Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jostra napisał(a):
Ja tam wierzę w niemiecką dokładność
:lol: :lol: :lol:
jak francuzi robili tą stronkę michelin to niewiadomo czy dojedziecie na miejsce :evilbat:

Dobra jest - jeździłem z nią po Europie.
I po angielsku, a nie, brrrr, po niemiecku.

Posted

Mi tam jest ganz egal w jakim języku :lol: byle działała i zaprowadziła do docelowego miejsca podróży a nie zupełnie gdzie indziej :lol:
Ja jeżdże po całej Europie korzystając ze stronek niemieckich a czy mam napisane "Ziel" czy "destination" to nieduża różnica 8)

Posted

OK, jakoś trasę znajdziemy :lol:

I pani Judit właśnie mi odpisała, że przyjęli moje zgłoszenie na wszystkie 3 dni, więc jedziemy :lol: :lol: :lol:

Posted

Mam KaVange na gg i otoz ona ma taki podpis tam: Iza, gdzie my bedziemy spac na tych wegrzech/
hmmm...nie wiem z taka obrotnoscia to chyba pod mostem :lol: :lol: :lol:
ja wczoraj w kilka godzinek zalatwilam sobie wsio: i transport i nocleg dla calej ekipy:)))))chciec to moc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

KaVanga kotus, wiesz jak chcesz na gg przeslac komus wiadomosc to nie walisz tego jako opis :lol: :lol: :lol: tylko klikasz na nicka i wyswietla sie okienko takie, tam piszesz co chcesz i klikasz enter lub wyslij, proste??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: