Ziemniak Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Mnie tez korci ta wystawa... Moze macie jakies informacje o tej wystawie z ubieglego roku. Ciekawi mnie czy duzo bylo na niej akit. Jesli macie jakies katalogi z ubieglego roku to bylbym wdzieczny jak byscie je odkurzyli... :lol: Swoja droga to ja jechalbym tylko na niedziele - bo w sobote sedziuje czeszka wiec raczej nie ma po co jechac :cry: Quote
Fuka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 :o widzę, że nie tylko ja cenię dokonania czeskich sędziów :evilbat: dla mnie boleśc tym wieksza, że mam Czechy za miedzą, a najczesciej zapraszaja w moich rasach takich specjalistow, że szkoda mi czasu i pieniedzy. Już dośc widziałam... ja lubię Mrożka, ale wolę jego humor w teatrze :roll: Quote
Sonya-Nero Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Niestety w pudlach mamy ten sam problem :evil: , a tak nam blisko do Czech i Słowacji :roll: :evil: Fuka, a czy ty w ogóle śpisz :question: :wink: :lol: Quote
Fuka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 :o śpię i to nawet dużo, a przynajmniej sie staram - tylko pory mam dziwne. Dzisiaj z przerwami, bo rózni dziwni do mnie dzwonili po 9tej i po 10tej - spałam do 13tej prawie :angel: Quote
Sonya-Nero Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 No tak dla mnie to środek dnia :fadein: :lol: Jak ci ludzie mogli dzwonić w środku nocy :wink: :lol: Quote
Fuka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 [quote name='Sonya-Nero']No tak dla mnie to środek dnia :fadein: :lol: Jak ci ludzie mogli dzwonić w środku nocy :wink: :lol: no własnie nie rozumiem zupełnie :niewiem: i teraznie wyspana jestem :roll: Quote
Ziemniak Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Jesli chodzi o akity to do Czech nie ma co sie wybierac, ich sedziowie nie dadza zadnemu z naszych wygrac u siebie :( A jak sedziuja w Polsce to potrafia robic niezle sztuczki i niezle kombinowac... sam bylem swiadkiem jak w Opolu Caciba dostal pies z Czech, ktory wcale na niego nie zasluzyl :oops: , a sedzia byl oczywiscie z ... Quote
Tomek67 Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Kika i Jostra! Podajcie mi na priv lub na skrzynkę Wasze oczekiwania co do noclegu. Mam kilkanście ofert w Szilvasvarad o zróżnicowanych cenach i standardzie. Oczekuję jak najwięcej danych typu: ceny, komfortu, ilości osób i psów (za wszystko się placi), odleglości od miejsca wystawy i wszystkich dla Was istotnych rzeczy. Informuję, że trzeba będzie zaplacić za minimum trzy noclegi! Wychodzi na to, że trzeba wyjechać w piątek 13-ego (apage satanas!), a wyjechać w poniedzialek po klubówce. Albo zostać dlużej. Pozdrawiam. Szia. Quote
Fuka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Tomek67']Mam kilkanście ofert w Szilvasvarad o zróżnicowanych cenach i standardzie. a czy podzielił byś sie ze mna tymi namiarami :modla: na noclegi? jakby co to pisz na [email protected] DZIEKI :D Quote
Marcino1978 Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 noclegi moze wpisz na ogolnym pewnei wieszkosc nie ma jeszcze nic nagranego :wink: Quote
christoph Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 @Ziemniak @Matagi Swego czasu założyłem topic nt. wystaw akit w DE i CZ . I co? To muszę grzebać po innych tematach? W sumie wypowiedzieliście się na ten temat. Ja w każdym razie wczoraj dostałem potwierdzenie z Berlina na międzynarodową na kwiecień. Zobaczę, jak będzie i dam znać. Może nie będzie tak źle? Quote
Ziemniak Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Nie martw sie dasz sobie rade :lol: Mam prosbe o wykonie paru fotek z ringu akit i porzadnego sprawozdania. Quote
Cardi Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 A ja mam pytanie i WIELKA prosbe..... Czy ma moze ktos z dogomaniakow miejsce w samochodzie na jedna osobke i malego pieska (tego slodziaka co mam jako ikonke) . Bylabym BARDZO wdzieczna! Oczywiscie dorzuce sie do paliwa!!! BARDZO PROSZE! :D Quote
Fuka Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Cardi, to o to chodziło w privach? Nie ma problemu - jedziemy na 99% i miejsce jest. Tylko musimy domowic szczegoly. Lojalnie ouprzedzam to psia taksowka i wonieje psami...... aha - no i my zostajemy na poniedziałek.... Quote
ksara Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Byłam 2 razy na wystawie w Szilvasvarad (kiedyś była organizowana w tym samym terminie co święta Wielkanocne). Piękne okolice,wystawy dobrze przygotowane.Polecam. Zastanawiam się czy nie pojechać w tym roku. Quote
Sonya-Nero Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 A jaki jest sam teren wystawy? czy to jest park, stadion... Quote
Ziemniak Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 ksara napisał(a):Byłam 2 razy na wystawie w Szilvasvarad (kiedyś była organizowana w tym samym terminie co święta Wielkanocne). Piękne okolice,wystawy dobrze przygotowane.Polecam. Zastanawiam się czy nie pojechać w tym roku. Ksara masz moze katalogi z lat poprzednich? Jesli tak to czy mozesz podac jak wiele bylo akit? Najbardziej interesuja mnie psy? czekam niecirpliwie :o Quote
Diana14 Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 ksara jeśli byś mogła to ja również prosiłabym o stawkę collie :lol: Quote
PSYLLA Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Ziemniak napisał(a):Ksara masz moze katalogi z lat poprzednich? Jesli tak to czy mozesz podac jak wiele bylo akit? Najbardziej interesuja mnie psy? czekam niecirpliwie Ja co prawda nie ksara :wink: ale byłam w 2003 w Szilvasvarad AKITA - psy w pierwszy dzień było 6, a w drugi dzień - 2 Quote
Diana14 Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 PSYLLA a collie :lol: ??? Ślicznie prosze o info :grins: Quote
PSYLLA Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 COLLIE bardzo proszę :) Szilvasvarad 19.04.2003 PSY kl.szczeniąt NYITRAMENTI KANSAS kl. młodzieży DRAGON GOLD CHEIRON REEBERRICH RADIANT BLUE TILBURY BLACK DE CATHYJA kl.pośrednia DOUBLE SCOTCH GOLD TWISTER AT TRIDENTI LUCKY - LUKE EPSON - GOLD DIOR ELUCHIL kl.otwarta CAROSTAR C`EST LA VIE LUCKY - LUKE EVERLASTING - DARK ELESSAR MOST - MAJESTIC GOLD KNIGHT - ERRANT RINEWELD KID DON`T GIVE UP SILVER - DREAM BLACK LORENZO LAMAS kl.championów ANGLO - SAXON OF FOTHERGILL BRILYN DIAMOND DISCOVERY MOST - MAJESTIC REMEMBER LOVE NYITRAMENTI CAPTAIN BLOOD VIDEO STAR OF SLATESTONE SUKI kl.modzieży JOSHREN NOREEN GLOIDH RINEWELD PERSISTENT SILVER - DREAM MEG RYAN SILVER - DREAM OLIVIA NEWTON JOHN SILVER - DREAM ONLY FOR YOU kl.pośrednia COUNTRY`S DREAM HEALING WINDS DOUBLE SCOTCH GOLD TITANILLA AT TRIDENTI JUNE JUWEL LINA OF MEDA GARDEN KOAKOI NICOLE KIDMAN LUCKY - LUKE ERIADOR - GOLD ELBERETH kl.otwarta BORN TO BE ALICE DEEJAY COUNTRY`S DREAM GONE WITH THE WIND DOUBLE SCOTCH GOLD SCARLETT O`HARA RINEWELD AWANTGARDE AT SHEEWENA ROMY DES BELONDES WEE-KING`S GOLD A.T.C. Zaraz będzie drugi dzień :) Quote
PSYLLA Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 I drugi dzień 20.04.2003 PSY kl.szczeniąt BORN TO BE BEAUTIFUL MIND KIMBERLIT RICHARD-LION HEART kl. młodzieży REEBERRICH RADIANT BLUE TILBURY BLACK DE CATHYJA kl.pośrednia DOUBLE SCOTCH GOLD TWISTER AT TRIDENTI LUCKY - LUKE EPSON - GOLD DIOR ELUCHIL SILVER - DREAM BLACK LORENZO LAMAS YANKEE BLUE MOUNTAINS GORDON kl.otwarta CAROSTAR C`EST LA VIE LUCKY - LUKE EVERLASTING - DARK ELESSAR MOST - MAJESTIC GOLD KNIGHT - ERRANT RINEWELD KID DON`T GIVE UP SILVER - DREAM BLUE EXCLUSIVE EDITION kl.championów BRILYN DIAMOND DISCOVERY MANICO`S WIND AND FIRE MOST - MAJESTIC REMEMBER LOVE NYITRAMENTI CAPTAIN BLOOD VIDEO STAR OF SLATESTONE SUKI kl.szczeniąt BORN TO BE BROOKLYN kl.modzieży PRINCE OF SUNLIGHT LOVE AT FIRST SIGHT RINEWELD PROFESSIONAL SILVER - DREAM OLIVIA NEWTON JOHN SILVER - DREAM ONLY FOR YOU THE LOVE OF HEART IRIS kl.pośrednia COUNTRY`S DREAM HEALING WINDS DOUBLE SCOTCH GOLD TITANILLA AT TRIDENTI HONEY BUNNY OF SCARLET-SCENERY KOAKOI NICOLE KIDMAN LUCKY - LUKE ERIADOR - GOLD ELBERETH kl.otwarta COUNTRY`S DREAM GONE WITH THE WIND DOUBLE SCOTCH GOLD SCARLETT O`HARA NYITRAMENTI IGNEOUS LACE REEBERRICH RACE STYLE ROMY DES BELONDES SCARLET-SCENERY BOUNTY IN BUCKINGHAM STONEHAVEN BASIC INSTINCT WEE-KING`S GOLD A.T.C. kl.championów KOAKOI GEORGIA NYITRAMENTI GOLDEN TRACERY kl.weteranów PRINCE OF SUNLIGHT BLACK CHARM CIWTIWA Ufff trochę ich było :D Quote
Diana14 Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 PSYLLA dziękuję ślicznie :lol: ! Dziękuję dziękuję dziękuję :calus: :grins: Quote
jostra Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Jakby można było prosić o stawkę białych sznaucerów miniaturowych, to będę wdzięczna :) Quote
Recommended Posts