Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PSYLLA']Kika bardzo proszę o posokowce bawarskie (BAJOR HEGYI VEREB) z soboty :D

SOBOTA:
psy
otwarta
AKCJUSZ Z BORSUCZEJ NORY PL
champion
KARISSO STRZELEC ZEZ SZCZYNA ( tak jest w katalogu) PL

suki
pośrednia
AGA Z DOLINY DOJCY PL
otwarta
OSSA VATROVA Słowacja

W niedziele dokładnie to samo.

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziemniak napisał(a):
Ziemniak napisał(a):
Ja mialem tam byc ale nie wyszlo :cry:
Prosze slicznie o stawke akit (szczegolnie interesuje mnie drugi dzien) :D

Przypominam swoja prosbe :D

Z soboty
pies- otwarta : ZANSHIN TORA SAKE
suka champion: FUKA-HITOMI-Go

Z niedzieli
psy

pośrednia
NO SHOGUN KENSHZ HACHIKO
champ.
SAMPURU -SYORAI -GO
suki
młodzież
SHIRAKAMI-SHADO ASANU
posrednia
AMATERASU INU YOKO ZUNA MASAYo
Wszystkie z Węgier

Posted

[quote name='PSYLLA']Kika ślicznie dziękuje. Wyników przez przypadek nie znasz ?

Niestety nie- ja to taka zakrecona jestem,że czasem muszę odtwarzać z własnego ringu, a co dopiero z ringu obok 8)

Posted

nice_girl napisał(a):
A byłabyś tak miła i napisałabyś mi rodziców tego psa? :wink:

Rodzice CENTURIONA VRANOCKY ZLEB:
ojciec: Clark Higu
matka: Ginger Gold z Pembruky.

Posted

[quote name='Kika']Dziewczyny jaka była pogoda w poniedziałek?

Okropna!!!!!!!!!! Jak zaczęło lać to musieli przerwać sędziowanie, prowizoryczne ringi robili pod wiatami, bo było chyba do kolan wody!!! Tak było zanim my wyjechaliśmy, żegnało nas już wychodzące na nowo słoneczko, a jak było później to już nie wiem.

Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich!!!!

Niech mi ktoś napisze jakie są warunki do skończenia championa Węgier?????????? Zaczęliśmy to trzeba go kiedyś skończyć...

Posted

Gosik71 napisał(a):
Niech mi ktoś napisze jakie są warunki do skończenia championa Węgier?????????? Zaczęliśmy to trzeba go kiedyś skończyć...

Zeby zaliczyc potrzebne sa 4 CAC od trzech róznych sedziów w tym jedno musi byc na wystawie miedzynarodowej. Od pierwszej do ostatniej wystawy musi uplynac rok i dzien.

Posted

Ale trochę za długo że rok trzeba czekać na odstęp... tak samo jak na intera!!! Bogarka jeszcze jedno - czy np 3 x res.CAC można zamienić na CAC - tak jak np w Czechach?

Posted

[quote name='Gosik71']Ale trochę za długo że rok trzeba czekać na odstęp... tak samo jak na intera!!! Bogarka jeszcze jedno - czy np 3 x res.CAC można zamienić na CAC - tak jak np w Czechach?

W wielu krajach ten odstęp roku jest obowiązujący , ale to szybko mija, a wystaw na Węgrzech masz dużo do wyboru - i krajówki, i8 międzynarodowe.

ciszę się,że nie zostałam na poniedziałek, skoro tak lało - miałam już po niedzielnym deszczu dość błota.

Posted

[quote name='Gosik71']Ale trochę za długo że rok trzeba czekać na odstęp... tak samo jak na intera!!! Bogarka jeszcze jedno - czy np 3 x res.CAC można zamienić na CAC - tak jak np w Czechach?
Juz sie kto inny tez o to pytal, ale nie moge sie dodzwonic do zwiazku - albo zajete, albo nikt nie odbiera albo dodzwonilam sie w nieodpowiednie miejsce :(:
Bede jeszcze próbowac.

Posted

Bogarka napisał(a):
nice_girl napisał(a):
A byłabyś tak miła i napisałabyś mi rodziców tego psa? :wink:

Rodzice CENTURIONA VRANOCKY ZLEB:
ojciec: Clark Higu
matka: Ginger Gold z Pembruky.

Serdecznie dziękuję. :D

Posted

Bogarka spokojnie, nie pali się!!! Nie dodzwonisz się dziś to innym razem. Przy okazji możesz zapytać o obsadę na owczarki szkockie i szetlandkie na wystawie w Szmbathely w lipcu.. jeśli można oczywiście :oops:

Posted

[quote name='Gosik71']Przy okazji możesz zapytać o obsadę na owczarki szkockie i szetlandkie na wystawie w Szmbathely w lipcu.. jeśli można oczywiście :oops:
Owczarki angielskie bedzie oceniala Balázsovits Jánosné z Wegier.