Shania Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ula miejsce trzyma...dla panienek..jesoo musimy dać radę, przepraszam , że się wtrącam nie mogąc pomóc, ale sunie tak na sercu leżą strasznie....musi sie udać...tani transport trza..piszcie propozycje Quote
moni12 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Uwazam ,ze holtelik u Ulka jest jak z nieba, znam z opowieści dobrych ludzików i polecam . We wtoerk ureguluje swoje stałe na dwupak kochany. Quote
Olena84 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Wreszcie jestem i ja, przepraszam, ale w weekend musze odpoczac od tych nieszczesc bo juz rady nie daje czasami i dlatego nie ma mnie przy kompie:(. Rozumiem, ze sunie jada do Ulki12. Wiem, ze moja mama cos dorzuci dla panien co miesiac,, ja zobacze czy dam rade podwyzszyc place co miesiac dla panien. Quote
Olena84 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Rozumiem, ze dziewczynki bylyby w domu. Strasznie duzo piszecie przez weekend i nie moge wylapac niektorych rzeczy ;);p. Quote
Shania Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Panny byłyby w tzw.pokoju psim, czyli u Uli na dole z dwoma pieskami, to pomieszczenie, ale mieści się w domu...ale Ula cały czas jest z psiakami, więc i opieki i uczucia napewno im nie zabraknie:) Quote
Diora Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 W końcu uśmiechnęło się szczęście do Dziewczynek :) Quote
danka4u1 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Szybciutko Was witam, bo zaraz muszę znikać, ale wrócę potem. Psinki znowu dostały prezent - kaskę na nową drogę życia, ale o tym potem. [quote name='moni12']Uwazam ,ze holtelik u Ulka jest jak z nieba, znam z opowieści dobrych ludzików i polecam . We wtoerk ureguluje swoje stałe na dwupak kochany. Kochana, potrzebujemy znowu konta PayPal. Pomożesz nam i psiakom?? Proszę.Napiszę Ci potem [quote name='Shania']Panny byłyby w tzw.pokoju psim, czyli u Uli na dole z dwoma pieskami, to pomieszczenie, ale mieści się w domu...ale Ula cały czas jest z psiakami, więc i opieki i uczucia napewno im nie zabraknie:) Pokój psi jest super. Zobaczcie sobie zdjęcia na jamorowym forum. Ula podała do niego link. Zresztą Shania wie, co mówi...Oglądajcie. Quote
Angel Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 dziś postaram sie jakoś sprawdzić konto.. i napisze co wpłyneło :) jestem w szkole na necie.. bd odzywac sie tak jak tylko to mozliwe :) POZDRAWIAM Quote
margaret Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 mówię wam- zaczyna się Etap Dobrych Wieści:) Quote
Diora Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jeżeli byłby problem z transportem i byśmy się decydowały na łączony, to ja deklaruję odcinek Łódź - Częstochowa. Oczywiście nieodpłatnie :) Quote
Angel Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 słuchajcie a jakies fotki bym dostala gdzie bd przebywały P&M ? to dla mnie ważne.. Quote
ULKA12 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Angel']słuchajcie a jakies fotki bym dostala gdzie bd przebywały P&M ? to dla mnie ważne.. Tutaj można pooglądać http://jamor.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=11 Quote
Angel Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 moze ktos wstawic ? bo nie mam jak sie zalogowac.. nie mam neta w domu :( prosze.. Quote
ULKA12 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Wysłałam zdjęcia, chyba trochę przesadziłam z ilością :-) Quote
Angel Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ULKA12 napisał(a):Wysłałam zdjęcia, chyba trochę przesadziłam z ilością :-) niestety nic nie doszło :( Quote
Diora Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ja też nie jestem zalogowana, Angel, wrzuć nam tu parę fotek od Uli :) Quote
ULKA12 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Wysłałam jeszcze raz, moja wina nie zauważyłam 0 w adresie. Quote
Angel Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ULKA12 napisał(a):Wysłałam jeszcze raz, moja wina nie zauważyłam 0 w adresie. ok dziękuje ; ) teraz zmykam na tańce ! bayyy ; *** Quote
danka4u1 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Diora']Jeżeli byłby problem z transportem i byśmy się decydowały na łączony, to ja deklaruję odcinek Łódź - Częstochowa. Oczywiście nieodpłatnie :) Dzięki Diora:loveu::loveu: Niestety nie znalazłam żadnego transportu. Pomóżcie szukać. Dzisiaj nie dam rady długo szperać, bo mam trochę szkolnych robótek " na wczoraj" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Moni, napisałam do Ciebie w sprawie tego konta. Zerknij do skrzynki;) Quote
danka4u1 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Na zachętę- dziś tylko jedno zdjęcie z Domu Dwupakowego. To tzw psi pokój !!!:multi::multi::multi: Widzicie te salony naszego kochanego dwupaczku.:multi::multi: Z resztą zdjęć poczekamy na Angel......Wytrzymamy ???? Quote
Diora Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='danka4u1']Dzięki Diora:loveu::loveu: Niestety nie znalazłam żadnego transportu. Pomóżcie szukać. Dzisiaj nie dam rady długo szperać, bo mam trochę szkolnych robótek " na wczoraj" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Moni, napisałam do Ciebie w sprawie tego konta. Zerknij do skrzynki;) Jeżeli transport się nie znajdzie, to ja pojadę. Tylko ode mnie to spory kawałek... Poszukajcie, a jak się nie uda, to czekam na wieści. Quote
aniao Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 kurde najgorsze, ze dla nich to chyba jakieś większe autko byłoby potrzebne nie? Quote
Diora Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Nie, dlaczego? Ja myślę, że zwykła osobówka wystarczy. U nas bez problemu dwa duże psy mieszczą się na tylnym siedzeniu, więc tym bardziej Peggi i mała Meggi :) Quote
Angel Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 to pokój psii ; D :loveu: tu fantastyczny ogród... i las, gdzie moje cudowne panny bd szalały.. ; ( ( :) ) Quote
Recommended Posts