Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 [quote name='foxydoxy']Wg http://www.via-michelin.com Ja tez uzywam tej stronki :D . Quote
jostra Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Ja tam wierzę w niemiecką dokładność :lol: :lol: :lol: jak francuzi robili tą stronkę michelin to niewiadomo czy dojedziecie na miejsce :evilbat: Quote
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 ja uzywam stronki michelin od dawna i jest wpozo :wink: :evilbat: . Quote
foxydoxy Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 jostra napisał(a):Ja tam wierzę w niemiecką dokładność :lol: :lol: :lol: jak francuzi robili tą stronkę michelin to niewiadomo czy dojedziecie na miejsce :evilbat: Dobra jest - jeździłem z nią po Europie. I po angielsku, a nie, brrrr, po niemiecku. Quote
jostra Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Mi tam jest ganz egal w jakim języku :lol: byle działała i zaprowadziła do docelowego miejsca podróży a nie zupełnie gdzie indziej :lol: Ja jeżdże po całej Europie korzystając ze stronek niemieckich a czy mam napisane "Ziel" czy "destination" to nieduża różnica 8) Quote
Sajko Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 OK, jakoś trasę znajdziemy :lol: I pani Judit właśnie mi odpisała, że przyjęli moje zgłoszenie na wszystkie 3 dni, więc jedziemy :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 jaka pani Judit???pliz daj mejla to tez wysle, bo czas powoli mija....wrrrr Quote
Sajko Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Judith Papp, myślałam, że ona tylko od Interry, ale na wszystkie 3 napisała, że przyjęli 8) , jej adresik na stronie interry jest: [email protected] Quote
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Mam KaVange na gg i otoz ona ma taki podpis tam: Iza, gdzie my bedziemy spac na tych wegrzech/ hmmm...nie wiem z taka obrotnoscia to chyba pod mostem :lol: :lol: :lol: ja wczoraj w kilka godzinek zalatwilam sobie wsio: i transport i nocleg dla calej ekipy:)))))chciec to moc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 A co Ty tu moje opisy wypisujesz co :evil: , ja sie Izy pytam czy cos zalawiala czy nie, bo nie wiem czy ja mam cos zalatwiac. Quote
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 dworzec jak nic dworzec Was czeka:)))w Budapeszcie to nawet podgrzewany maja:))wiec zle nie bedzie Quote
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 KaVanga kotus, wiesz jak chcesz na gg przeslac komus wiadomosc to nie walisz tego jako opis :lol: :lol: :lol: tylko klikasz na nicka i wyswietla sie okienko takie, tam piszesz co chcesz i klikasz enter lub wyslij, proste??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 :)) jak sobie nie radzis z to zawsze zostaje www.gg.pl/pomoc :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 KaVanga jakas nie w sosie dzis jestes!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Quote
jostra Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Wysłałam zgłoszenie na CAIBówki, ale na klubową mam problem :( Jakiś mają ten faks do bani 0X i co chwilę wywala błąd Quote
jostra Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Żeby wysłać mailem, muszę zgłoszenie zeskanować, a ostatnio strasznie męczyłam informatyka tymi skanami i głupio mi go znowu prosić :-? Quote
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 aaaa:))a ja mam skaner u Krysi i nawet umiem go obslugiwac:))))wiec nie mam z tym problemu Quote
jostra Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 też umiem obsługiwać skaner, ale takowego nie posiadam, musiałabym jechać do brachola, ale jakoś mi nie po drodze i nie mam czasu :-? Quote
orsini Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 qrwa jak te okienka schowac, bo wlasnie byl u mnie szef, a tam pootwierane wszysto tylko nie to co trzeba i widac na dole dogomania:)))cholera;)) Quote
Recommended Posts