Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sajko']Dla mnie lepiej niż fajnie, tylko czy Fuka ma świadomość, że my we 3 i 3 psy, w tym jeden straszliwy morderca- gwałciciel. Potwierdzcie dobre dusze, bo wpycham się na siłę jakiejś pani z organizacji turystycznej do domu, a właściwie nas 3 jej wpycham :lol:

Podłoga brzmi extra, ostatnio sypiam coraz częściej na lotniskach, więc karimatka to lux wersja. Poza tym, małemu klatkę mogę wziąć, bardzo wygodna jest :D

A czy ktoś ma jakąś dobrą trasę opracowaną?

No i ten e-mail albo fax proszę ślicznie, opłatę na miejscu się da? bo pani w banku powiedziała mi taką kwotę za transfer, że tchu mi zbrakło :-?
Sajko, ja Was przyjme - tylko pod jednym warunkiem - ze polaczymy sily dojazdowe! Mam kierowce, kochajacego jezdzic, prowadzacego super, ktory zna trase i tylko nasze towarzystwo sie wycowalo, no i zostalismy sami :roll:

Posted

MY???? :o :o :o
a moze Wy poczekacie na NAS?:)))))
bo my jako 100% kobiety lubimy efektowne wejscia, a wiec sie spozniac np. na bale :lol: :lol: :lol:
a tak serio mozna by cos pomyslec, tylko , ze kazdy jedzie z innej czesci Polski:((((Wy z Poznania, Fuka Wroclaw (to jeszcz epo drodze moze?), a my z Wawy...Agatka z Krakowa....

Posted

ja jade z Opola..ale samochód zapełniony...3 psy i 2 ludziki a mamy małego forda fieste, no i sprzet (namiot, krzesła,klatki, bagaże).Fuka nie wcisnelabym Cie chocbym chciala...tym bardziej ze moje mięsożerce za obcymi psami nie przepadają;]

Posted

orsini napisał(a):
Fuka:))ale my z Wawy jedziemy-wrocek nie po drodze...chyba, ze sie spotkamy gdzies na granicy????

no własnie mysle usilnie nad tym zeby sie spotkac gdzies po drodze - porzucic w dobrym miejscu Wasze auto i dalej razem... Tak mysle o Slasku - tylko do konca nie wiem na ile Wam to po drodze - spytam mojego kierowce czy ma jakis dobry pomysl na dogodne miejsce spotkania.

Posted

chcesz nas wsadzic 3 osoby z 3 psami na dzien dzisiejszy???do Was???
damy rade????
plus rzeczy, ubrania, klatki, spiwory itp????
a co Wy macie???TIRa?:)))))))))

Posted

orsini napisał(a):
chcesz nas wsadzic 3 osoby z 3 psami na dzien dzisiejszy???do Was???
damy rade????

no mowilas tylko o Sajko - a to dawalo 2 osoby... Jak jestescie 3 to nie da rady....
Flashka - MAkaron moze jechac ze mna z przodu a Wy we dwojke mielibyscie tylne siedzenie dla siebie :roll: No a bagaze i klatki jakos sie upchnie...

Posted

Orsini, Sajko - Ja bym była za tym żebysmy jechały przez Rzeszów :D
a później na Barwinek, tą trasę znam, jest bardzo dobra, może poza dojazdem do Barwinka, ale podobno już tę drogę poprawili
Ale napewno nie spotkamy się wtedy z ludźmi z Wrocka :(
Droga jest krótsza, niż ta przez Myślenice

Posted

Fuka nie nie nas jest 3-bo to Jostra mi Sajko znalazla:)))i pisalam , ze dla niej cos trzeba miekkiego , bo to stara rura :lol: :lol: :lol: i musi miec miekko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
polukamy na mape i zobaczymy:))))
mi wsio rybka bo i tak do wawy musze dojechac...
a ile to jest od Jostry?
moze wyjechac w czwartek wieczor i nocowac u niej i z samego rana jechac?czy jak?

Posted

[quote name='Fuka'][quote name='orsini']chcesz nas wsadzic 3 osoby z 3 psami na dzien dzisiejszy???do Was???
damy rade????
no mowilas tylko o Sajko - a to dawalo 2 osoby... Jak jestescie 3 to nie da rady....

orsini dzięki, że o mnie pomyslałaś :P

Posted

Flashka - Wasz hotel mozna by oddac bezdomnym Orsini, Jostrze i Sajko - a Ty bys byla w naszym domku. A miesozerne - najwyzej zrobia z Makarona lasagne :lol: Trzeba pomyslec - na razie musze leciec skubac Diuka - bo nie bede miala z kim sie pokazac na klubie :roll:

Posted

dobra dobra;] ja ci mówie zemoje miesożerce to same siebie zjadają;] wiec jak my jedziemy to jeden w bagazniku drugi na siedzeniu a 3 w klatce;] damy se jakoś rade;]
a Orsini nie ma juz miejsc w OZD w tym hotelu KOHASZ??..dla dogomaniaków by musieli jakis hotel wybudowac;]

Posted

JA NIE CHCE ICH HOTELU!!!
Ty wiesz jaki on drogi na pewno???
ja nie chce
a Fuka kurcze ile macie noclegow w domku?z piatku na sobote tez?zebysmy sie nie wpakowaly, ze chcemy u Was spac a tu brak Was, bo Wy na sobote tylko i niedziele :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):

a ile to jest od Jostry?
moze wyjechac w czwartek wieczor i nocowac u niej i z samego rana jechac?czy jak?

Do mnie macie 4h (300km), a ode mnie do Szilvasvarad jest 320km, więc jestem w zasadzie w połowie drogi

Posted

Ja juz nic nie wiem... Mam pustke w glowie - pomysle wieczorem - bo nie ukrywam - z przyczyn ekonomicznych - jestem zwolennikiem łączenia sił :-?

Posted

a poza tym nie rozumiem w czym problem?:))))ja juz znalazlam nocleg ...u Fuki w domku, wiec nie jestesmy bezdomne:))))
i na miejscu i w ogole:)))
a tam sliczna stadnina koni jest....
Fuka slowo sie rzeklo... :lol: :lol: :lol: spimy with you :lol: :lol: :lol: