kazik132 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='danka4u1']Czy to dzień cudów ? Dwupak już wie?? Angel, szepnij przyjaciółkom na kosmate uszko, ze już nigdy schronu !! Muszę spokojnie zasiąść i poczytać wszystko. Dziewczyny, jesteście kochane i WIELKIE:loveu::loveu:JA myślę,że tak.Ze to dzień cudów.Należało się tym suczkom zainteresowanie,któe dostały a teraz dom,który na nie czeka.Choć to tylko dom tymczasowy,to zawsze dom.Pierwszy od tylu lat!Bardzo się cieszę z Wami dziewczyny z takiego obrotu spraw! Quote
Angel Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 ja także się cieszę :loveu: dajcie znać kiedy, co i jak.. ja postaram sie dowieźć sunie do poznania chociaż.. namówie mame zeby samochodem mnie podrzuciła..bo do samej czestochowy chyba nie dam rady ;/ bo po co potem nadrabiac sobie drogi ? ;/ ehh.. jakos przeżyje. Quote
mestudio Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Angel, dotarły bazarkowe zakupy. Dziękuję:-). Quote
margaret Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ajula - Dobra Kobieto - 60 zł brzmi ... świetnie!!!! prawda ciotki? Angel - kręć mamę bo należy ci się pobyć z nimi dwiema troszke poza schronem, pewnie też pomogłoby ci to na dłuższą metę jak sie tak porządnie pożegnasz ale to będzie wzruszenie....!!!!!! ale pamiętaj że wszystkie tu będziemy posyłać w twoją stronę dobre myśli:) będziemy duchem z tobą Quote
Shania Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Strasznie się cieszę, ze Ula zgodziła sie przyjąć obie panienki....i jeszcze jakby transport był....az wierzyć się nie chce...Ciotkom, które aż tak się zaangażowały..dzięki wielkie:) Quote
ULKA12 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Zawsze możesz na pielgrzymkę pójść i nas odwiedzić, no chyba, że do sierpnia sunie będą już w DS :-) Quote
Ajula Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Szarotka napisał(a):To kiedy beda jechaly ??? po niedzieli, jak Pele zostanie wykastrowany Quote
moni12 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Rany trochę mnie tu nie było, bo choroba zmogła na anen :angryy:a tu takie super wieści.:crazyeye: Quote
Shania Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ula i jak Was odwiedze to tylko jako pielgrzymka:):):)Inaczej nie da rady:) Quote
kazik132 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Zajrzałam na bazarki,jestem pod wrażeniem.Dziewczyny naprawdę stanęły na wysokości zadania.Angel,to juz w ogóle mnie zachwyciła!Rozpacza,że będzie musiała pożegnac się ze swoimi przyjaciólkami,jednocześnie wyprzedając swoje ciuszki i kosmetyki, żeby pomóc tym psinom! Diora też!To jest miłość!I to jak pisałaś, młoda jesteś bardzo,więc tym bardziej Cię podziwiam i gratuluję!Jak to miło wiedzieć,że wokól nie ma samej okropnej młodzieży,ale też z wielkim sercem.Wspaniale zdobywać taką świadomość!Wiem,że sunie są tego warte,ale tu,na tym forum wszystkie psiny zasługują na lepsze życie!Te suczki jednak miały wielkie szczęście:)Brawo!Jesteście tu wszyscy wspaniali! Quote
Shania Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 To prawda, potrzeba młodych ludzi do pomocy psiakom....ja też jestem pod wrażeniem:)Dla panienek to ogromna szansa, strasznie się cieszę...Te panienki przyjaciółki od początku chwytały za serce, chociaż nie było mnie ostatnio, ale w pamięci mi siedziały jak cholera:) Oby więcej ludzi, którzy oprócz pisania robią coś a nie tylko piszą i szukają zaczepek:) A w innym kierunku to ostatnio coraz więcej psiaków w potrzebie....echhhh, fakt, że i tv dużo emituje, ale ludzie coraz gorsi w swoim okrucieństwie.. Także tutaj jak się uda to kolejny sukces:)A udac się musi:) Quote
danka4u1 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Sfilcowała mi się doba i dopiero teraz przybyłąm...dobrze, ze dwupak ma Was, kochane:loveu::loveu: Na taka chwilę psiny czekały...6/7 lat..:shake: :multi: :multi: [quote name='margaret']Ajula - Dobra Kobieto - 60 zł brzmi ... świetnie!!!! prawda ciotki? Angel - kręć mamę bo należy ci się pobyć z nimi dwiema troszke poza schronem, pewnie też pomogłoby ci to na dłuższą metę jak sie tak porządnie pożegnasz ale to będzie wzruszenie....!!!!!! ale pamiętaj że wszystkie tu będziemy posyłać w twoją stronę dobre myśli:) będziemy duchem z tobą [quote name='ULKA12']Zawsze możesz na pielgrzymkę pójść i nas odwiedzić, no chyba, że do sierpnia sunie będą już w DS :-) Czy moze to być bardziej tłumna pielgrzymka, bo tez odczuwam taką potrzebę duchową...?:evil_lol: :evil_lol: Quote
Shania Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Danusiu zabiorę Cię zabiorę:)Teraz musimy zamiast na psy zbierać na dobre buty:) Quote
aniao Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 no naprawdę wieści są super. muszę przyznać, że ja to jakoś tak sceptycznie podchodziłam do tego szukania im tymczasu, ale teraz bardzo się cieszę i mam nadzieję, że uda mi się jakoś pomóc. teraz to najważniejsze jest zbieranie deklaracji, bo mamy 380, a potrzebujemy 600 miesięcznie. także wysyłamy dziewczyny, wysyłamy pw :) edit: a może ktoś umie zrobić taki banerek z jakimś tekstem typu "M&P mają szansę na dt, zbieramy deklaracje"? Quote
Olena84 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 aniao napisał(a): muszę przyznać, że ja to jakoś tak sceptycznie podchodziłam do tego szukania im tymczasu Ban sie za to należy!;) Quote
Olena84 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Jakiś czas temu napisał do mnei pan, że jest chętny dac fundusze stałę na jakiegos pieska, spróbuje go namówić na pim Quote
danka4u1 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='aniao']no naprawdę wieści są super. muszę przyznać, że ja to jakoś tak sceptycznie podchodziłam do tego szukania im tymczasu, ale teraz bardzo się cieszę i mam nadzieję, że uda mi się jakoś pomóc. teraz to najważniejsze jest zbieranie deklaracji, bo mamy 380, a potrzebujemy 600 miesięcznie. także wysyłamy dziewczyny, wysyłamy pw :) edit: a może ktoś umie zrobić taki banerek z jakimś tekstem typu "M&P mają szansę na dt, zbieramy deklaracje"? Wysyłamy, wysyłamy cały czas i prosimy o zmasowany atak na serca ludzkie...i portfele Z banerkiem problem, a czas byłoby zmienić i tytuł watku też. Zdolne komputerowo ciotki, kto potrafi zrobic banerek z takim tekstem, jak proponuje Ania?? [quote name='Olena84']Jakiś czas temu napisał do mnei pan, że jest chętny dac fundusze stałę na jakiegos pieska, spróbuje go namówić na pim Molestuj dziewczyno panów, molestuj.:evil_lol:..bo w słusznej sprawie to robisz:multi::multi: Quote
Cleo2008 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 angel ja narazie jednorazowo 10 euro, wyslij mi prosze konto na pw. stan rzeczy trzeba absolunie oglosic na fb (chyba ze juz jest?). nie pamietam kto robil ten pierwszy, ja niechcacy zrobilam drugi, wiec co, zbieramy i na fb, ok? Quote
Angel Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Cleo2008 napisał(a):angel ja narazie jednorazowo 10 euro, wyslij mi prosze konto na pw. stan rzeczy trzeba absolunie oglosic na fb (chyba ze juz jest?). nie pamietam kto robil ten pierwszy, ja niechcacy zrobilam drugi, wiec co, zbieramy i na fb, ok? wysyłam konto moni mam nadzieje ze nie bd zła ; ) Quote
Szyna13222 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 margaret napisał(a):Szyna jakie masz opcje?? Zapytam sie taty czy u niego z pracy ktoś by nie podwiózł ich do Poznania bo oni tam czesto jezdza w długie trasy do innych miast samochodami ciezarowymi. Dam wam znać jutro,chyba ze dzis sie wyrobie Quote
aniao Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 super banerek :D Ajula a wiecie już może dokładnie kiedy będziecie jechać? jaki dzień tygodnia? w jakich godzinach mniej więcej? Quote
Ajula Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 aniao napisał(a): Ajula a wiecie już może dokładnie kiedy będziecie jechać? jaki dzień tygodnia? w jakich godzinach mniej więcej? prawdopodobnie dopiero czwartek-piątek, z Poznania wyjedziemy na pewno rano, żeby dojechać i spokojnie wrócić poniedziałek i wtorek na pewno nie, bo Pele musi zostać najpierw wyciachany Quote
Recommended Posts