flashka-g Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 marcino teraz spac nie bedzie póki potwierdzenia nie przyjdą;] Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 [quote name='Sajko']Dla mnie lepiej niż fajnie, tylko czy Fuka ma świadomość, że my we 3 i 3 psy, w tym jeden straszliwy morderca- gwałciciel. Potwierdzcie dobre dusze, bo wpycham się na siłę jakiejś pani z organizacji turystycznej do domu, a właściwie nas 3 jej wpycham :lol: Podłoga brzmi extra, ostatnio sypiam coraz częściej na lotniskach, więc karimatka to lux wersja. Poza tym, małemu klatkę mogę wziąć, bardzo wygodna jest :D A czy ktoś ma jakąś dobrą trasę opracowaną? No i ten e-mail albo fax proszę ślicznie, opłatę na miejscu się da? bo pani w banku powiedziała mi taką kwotę za transfer, że tchu mi zbrakło :-? Sajko, ja Was przyjme - tylko pod jednym warunkiem - ze polaczymy sily dojazdowe! Mam kierowce, kochajacego jezdzic, prowadzacego super, ktory zna trase i tylko nasze towarzystwo sie wycowalo, no i zostalismy sami :roll: Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Fuka:))ale my z Wawy jedziemy-wrocek nie po drodze...chyba, ze sie spotkamy gdzies na granicy???? Quote
Marcino1978 Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Sajko da sie, doliczasz 5 euro za dzień i płacisz na miejscu. Orsini nas tez jedzie kilka osób wiec poczekajcie gdzies na nas :wink: Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 MY???? :o :o :o a moze Wy poczekacie na NAS?:))))) bo my jako 100% kobiety lubimy efektowne wejscia, a wiec sie spozniac np. na bale :lol: :lol: :lol: a tak serio mozna by cos pomyslec, tylko , ze kazdy jedzie z innej czesci Polski:((((Wy z Poznania, Fuka Wroclaw (to jeszcz epo drodze moze?), a my z Wawy...Agatka z Krakowa.... Quote
flashka-g Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 ja jade z Opola..ale samochód zapełniony...3 psy i 2 ludziki a mamy małego forda fieste, no i sprzet (namiot, krzesła,klatki, bagaże).Fuka nie wcisnelabym Cie chocbym chciala...tym bardziej ze moje mięsożerce za obcymi psami nie przepadają;] Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 orsini napisał(a):Fuka:))ale my z Wawy jedziemy-wrocek nie po drodze...chyba, ze sie spotkamy gdzies na granicy???? no własnie mysle usilnie nad tym zeby sie spotkac gdzies po drodze - porzucic w dobrym miejscu Wasze auto i dalej razem... Tak mysle o Slasku - tylko do konca nie wiem na ile Wam to po drodze - spytam mojego kierowce czy ma jakis dobry pomysl na dogodne miejsce spotkania. Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Flashka, to moze jedzmy naszym combi? Opole mamy po drodze mozemy Was zabrac a razem TANIEJ! Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 chcesz nas wsadzic 3 osoby z 3 psami na dzien dzisiejszy???do Was??? damy rade???? plus rzeczy, ubrania, klatki, spiwory itp???? a co Wy macie???TIRa?:))))))))) Quote
flashka-g Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Tylko ze my mamy hotel w OZD to 20 km od Szilvasvarad...wiec watpie zeby wypaliło..pozatym te nasze mięsożerce..;] Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Fuka no jak uwazasz....zaparkowac sie zawsze mozna po drodze w czyims ogrodku:))))np. Sh_maniaka... ja zaraz ide precz jak cos to pisz z Sajko:))) Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 orsini napisał(a):chcesz nas wsadzic 3 osoby z 3 psami na dzien dzisiejszy???do Was??? damy rade???? plus rzeczy, ubrania, klatki, spiwory itp???? a co Wy macie???TIRa?:))))))))) no mowilas tylko o Sajko - a to dawalo 2 osoby... Jak jestescie 3 to nie da rady.... Flashka - MAkaron moze jechac ze mna z przodu a Wy we dwojke mielibyscie tylne siedzenie dla siebie :roll: No a bagaze i klatki jakos sie upchnie... Quote
jostra Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Orsini, Sajko - Ja bym była za tym żebysmy jechały przez Rzeszów :D a później na Barwinek, tą trasę znam, jest bardzo dobra, może poza dojazdem do Barwinka, ale podobno już tę drogę poprawili Ale napewno nie spotkamy się wtedy z ludźmi z Wrocka :( Droga jest krótsza, niż ta przez Myślenice Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Fuka nie nie nas jest 3-bo to Jostra mi Sajko znalazla:)))i pisalam , ze dla niej cos trzeba miekkiego , bo to stara rura :lol: :lol: :lol: i musi miec miekko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: polukamy na mape i zobaczymy:)))) mi wsio rybka bo i tak do wawy musze dojechac... a ile to jest od Jostry? moze wyjechac w czwartek wieczor i nocowac u niej i z samego rana jechac?czy jak? Quote
jostra Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 [quote name='Fuka'][quote name='orsini']chcesz nas wsadzic 3 osoby z 3 psami na dzien dzisiejszy???do Was??? damy rade???? plus rzeczy, ubrania, klatki, spiwory itp???? a co Wy macie???TIRa?:))))))))) no mowilas tylko o Sajko - a to dawalo 2 osoby... Jak jestescie 3 to nie da rady.... orsini dzięki, że o mnie pomyslałaś :P Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Flashka - Wasz hotel mozna by oddac bezdomnym Orsini, Jostrze i Sajko - a Ty bys byla w naszym domku. A miesozerne - najwyzej zrobia z Makarona lasagne :lol: Trzeba pomyslec - na razie musze leciec skubac Diuka - bo nie bede miala z kim sie pokazac na klubie :roll: Quote
flashka-g Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 dobra dobra;] ja ci mówie zemoje miesożerce to same siebie zjadają;] wiec jak my jedziemy to jeden w bagazniku drugi na siedzeniu a 3 w klatce;] damy se jakoś rade;] a Orsini nie ma juz miejsc w OZD w tym hotelu KOHASZ??..dla dogomaniaków by musieli jakis hotel wybudowac;] Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 JA NIE CHCE ICH HOTELU!!! Ty wiesz jaki on drogi na pewno??? ja nie chce a Fuka kurcze ile macie noclegow w domku?z piatku na sobote tez?zebysmy sie nie wpakowaly, ze chcemy u Was spac a tu brak Was, bo Wy na sobote tylko i niedziele :lol: :lol: :lol: Quote
jostra Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 orsini napisał(a): a ile to jest od Jostry? moze wyjechac w czwartek wieczor i nocowac u niej i z samego rana jechac?czy jak? Do mnie macie 4h (300km), a ode mnie do Szilvasvarad jest 320km, więc jestem w zasadzie w połowie drogi Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Ja juz nic nie wiem... Mam pustke w glowie - pomysle wieczorem - bo nie ukrywam - z przyczyn ekonomicznych - jestem zwolennikiem łączenia sił :-? Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 a poza tym nie rozumiem w czym problem?:))))ja juz znalazlam nocleg ...u Fuki w domku, wiec nie jestesmy bezdomne:)))) i na miejscu i w ogole:))) a tam sliczna stadnina koni jest.... Fuka slowo sie rzeklo... :lol: :lol: :lol: spimy with you :lol: :lol: :lol: Quote
Marcino1978 Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 my nawet jeszcze nie myslelismy o spaniu ..... :roll: Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Orsini - to wcisnijcie mnie jedna do Waszego auta.... Quote
Recommended Posts