Diora Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Fakt, z Ajulą i kmk byłoby korzystniej finansowo, dla obu stron zresztą ;) Nie ukrywajmy, że aspekt finansowy jest bardzo ważny w tym momencie. Ajula, prosimy o wiadomość :) - czy na pewno weźmiecie nasze dziewczynki? Quote
Olena84 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Przekrece znowu nick ale czy Katebono nie pojechala by z dziewczynami z Obornik do Poznania, jechala juz z Ruda. Quote
margaret Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Diora z pewnośćią, i to na dodatek dla nich samych czyli w rozliczeniu ich psa Pelego również byłby oszczędności, oraz u nas, na dodatek mamy wtedy wiekszą pewnośc tego z kim psy jadą, są dwie osoby, jedna może panować nad bałaganem psim, druga prowadzić, znają się na psach jak podejrzewam, ten drugi kierowca mało ma wpisów na dogo i ja go/jej nie znam, to są te inne aspekty pozafinansowe Quote
Diora Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Dlatego napisałam, że korzyści byłyby dla obu stron ;) Tamten kierowca ma już trochę podziękowań od zadowolonych dogomaniaków, więc myślę, że ten transport też byłby OK. Bardzo się cieszę, że pojawiło się tyle transportowych opcji, mamy w czym wybierać :) Quote
kazik132 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Co tu się dzieje?Co tu sie dzieje?JAkie wspaniałe wiadomości!No i jak tu się nie cieszyć? Quote
margaret Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Diora wybacz, oczywiscie że napisałaś, a ja dziś mam rozproszoną uwagę i umkło:) Quote
Diora Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='margaret']Diora wybacz, oczywiscie że napisałaś, a ja dziś mam rozproszoną uwagę i umkło:)[/QUOTE] Przy ogromie tak wspaniałych informacji można czegoś nie doczytać :lol: Niebawem nasze Panny wyjdą ze schronu po tyyyyylu latach:multi: :BIG: Quote
Shania Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Strasznie się cieszę.....strasznie strasznie strasznie:Cool!::Cool!::Cool!::klacz::klacz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Szarotka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Przyszlam jeszcze popatrzec na watek i biore sie do pracy, zebym miala na moje deklaracje na dogo :):) Quote
Ajula Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='margaret'] Ajula na ile pewne jest że będziecie jechać i uda wam się z odpowiednim autkiem? bo wasza opcja mi się bardziej podoba z wielu względów, tylko pytam czy dacie radę z tym większym autkiem?[/QUOTE] jeśli DT się nie wycofa, to będziemy jechać na pewno - malawaszka załatwiała DT, więc wg mnie to jest pewne :) większy samochód da Krzysiek radę załatwić myślę, że do paliwa wystarczy z waszej strony dorzucić się jakieś 50-60 zł i będzie ok Quote
Angel Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 co za wiadomości.. musze jeszcze pogadac z pania z TOZ'u i wypytać czy skoro jada do DT to koszty wykupienia ze schronu bd mniejsze.. coś postaram sie wymyślec.. już zapisuje deklaracje :D Quote
Diora Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Zapraszam na bazarek dla Meggi i Peggi - [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202914-Wrangler-26-34-super-jeansy-dla-PiM-do-6.03?p=16374305#post16374305[/URL] Podrzućcie czasem, żeby nie spadał na sam dół ;) Quote
Angel Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 ja także zapraszam na bazarek : [URL="http://www.dogomania.pl/threads/202909-kosmetyki-ciuchy-TOZowskie-gadżety-dla-dwupaku!-do-14.02-!!****?p=16374085#post16374085"]http://www.dogomania.pl/threads/202909-kosmetyki-ciuchy-TOZowskie-gadżety-dla-dwupaku!-do-14.02-!!****?p=16374085#post16374085[/URL] czyli mamy już 2 bazarki !! wysyłajcie zaroszenia.. ! Quote
danka4u1 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Czy to dzień cudów ? Dwupak już wie?? Angel, szepnij przyjaciółkom na kosmate uszko, ze już nigdy schronu !! Muszę spokojnie zasiąść i poczytać wszystko. [COLOR=red][B]Dziewczyny, jesteście kochane i WIELKIE[/B]:loveu:[/COLOR]:loveu: Quote
kazik132 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='danka4u1']Czy to dzień cudów ? Dwupak już wie?? Angel, szepnij przyjaciółkom na kosmate uszko, ze już nigdy schronu !! Muszę spokojnie zasiąść i poczytać wszystko. [COLOR=red][B]Dziewczyny, jesteście kochane i WIELKIE[/B]:loveu:[/COLOR]:loveu:[/QUOTE]JA myślę,że tak.Ze to dzień cudów.Należało się tym suczkom zainteresowanie,któe dostały a teraz dom,który na nie czeka.Choć to tylko dom tymczasowy,to zawsze dom.Pierwszy od tylu lat!Bardzo się cieszę z Wami dziewczyny z takiego obrotu spraw! Quote
Angel Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 ja także się cieszę :loveu: dajcie znać kiedy, co i jak.. ja postaram sie dowieźć sunie do poznania chociaż.. namówie mame zeby samochodem mnie podrzuciła..bo do samej czestochowy chyba nie dam rady ;/ bo po co potem nadrabiac sobie drogi ? ;/ ehh.. jakos przeżyje. Quote
mestudio Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Angel, dotarły bazarkowe zakupy. Dziękuję:-). Quote
margaret Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ajula - Dobra Kobieto - 60 zł brzmi ... świetnie!!!! prawda ciotki? Angel - kręć mamę bo należy ci się pobyć z nimi dwiema troszke poza schronem, pewnie też pomogłoby ci to na dłuższą metę jak sie tak porządnie pożegnasz ale to będzie wzruszenie....!!!!!! ale pamiętaj że wszystkie tu będziemy posyłać w twoją stronę dobre myśli:) będziemy duchem z tobą Quote
Shania Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Strasznie się cieszę, ze Ula zgodziła sie przyjąć obie panienki....i jeszcze jakby transport był....az wierzyć się nie chce...Ciotkom, które aż tak się zaangażowały..dzięki wielkie:) Quote
ULKA12 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Zawsze możesz na pielgrzymkę pójść i nas odwiedzić, no chyba, że do sierpnia sunie będą już w DS :-) Quote
Ajula Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='Szarotka']To kiedy beda jechaly ???[/QUOTE] po niedzieli, jak Pele zostanie wykastrowany Quote
moni12 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Rany trochę mnie tu nie było, bo choroba zmogła na anen :angryy:a tu takie super wieści.:crazyeye: Quote
Shania Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ula i jak Was odwiedze to tylko jako pielgrzymka:):):)Inaczej nie da rady:) Quote
kazik132 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Zajrzałam na bazarki,jestem pod wrażeniem.Dziewczyny naprawdę stanęły na wysokości zadania.Angel,to juz w ogóle mnie zachwyciła!Rozpacza,że będzie musiała pożegnac się ze swoimi przyjaciólkami,jednocześnie wyprzedając swoje ciuszki i kosmetyki, żeby pomóc tym psinom! Diora też!To jest miłość!I to jak pisałaś, młoda jesteś bardzo,więc tym bardziej Cię podziwiam i gratuluję!Jak to miło wiedzieć,że wokól nie ma samej okropnej młodzieży,ale też z wielkim sercem.Wspaniale zdobywać taką świadomość!Wiem,że sunie są tego warte,ale tu,na tym forum wszystkie psiny zasługują na lepsze życie!Te suczki jednak miały wielkie szczęście:)Brawo!Jesteście tu wszyscy wspaniali! Quote
Recommended Posts