Szyna13222 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Słuchajcie ja z lekka sie pogubiłam z tym transportem, to potrzebujemy gdzie?- do Poznania? Może mogłabym cos załatwic ale nie obiecuje;) Quote
megi_winters Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 super, że doszły:) bardzo bardzo się cieszę, mam nadzieję, ze coś z tego uda sie sprzedać:) jak coś to moze coś jeszcze pozbieram i doślę:) Quote
aniao Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 z Obornik do Poznania to nie powinno być problemu potrzebujemy transport albo z Obornik/Poznania do Częstochowy albo z Obornik/Poznania do Łodzi właśnie, może by zmienić tytuł, może akurat ktoś dojrzy.. Quote
danka4u1 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='aniao']z Obornik do Poznania to nie powinno być problemu potrzebujemy transport albo z Obornik/Poznania do Częstochowy albo z Obornik/Poznania do Łodzi właśnie, może by zmienić tytuł, może akurat ktoś dojrzy.. Nie mogę się dostać do dwupaku całymi godzinami. Internet ? dogo ? Quote
kazik132 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 danka4u1 napisał(a):Nie mogę się dostać do dwupaku całymi godzinami. Internet ? dogo ?Też miestety miałam problemy.Z czułością tu jednak zaglądam, bo kiedy nie wejdę na forum,to watek P&M w moich subskrybcjach jest na górze.I jak patrzę,jak walczycie o te psy i się staracie,to serce rośnie.Dla mnie to własnie jest miłość. Angel,wiem co czujesz i pięknie to przedstawiłaś.Dobrze,że masz gdzie i wcale nie musisz się kryć z tym co czujesz.Ale pomyślałam sobie,że może,nawet jeśli nie masz prawka, to mogłabys się zabrać z transportem,jeśli byłoby to możliwe i był od Was organizowany.Tylko nie wiem,czy logistycznie to możliwe dla Ciebie. Quote
Szarotka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Co ciekawe ja nie mam problemu z dostaniem sie na dogo :):) Quote
danka4u1 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Kazik, Ty się chłopie chyba zakochałeś w dwupaku:razz::razz: Zobaczysz, bedzie to najbardziej optymistyczny wątek, jaki spotkasz na dogo z wyjątkiem poprzedniego psiaka też od Angel- Rudej, która znalazła wspaniały dom w Warszawie- stały, swój dom, ale Ciebie wtedy tutaj chyba nie było:evil_lol: Angel pisze pięknie swoich podopiecznych, którym poświęca swój czas i serce. Jesli ktos osmiela się krytykować ją za to wszystko, co konkretnie robi, to....:angryy::angryy::mad::mad: Dobrze by było, by pojechała z psiakami na miejsce i spokojnie zostawiła je w dobrym domu...Chciałabym jakoś jej to umożliwić, ale nie wiem jak. Kazik, skoro jesteś taki pełen zapału, pomóż nam błagać o grosiki dla M&P :loveu::loveu: Moni, posprzątaj skrzynkę... Quote
Szarotka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 To Danusi brakuje jakies 300 zl. stalych ?? i gdzie dziewczyny jada?? bo tyle stron od kad bylam, ze chyba nie znajde ;);) Quote
danka4u1 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Brakuje Szarotko około 3oozł stałych :shake:- chyba dobrze policzyłam- jadą do Żarek koło Częstochowy do Ulki12 Quote
kazik132 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 danka4u1 napisał(a):Kazik, Ty się chłopie chyba zakochałeś w dwupaku:razz::razz: Zobaczysz, bedzie to najbardziej optymistyczny wątek, jaki spotkasz na dogo z wyjątkiem poprzedniego psiaka też od Angel- Rudej, która znalazła wspaniały dom w Warszawie- stały, swój dom, ale Ciebie wtedy tutaj chyba nie było:evil_lol: Angel pisze pięknie swoich podopiecznych, którym poświęca swój czas i serce. Jesli ktos osmiela się krytykować ją za to wszystko, co konkretnie robi, to....:angryy::angryy::mad::mad: Dobrze by było, by pojechała z psiakami na miejsce i spokojnie zostawiła je w dobrym domu...Chciałabym jakoś jej to umożliwić, ale nie wiem jak. Kazik, skoro jesteś taki pełen zapału, pomóż nam błagać o grosiki dla M&P :loveu::loveu: Moni, posprzątaj skrzynkę...A no to się uśmiałam!Ja nie jestem facet!Kazik to mój ukochany wiekowy pies:)Na imię mam Basia,ale nie chciało mnie jako Basia zalogować,bo tu juz Basie zajęte:)Ja nie watpię,że ten watek bedzie optymistyczny,bo zresztą uważam,że już taki jest!Jak się nie zakochać w psiakach,które cierpliwe siedzą latami w schronisku i nagle los się do nich uśmiecha!Chociaż pierwszy raz to sie pewnie los uśmiechnął wcześniej,jak postawił Anioła na ich drodze,czyli Angel:)Potem,jak Was postawił.Teraz już może być tylko lepiej:) Danka,jak mam prosić o grosik?Trochę nie wiem,nie robiłam tego,a nie jestem wiarygodna,jak nowa.Podpowiedz proszę:) Quote
Szarotka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Pisze sie pw. do kogo popadnie z prosba o pieniazki na dwupak. Zaraz Ci wysle przykladowe :):) Quote
danka4u1 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Kazik&Basia:evil_lol: szkoda, ze nie jestes facetem, ale baba tez nam sie przyda i to jeszcze świeża i młoda :evil_lol:..nie znękana walkami na dogo o los psiaków, bo to dla nas tutaj Kaziku&Basiu najważniejsze. Pewnie juz zorientowałaś się... Napisz piękny tekst- dasz radę- i proś o wspomożenie finansowe na pw. To nazywa sie chodzeniem na żebry. Polubisz!!! Quote
Szarotka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Wyslalam przykladowy tekst. Ja postaram sie tez troche rozeslac. Mam teraz zamiar rozsylac dla tych bid, ktore marzna chyba na terenie rzezni: http://www.dogomania.pl/threads/202646-Prosimy-o-karm%C4%99-i-i-og%C5%82oszenia-szczeniaki-zamarzn%C4%85-STARACHOWICE/page3 Tam to juz kompletna degrengolada .............szczeniaki i chyba 6 suczek ............ Quote
Szarotka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Tylko jak bedziesz wysylac to link kopiuj z browsera, bo czasami nie chce dzialac. Quote
danka4u1 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Szarotko, posprzataj skrzynkę,bo nie moge wysłać nic do Ciebie Quote
kazik132 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Szarotka']Wyslalam przykladowy tekst. Ja postaram sie tez troche rozeslac. Mam teraz zamiar rozsylac dla tych bid, ktore marzna chyba na terenie rzezni: http://www.dogomania.pl/threads/202646-Prosimy-o-karm%C4%99-i-i-og%C5%82oszenia-szczeniaki-zamarzn%C4%85-STARACHOWICE/page3 Tam to juz kompletna degrengolada .............szczeniaki i chyba 6 suczek ............Jejku,Szarotko,przepraszam!No nie mówiłam,ze głupia baba ze mnie?Przysłąłas mi PW przykładowe,a ja pomyslałam,ze się pomyliłaś;)No to mam fajny początek pomagania.Ale już wiem, rozumiem o co chodzi.Będę wysyłała.Chętnie pożebram z Wami a w dodatku mam od Szarotki gotowca:)No to zaczynam tyranie w walce o psy,jak pisała Danka:) Quote
Shania Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 JEj..chwilkę mnie nie było a tyle wpisów..strasznie się cieszę, że tu taki ruch się zrobił:) Odnośnie wpisów xxx...do Danusi o sprawdzeniu hoteliku, tylko tyle napisze, że osobiście tam byłam, co juz pisałam, poznałam Ule i miałam tam swojego psa do adopcji, a reszta tak jak Ula pisała..można poczytać, i to ja poleciłam dla M&P ten hotelik...Chyba jedna z nielicznych osób SPRAWDZONYCH chce się opiekować dwupaczkiem i to za nie wygórowaną cenę..to tyle.. Quote
Szarotka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ja tez znam Ulke 12, miala na wiecznym tymczasie Onke, ktora niestety sie przeniosla do krainy wiecznych lowow. Kazik nic sie nie przejmuj jestes tu niedawno :):) Quote
Shania Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Danusiu do Ciebie też wysłać nie mogę..... Quote
kazik132 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Shania napisał(a):JEj..chwilkę mnie nie było a tyle wpisów..strasznie się cieszę, że tu taki ruch się zrobił:) Odnośnie wpisów xxx...do Danusi o sprawdzeniu hoteliku, tylko tyle napisze, że osobiście tam byłam, co juz pisałam, poznałam Ule i miałam tam swojego psa do adopcji, a reszta tak jak Ula pisała..można poczytać, i to ja poleciłam dla M&P ten hotelik...Chyba jedna z nielicznych osób SPRAWDZONYCH chce się opiekować dwupaczkiem i to za nie wygórowaną cenę..to tyle.. Shania,przepraszam,że nie do końca na temat,ale chciałam zaglądnąć do Urana,pieska z Twojego podpisu,ale baner nie działa.Poproszę o link do wątku,jeśli masz:) Quote
Szarotka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Troche usunelam, a reszte to musze przejrzec. Quote
danka4u1 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Żegnam Was kobietki. Czas zdrzemnąć się przed jutrzejszą pracą o kawałek chleba i karmy dla psów. Zostawiam Was z ulgą na nocnym dyżurze. Powodzenia. Szarotko, pooooszło... Quote
Szarotka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ja teraz ide jakis film obejrzec, ugotowac dla psow i kotow, a potem jeszcze wroce i bede dogo molestowac :):) Mam teraz troche mniej czasu, bo moj tz. pojechal na morza poludniowe i zostawil mnie z firma i zwierzyncem :):) i zima wiekuista :):) Quote
danka4u1 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Mam kolezankę w Edmonton. Pisze często o zimach kanadyjskich. Czy Ty gdzies w poblizu...u mnie z geografią słabo.. Quote
Recommended Posts