orsini Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 no i co ze mam:))a ja chce 50 cacibow miec:)))nie moge?:)))) to wez pliz zobacz:))))kiedy dokladnie...ale kurcze daleko...chyba zostane przy rumunii:))))zapraszam serdecznie:)))zanteresowanych:)) Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Do ch Chorwacji nie ma zadnych ulatwien, wiem bo chcialysmy w zeszlym roku z kumpela jechac i sie juz interesowalysmy :wink: :lol: . Quote
Gosik71 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Do Szilvasvarad jedziemy też my z naszym szetlandzikiem. Na Węgrzech jeszcze na wystawie nie byliśmy, więc najwyższy czas zacząć. Quote
flashka-g Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 ja bede sobota niedziela 2 pony i grzywaczka;] a kto spi w hotelu Kohasz w OZD?? Quote
sympatyk Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Mam prosbe o namiary na jakis sensowny hotel czy inne noclegi gdzie przyjmuja z psami w okolicach wystawy. Bardzo bede wdzieczna za jakas podpowiedz :-)) Quote
flashka-g Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Z tego co widzialam na stronie to wszystko co blisko zarezerwowane juz ja pisalam z rezerwacja włąsnie do OZD d hotelu t jest 20 km d wystaw...ale w odpowiedzi dali mi ze mam przesłac im na konto połowe za zaliczke.odpisalam im ze przekaz bankowy za garmnice jest drogi i wole im to juz dopłacic na miejscu, ale nic nie odpisali i nie wiem czy w koncu mam ten hotel zarezerwowany napisze za kilka dni z zapytaniem. Quote
foxydoxy Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 [quote name='sympatyk']Mam prosbe o namiary na jakis sensowny hotel czy inne noclegi gdzie przyjmuja z psami w okolicach wystawy. Bardzo bede wdzieczna za jakas podpowiedz :-)) Proszę spróbować rezerwacji w domkach na campingu Hegyi http://www.hegyicamping.com/eng/home_eng.html Tydzień temu jeszcze były wolne pokoje (wszystkie z zapleczem i można oczywiście z psem) w domkach, a ten camping to chyba najlepsza lokalizacja z możliwych - nie więcej niż kilkaset metrów od terenu wystawy. Pomijam kwestię, że będzie tam przynajmniej kilku Dogomaniaków 8-) Quote
króliczek Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Jeśli ktoś z Warszawy ma wolne miejsce to chętnie jeszcze wyślę zgłoszenie i portycypując w kosztach dosiądę się ze swoim nienajwiększym psiakiem 8) Quote
Fuka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Cardi, odezwij sie please!!!! Bo ja nie wiem czy jedziesz z nami czy nie - wielokrotnie pisałam do Ciebie na GG i zero odzewu! Quote
Sajko Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 W końcu i ja chyba jadę, z Warszawy, będę jechać w czwartek, piątek byczyć się w okolicy, wystawiam sobota-niedziela-poniedziałek i powrót we wtorek (albo poniedziałek w nocy). Na razie jadę ja i mój Drago (bullik mini), nie gryziemy i możemy kogoś zabrać :D Quote
Sajko Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 I mam pytanko- czy ktoś drukowanymi mi wypisze- mam MłChPl, potrzebuję 3xZwMł na MłChWęgier? bo jak tak, to trochę trudno będzie :-? Quote
Marcino1978 Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 wysłałem wreszcie zgłoszenia :lol: mam nadzieje ze dojdą przed 15 :wink: Quote
Fuka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Sajko - są 3 wystawy... jezeli na wszystkich 3 dostaniesz zw.mł. - to masz championat..... Quote
foxydoxy Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Sajko napisał(a):I mam pytanko- czy ktoś drukowanymi mi wypisze- mam MłChPl, potrzebuję 3xZwMł na MłChWęgier? bo jak tak, to trochę trudno będzie :-? Polski MłCh ma się nijak do węgierskiego, więc trzeba wygrać 3 razy na wystawie węgierskiej. Trudno, ale za to (w tym przypadku) szybko - wóz albo przewóz 8-) Quote
foxydoxy Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Marcino1978 napisał(a):wysłałem wreszcie zgłoszenia :lol: mam nadzieje ze dojdą przed 15 :wink: Jak już wysłałem w minioną sobotę pocztą zgłoszenia - pani Judit Papp odpisała mi, że można zgłosić i na CACIB i na Interrę faksem albo mailem i potwierdzą mailowo. Ale jeśli poszło pocztą priorytetową dziś - to 3 dni wystarczą poczcie, a wysyłać równolegle drugi raz zgłoszenia się nie powinno. Quote
jostra Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 foxydoxy nie dysponujesz czasem miejscem dla 1 osoby i 1 małego psa? Quote
Marcino1978 Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 właśnie ktoś wrócił z poczty i powiedział ze w okienku mówia że mają myć jakieś polskie znaki :roll: koperta zaadresowana była na adres: MEOE Egri Szervezet 3396 Kerecsend Pf.: 3. Hungary Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp :lol: Quote
Marcino1978 Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 zastanawiam sie czy im nie wpisać ą, ę ć ś w kazdym roku koperty :evilbat: jeśli ktoś wysyłał zgł. priorytetem to niech napisze jak PO POLSKU zaadresował kopertę :wink: Quote
jostra Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 what??? 0X a nie można wysłać zgłoszenia faksem??? Quote
jostra Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 trochę wysokie te opłaty, więc raczej tylko Lambiśka :) Może wzięłabym jeszcze któregoś na klub, ale ciągnąć drugiego psa ze sobą tylko na 1 wystawkę, to chyba bez sensu Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 no co Ty:))) ja sie zastanawiam tylko nad szczeniakiem:)))) jako urlopik:)))) Quote
jostra Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Ja też traktuję ten wyjazd jako urlopik, więc wolę jechać z 1 psem. Poza tym on niekłopotliwy jest i wszystkich kocha :P Quote
Recommended Posts