Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ula miejsce trzyma...dla panienek..jesoo musimy dać radę, przepraszam , że się wtrącam nie mogąc pomóc, ale sunie tak na sercu leżą strasznie....musi sie udać...tani transport trza..piszcie propozycje

Posted

Wreszcie jestem i ja, przepraszam, ale w weekend musze odpoczac od tych nieszczesc bo juz rady nie daje czasami i dlatego nie ma mnie przy kompie:(. Rozumiem, ze sunie jada do Ulki12. Wiem, ze moja mama cos dorzuci dla panien co miesiac,, ja zobacze czy dam rade podwyzszyc place co miesiac dla panien.

Posted

Panny byłyby w tzw.pokoju psim, czyli u Uli na dole z dwoma pieskami, to pomieszczenie, ale mieści się w domu...ale Ula cały czas jest z psiakami, więc i opieki i uczucia napewno im nie zabraknie:)

Posted

Szybciutko Was witam, bo zaraz muszę znikać, ale wrócę potem. Psinki znowu dostały prezent - kaskę na nową drogę życia, ale o tym potem.
[quote name='moni12']Uwazam ,ze holtelik u Ulka jest jak z nieba, znam z opowieści dobrych ludzików i polecam . We wtoerk ureguluje swoje stałe na dwupak kochany.
Kochana, potrzebujemy znowu konta PayPal. Pomożesz nam i psiakom?? Proszę.Napiszę Ci potem

[quote name='Shania']Panny byłyby w tzw.pokoju psim, czyli u Uli na dole z dwoma pieskami, to pomieszczenie, ale mieści się w domu...ale Ula cały czas jest z psiakami, więc i opieki i uczucia napewno im nie zabraknie:)
Pokój psi jest super. Zobaczcie sobie zdjęcia na jamorowym forum. Ula podała do niego link. Zresztą Shania wie, co mówi...Oglądajcie.

Posted

[quote name='Diora']Jeżeli byłby problem z transportem i byśmy się decydowały na łączony, to ja deklaruję odcinek Łódź - Częstochowa. Oczywiście nieodpłatnie :)
Dzięki Diora:loveu::loveu: Niestety nie znalazłam żadnego transportu. Pomóżcie szukać.
Dzisiaj nie dam rady długo szperać, bo mam trochę szkolnych robótek " na wczoraj"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moni, napisałam do Ciebie w sprawie tego konta. Zerknij do skrzynki;)

Posted

Na zachętę- dziś tylko jedno zdjęcie z Domu Dwupakowego. To tzw psi pokój !!!:multi::multi::multi: Widzicie te salony naszego kochanego dwupaczku.:multi::multi:
Z resztą zdjęć poczekamy na Angel......Wytrzymamy ????

Posted

[quote name='danka4u1']Dzięki Diora:loveu::loveu: Niestety nie znalazłam żadnego transportu. Pomóżcie szukać.
Dzisiaj nie dam rady długo szperać, bo mam trochę szkolnych robótek " na wczoraj"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moni, napisałam do Ciebie w sprawie tego konta. Zerknij do skrzynki;)

Jeżeli transport się nie znajdzie, to ja pojadę. Tylko ode mnie to spory kawałek...
Poszukajcie, a jak się nie uda, to czekam na wieści.

Posted

Nie, dlaczego? Ja myślę, że zwykła osobówka wystarczy. U nas bez problemu dwa duże psy mieszczą się na tylnym siedzeniu, więc tym bardziej Peggi i mała Meggi :)