/202646-Prosimy-o-karm%C4%99-i-i-og%C5%82oszenia-szczeniaki-zamarzn%C4%85-STARACHOWICE/page3
Tam to juz kompletna degrengolada .............szczeniaki i chyba 6 suczek ............Jejku,Szarotko,przepraszam!No nie mówiłam,ze głupia baba ze mnie?Przysłąłas mi PW przykładowe,a ja pomyslałam,ze się pomyliłaś;)No to mam fajny początek pomagania.Ale już wiem, rozumiem o co chodzi.Będę wysyłała.Chętnie pożebram z Wami a w dodatku mam od Szarotki gotowca:)No to zaczynam tyranie w walce o psy,jak pisała Danka:)

Posted

JEj..chwilkę mnie nie było a tyle wpisów..strasznie się cieszę, że tu taki ruch się zrobił:)
Odnośnie wpisów xxx...do Danusi o sprawdzeniu hoteliku, tylko tyle napisze, że osobiście tam byłam, co juz pisałam, poznałam Ule i miałam tam swojego psa do adopcji, a reszta tak jak Ula pisała..można poczytać, i to ja poleciłam dla M&P ten hotelik...Chyba jedna z nielicznych osób SPRAWDZONYCH chce się opiekować dwupaczkiem i to za nie wygórowaną cenę..to tyle..

Posted

Shania napisał(a):
JEj..chwilkę mnie nie było a tyle wpisów..strasznie się cieszę, że tu taki ruch się zrobił:)
Odnośnie wpisów xxx...do Danusi o sprawdzeniu hoteliku, tylko tyle napisze, że osobiście tam byłam, co juz pisałam, poznałam Ule i miałam tam swojego psa do adopcji, a reszta tak jak Ula pisała..można poczytać, i to ja poleciłam dla M&P ten hotelik...Chyba jedna z nielicznych osób SPRAWDZONYCH chce się opiekować dwupaczkiem i to za nie wygórowaną cenę..to tyle..

Shania,przepraszam,że nie do końca na temat,ale chciałam zaglądnąć do Urana,pieska z Twojego podpisu,ale baner nie działa.Poproszę o link do wątku,jeśli masz:)

Posted

Żegnam Was kobietki. Czas zdrzemnąć się przed jutrzejszą pracą o kawałek chleba i karmy dla psów. Zostawiam Was z ulgą na nocnym dyżurze. Powodzenia.
Szarotko, pooooszło...

Posted

Ja teraz ide jakis film obejrzec, ugotowac dla psow i kotow, a potem jeszcze wroce i bede dogo molestowac :):) Mam teraz troche mniej czasu, bo moj tz. pojechal na morza poludniowe i zostawil mnie z firma i zwierzyncem :):) i zima wiekuista :):)