Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tomek67 napisał(a):
Dzięki Karka.
Jostro - chętnie pojedziemy większą grupą. Podkarpacie górą!

To świetnie, mam nadzieję, że będziemy w kontakcie :P
Bardzo mnie interesują zagraniczne wystawki w tym roku, a szczególnie te kilkudniowe

Posted

Górale Bagienne z Podkarpacia! Podejmijcie decyzję w miarę szybko, bo inaczej będzie problem z noclegiem. Widzę w necie, że dużo noclegów w samym Szilvas jest już zarezerwowanych. Ja mam bardzo dużo namiarów na Eger, choć poręczniej byloby w Szilvas, może też być Lilafured (Dzielnica Miskolca od strony Gór Bukowych). Camping odpada z uwagi na wygodnicką malżonkę.
Trasa z Rzeszowa jest prosta, krótka i ladna, chyba że drogowcy będą znowu jak tego lata, poszerzać drogę do Barwinka (a nam naczynia krwionośne).
Pozdrowionka.
Dorota, Izabelka, Tomek i Carmen Magiczna Biel.

Posted

moja Mama podczas wojny była w Miszkolcu - jadła powidła z kluskami :D
Nie mam wyjscia musze tam pojechać w przyjemniejszych okolicznosciach, tylko z kim :hmmmm: - PALEC DO BUDKI :wink:

Posted

Parę szybkich strzałów:
PARKHOTEL - 6.000Ft 1 os/doba, 1.000Ft pies, 150Ft podatek klimatyczny, rezerwacja minimum na 3 noclegi;
TELEKESI PANZIO - 3.500fT 1OS/doba, pies - 1.000. klimatyczny-200,
KALEBAS VENDEGHAZ - 4.500 plus 1000 plus 300.
Oferta Parkhotelu zawiera w cenie śniadanie. Swoją drogą ciekawe, że w każdym hoteliku inny klimat panuje.
Będziesz mieć problemy - pisz.
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='orsini']ja,ja , ja!!! :angel: :angel: :angel:
tylko,nie wiem o co pytasz :lol: :lol: :lol:

:hmmmm: czy to było do mnie i do mojej budki?
Przyznaj się - jedziesz ze mną czy nie? :roll:

Posted

OK. Jutro kończę tlumaczyć z węgierskiego wszystko ze stronki organizacyjnej. Najpotrzebniejsze sprawy prześlę Ci na e-mail. Jedzie też Bafisia. Ja też lubię takie podróże, zwlaszcza węgierskie.
Serdecznie pozdrawiam.

Posted

Orsini zostaje - to jest dla mnie najwazniejsza wystawa bo to INTERRA, najwazniejsza terrierowka w Europie. I mam miejsce dla jednej - dwóch osób z psem. Tylko lojalnie uprzedzam auto śmierdzi jak kennel :oops:

Posted

Diana, generał :o :lol:
Ja ciagle pisze i pisze, że mam miejsce - tylko, że zostaje na poniedziałek :D a auto capi niestety, ale jedzze nim i zyje. Kierowca za to jest profesjonalny i kocha jezdzic!

Posted

jostra napisał(a):
Ode mnie do Szilvasvarad jest 320 km, prawie tyle co do Wawy

A ode mnie do Katowic :wink: A nie mówiłam,że bliżej niż do Opola, o Poznaniu nie wspomnę :D