Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jostra, bo ja Cie chyba właśnie z Ka-Vangą pomyliłam :oops:
No stól to podstawa i u mnie tez sprzet trymerski najwiecej miejsca zajmuje. Mam spora skrzynke i lubie ja miec bo wygodna... A co do klatek - to ja albo moge zabrac skladana klatke, albo transporter i wtedy na podroz bym go zapełnila moimi manelami.
Sajko - daj znac jak to widzisz w kontekscie Twojego auta?
Moj kierowca juz wie i pogodził sie, ze najprawdoopodobniej zamiast na Wegry pojedzie z reszta piesów do Jeleniej...

Posted

'Moja' ekipa, napiszcie do mnie na maila [email protected], to łatwiej będzie się komunikować niż przez forum. Musimy pomyśleć, ile nam się rzeczy zmieści, bo bagażnik mam wielki, ale zaczynam mieć wątpliwości co do 4 klatek/ transporterów :) bo one wejdą, tylko czy my wtedy się zmieścimy :wink:

Posted

Fuka Ty tu nasz nie szantazuj :lol: :lol: :lol: :lol:
domek masz , ale juz obiecalas nas przekimac:))z tego co wiem domek na 3 osoby, wiec nawet jak Wy sami pojedziecie to nasz emerytka sie zmiesci na lozku?:)))))
ja tylko mam klatke zlozona i swoje manatki
Fuka; mozesz dostac przod-jeden kundel na kolanach drugi w nogach, a my z emerytka z tylu z 3 psami-pasuje?jak nie to spadaj :lol: :lol: :lol: :lol: wtedy nam sie manatki zmieszcza do bagaznika-spiwory, rzeczy itp.

Posted

:o Orsini ja nikogo nie szantazuje!
Jestem za - Gocha teraz mysli nad miejscem spotkania i nad tym czy dac mi jakies kundla Diukowi do pary czy nie. Ja najbardziej bym sie przychylala do wziecia gladkiego foksa i pokazania go w weteranach :roll: tylko nie wiem czy on by sie zgodził z Diukiem na moich kolanch :-? Ale moze by sie jedno pudelko z psem dalo zmiescic w bagazniku? A jak nie to zostaje tylko Makaron (dla niewtajemniczonych - to jest drugie imie Diuka) i wtedy narzedzia w skrzynce, stol i skladana klatka albo transporterek zapełniony moimi ciuchami....
Sajko - juz pisze do Ciebie!

Posted

[quote name='Fuka']Jostra, bo ja Cie chyba właśnie z Ka-Vangą pomyliłam :oops:

Bardzo mozliwe bo ja mam olbrzymy i mini w tym siostre miotowa czarnej suczki Jostry :wink: :D .

Posted

Haha, a ciekawe gdzie my bedziemy z Agatka spac :lol: .

Jostra, Agatka bedzie miala na pewno stol, jak
Wam sie nie zmiesci to moze sie na jednym zmiescimy :wink: , ale to sie dokladnie trzeba pytac Agatki, bo to nie moj stol :wink: :D .

Posted

orsini napisał(a):
Fuka no jak uwazasz....zaparkowac sie zawsze mozna po drodze w czyims ogrodku:))))np. Sh_maniaka...

hehe moja Krysia kochana zawsze mysli o mnie 8)
Tylko jak my będziemy jechac, tego chyba nikt jeszcze nie wie :lol:

Posted

Prababciu moja kochana - to moze ja zamiast sie podlaczac pod wycieczke z drugiego konca Polski - zaproponuje Ci auto z kierowca? Tylko pytanie ile maleństw chcesz zabrac i ile ludziów do tego? BO Opole jak juz mowilam jest po drodze :D

Posted

sh_maniak napisał(a):
orsini napisał(a):
Fuka no jak uwazasz....zaparkowac sie zawsze mozna po drodze w czyims ogrodku:))))np. Sh_maniaka...

A może psim zaprzęgiem?
:P

Posted

hahahaha wlasnie:))ktos tam pisal,ze w 2 dni przejechal 120km, czyli w 6 przejedziecie :lol: :lol: :lol: :lol:
I jak w koncu???na czym stanelo???
Jostra czy Ty uwazasz, ze przez Rzeszow z Wawy jest tylko 20km mniej?bo linia prosta to biegnie z Wawy , ale nie przez Twoje piekne miasto...jakos tak przez Nitre?nie mam dobrej mapy na razie wiec nie wiem za bardzo

Posted

Twoj link mnie przerasta:)))
nic nie widze!
tylko, ze w domu jak patrzylam to droga przez Rzeszow wydaje sie duzo dalsza, bo nie jest po linii prostej ani przez Polske , ani prze Slowacje???
do Nitry wiedzie po linii prostej jakas
Trzeba by dobra mape samochodowa-jakis atlas europy i policzyc kilosy :lol:

Posted

sh_maniak napisał(a):
orsini napisał(a):

Martusiu, o Tobie ZAWSZE :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

Nie trzeba liczyć, wystarczy wpisać na stronce
Przez Nitrę jest 709 km, a przez Rzeszów 620, tak jakby Twoja trasa jest o 90 kilosów dłuższa :evilbat:

Posted

[quote name='jostra']Nie trzeba liczyć, wystarczy wpisać na stronce
Przez Nitrę jest 709 km, a przez Rzeszów 620, tak jakby Twoja trasa jest o 90 kilosów dłuższa :evilbat:

Wg http://www.via-michelin.com
z W-wy do Szilvasvarad rekomendowana jest trasa przez
Radom, Kraków, Łysą Polanę, Poprad, Tornala, Ozd - 616 km

Przez Rzeszów jest 640 km, ale faktycznie, chyba lepiej
przez podkarpacie niż przez Zakopiankę i Tatry.

Posted

Śmiesznie, że michelin podaje długość trasy z Rzeszowa do Szilvasvarad 347, a reiseplanung 320 :o
Trzeba byłoby przeanalizować całą trasę
Ale moim zdaniem przez Barwinek trasa będzie lepsza

Posted

[quote name='Sajko']Foxy, o bez przesady aż taka blond nie jestem, zapytałam panią grzecznie i pani mi tak odpisała:

Hi,

Sorry, we haven't any free rooms this time. All house have reserved jet.
You can come just with tent.
In my opinion, you can reserved a house just the next village Bélapátfalva or Nagyvisnyo. Because the all Szilvásvárad have reserved since March.

Regards,

Beata Bozsik

więc miejsc chyba nie mają :evilbat:

No to sorry - 2 tygodnie temu były wolne, nawet kilka.....