agaga21 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 chyba zaden psiak śmierdzących psikadełek nie lubi :evil_lol: myślę że lepiej z tymi kroplami się wstrzymać, żeby czasem nie zaszkodzić... Quote
ania z poznania Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Marta23t, jakbyś mogła patyczkiem kosmetycznym spróbować mu to tak "zmieść" z dolnej powieki to byłoby super, my mieliśmy waciki i były za miękkie. Nie ugryzie Cię, jak się zniecierpliwi to Ci napyskuje tylko :evil_lol:. Quote
agnieszka32 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Aniu, świetny tytuł – robi wrażenie ... :-([/FONT][/FONT] Quote
marta23t Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 spróbuję:cool3: wiecie co tak myślę...może dam mu rutinoscorbin? może go przewiało jak trafił z kanapy do zimnego boksu, a jeszcze nie wiadomo czy wchodzi do budy bo ten otwór taki mały / ja go w budzie nie widziałam/ Quote
Linka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Dixona już nie ma, więc proponowałabym żeby przenieść Drago do jego boksu.. tamta buda ma nieco większe wejście więc mam nadzieje, że się zmieści? :roll: Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 linko, saint, czy dali byście radę zrobić mu kilka pięknych fotek bez krat do allegro? bardzo mi na tym zależy, chcę jak najszybciej wyprawic chłopaka do nowego domu a przez te kraty prawie go nie widać.nie widać jego masywnej budowy.zdjęcia z kratami tez sa dobre ale oprócz nich chciałabym kilka bez. Quote
ab-agnieszka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Piekny chlopak piekny. Glupota ludzka nie zna granic a my nic na nia nie poradzimy:angryy: Quote
Linka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 agaga21 napisał(a):linko, saint, czy dali byście radę zrobić mu kilka pięknych fotek bez krat do allegro? bardzo mi na tym zależy, chcę jak najszybciej wyprawic chłopaka do nowego domu a przez te kraty prawie go nie widać.nie widać jego masywnej budowy.zdjęcia z kratami tez sa dobre ale oprócz nich chciałabym kilka bez. Na ile będą one piękne - nie wiem, bo teren wkoło to wysypisko śmieci, ale sprobujemy ;) W Puszczykowie będziemy niestety najwcześniej w sobote, bo Saint ma teraz zajęcia poza Poznaniem.. Quote
ania z poznania Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='agnieszka32'][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Aniu, świetny tytuł – robi wrażenie ... :-([/FONT][/FONT] Tytuł ułożyła Agaga21 :lol:. Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Linka napisał(a):Na ile będą one piękne - nie wiem, bo teren wkoło to wysypisko śmieci, ale sprobujemy ;) W Puszczykowie będziemy niestety najwcześniej w sobote, bo Saint ma teraz zajęcia poza Poznaniem.. dobrze, poczekam do soboty. na pewno uda wam się wydobyc z drago to co najpiękniejsze i przyćmi paskudne tło ;) Quote
ania z poznania Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 marta23t napisał(a):spróbuję:cool3: wiecie co tak myślę...może dam mu rutinoscorbin? może go przewiało jak trafił z kanapy do zimnego boksu, a jeszcze nie wiadomo czy wchodzi do budy bo ten otwór taki mały / ja go w budzie nie widziałam/ Wchodzi do budy, widziałam go w niej. A tak w ogóle- schron jest "prezentem" urodzinowym od pana, Drago trafiłtam trzy dni po swoich 3 urodzinach. Quote
andzia69 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 marta23t napisał(a):Andzia lodówkę jeszcze mam:evil_lol::cool3: niemozliwe!:evil_lol: Atecortinem zakrapiałam Bubie oko bo też jej ropiało i łzawiło( cała spojówka w stanie zapalnym przez to była) 3 powieka - 3 razy dziennie i jak na razie skutecznie obeszło się bez zabiegu jak moje króliki miały problemy z oczami to też im tym zakrapiałam - no ale skoro macie w planie jechać z nim do weta to mozecie poczekać na jego diagnozę Quote
snuszak Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 no dopiero teraz trafiła na wątek chłopaka i to jeszcze przypadkiem :oops: W czwartek prawdopodobnie Nefi jedzie do hotelu więc można go przenieść do klatki po nim albo po Dixonie, nie będzie tam miał znajomych obok siebie to i spokojniejszy będzie no i oby szybko znalazł miejsce dla siebie... Quote
marta23t Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 boks po Dixonie albo Nefim najlepszy - spore i nowe:cool3: no i Mundziu odsapnie Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ufff...udało mi się załozyć dragusiowi wątek na astowym forum: Won z mojego życia!Teraz mam dziecko więc po co mi amstaff? • Szukam nowego domu/I'm looking for a new home • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. Quote
ania z poznania Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Ja niestety nie byłam, pojadę jutro popołudniu. Wczoraj rano dałam mu wiadro karmy, wody nie wylewa, więc myślę, że będzie w porządku pod tym względem. Dałam mu też wielką kośc, mam nadzieję, że trochę go zajęła. Od pań w biurze dowiedziałam sie, że Drago został wydany "na wszelki wypadek", żeby nie skoczył na dziecko!!!! Doskonały powód, prawda :angryy:? Quote
marta23t Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ja niestety też nie dałam rady:shake: w pracy kocioł-terminy gonią a w weekend mam dwa zaliczenia:-( w tym tygodniu już chyba nie dotrę bo nawet w weekend mam do 20 zajęcia :-( Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 snuszkak, jak on dziś się zachowywał? nadal taki dziki czy sie troche uspokoił? Quote
snuszak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ja byłam dziś, chłop dostał karme, którą od razu pochłonął i garneczek czystej wody - kości nie widziałam :evil_lol: ale garneczki wstawiłam nowe blisko drzwiczek co bym cała nie musiała nurkować bo ja jednak respekt mam, więc trzeba będzie mu później te stare wyciągnąć co ma dalej, ahaaa no i można chłopa przeprowadzić bo nefika nie ma - do hotelu pojechał dziś z supergogą Quote
ania z poznania Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Ja jadę jutro zaraz rano. On nie nosi garnków do budy, nawet ich nie przewraca! W sobotę rano jedziemy z Supergogą do weta, będziemy wiedzieć co jest z oczkami. Quote
ania z poznania Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Byłam dzisiaj u Dragusia, jestem bardzo mile zaskoczona- Drago ma czyste oczka! Był u niego schroniskowy weterynarz, oczka są przemyte i zakroplone, czym to musimy zapytać supergogę, ma jego książeczkę. Jutro przeniosę go do boksu po Dixonie, Mundek trochę odpocznie. W ogóle Drago jest spokojniejszy, nie wiem czy kwestia przyzwyczajenia czy to, że zniknęli Nefi i Dixon, w każdym razie jest lepiej. Quote
Recommended Posts