Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i co ze mam:))a ja chce 50 cacibow miec:)))nie moge?:))))
to wez pliz zobacz:))))kiedy dokladnie...ale kurcze daleko...chyba zostane przy rumunii:))))zapraszam serdecznie:)))zanteresowanych:))

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co widzialam na stronie to wszystko co blisko zarezerwowane juz ja pisalam z rezerwacja włąsnie do OZD d hotelu t jest 20 km d wystaw...ale w odpowiedzi dali mi ze mam przesłac im na konto połowe za zaliczke.odpisalam im ze przekaz bankowy za garmnice jest drogi i wole im to juz dopłacic na miejscu, ale nic nie odpisali i nie wiem czy w koncu mam ten hotel zarezerwowany napisze za kilka dni z zapytaniem.

Posted

[quote name='sympatyk']Mam prosbe o namiary na jakis sensowny hotel czy inne noclegi gdzie przyjmuja z psami w okolicach wystawy. Bardzo bede wdzieczna za jakas podpowiedz :-))

Proszę spróbować rezerwacji w domkach na campingu Hegyi
http://www.hegyicamping.com/eng/home_eng.html

Tydzień temu jeszcze były wolne pokoje (wszystkie z zapleczem i można oczywiście z psem) w domkach, a ten camping to chyba najlepsza lokalizacja z możliwych - nie więcej niż kilkaset metrów od terenu wystawy.

Pomijam kwestię, że będzie tam przynajmniej kilku Dogomaniaków 8-)

Posted

W końcu i ja chyba jadę, z Warszawy, będę jechać w czwartek, piątek byczyć się w okolicy, wystawiam sobota-niedziela-poniedziałek i powrót we wtorek (albo poniedziałek w nocy). Na razie jadę ja i mój Drago (bullik mini), nie gryziemy i możemy kogoś zabrać :D

Posted

Sajko napisał(a):
I mam pytanko- czy ktoś drukowanymi mi wypisze- mam MłChPl, potrzebuję 3xZwMł na MłChWęgier? bo jak tak, to trochę trudno będzie :-?

Polski MłCh ma się nijak do węgierskiego, więc trzeba wygrać 3 razy na wystawie węgierskiej.
Trudno, ale za to (w tym przypadku) szybko - wóz albo przewóz 8-)

Posted

Marcino1978 napisał(a):
wysłałem wreszcie zgłoszenia :lol:

mam nadzieje ze dojdą przed 15 :wink:

Jak już wysłałem w minioną sobotę pocztą zgłoszenia - pani Judit Papp odpisała mi, że można zgłosić i na CACIB i na Interrę faksem albo mailem i potwierdzą mailowo.
Ale jeśli poszło pocztą priorytetową dziś - to 3 dni wystarczą poczcie,
a wysyłać równolegle drugi raz zgłoszenia się nie powinno.

Posted

właśnie ktoś wrócił z poczty i powiedział ze w okienku mówia że mają myć jakieś polskie znaki :roll:

koperta zaadresowana była na adres:
MEOE Egri Szervezet
3396 Kerecsend Pf.: 3.
Hungary

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp :lol:

Posted

trochę wysokie te opłaty, więc raczej tylko Lambiśka :)
Może wzięłabym jeszcze któregoś na klub, ale ciągnąć drugiego psa ze sobą tylko na 1 wystawkę, to chyba bez sensu