Kika Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='PSYLLA']Kika bardzo proszę o posokowce bawarskie (BAJOR HEGYI VEREB) z soboty :D SOBOTA: psy otwarta AKCJUSZ Z BORSUCZEJ NORY PL champion KARISSO STRZELEC ZEZ SZCZYNA ( tak jest w katalogu) PL suki pośrednia AGA Z DOLINY DOJCY PL otwarta OSSA VATROVA Słowacja W niedziele dokładnie to samo. Quote
Kika Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Ziemniak napisał(a):Ziemniak napisał(a):Ja mialem tam byc ale nie wyszlo :cry: Prosze slicznie o stawke akit (szczegolnie interesuje mnie drugi dzien) :D Przypominam swoja prosbe :D Z soboty pies- otwarta : ZANSHIN TORA SAKE suka champion: FUKA-HITOMI-Go Z niedzieli psy pośrednia NO SHOGUN KENSHZ HACHIKO champ. SAMPURU -SYORAI -GO suki młodzież SHIRAKAMI-SHADO ASANU posrednia AMATERASU INU YOKO ZUNA MASAYo Wszystkie z Węgier Quote
PSYLLA Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Kika ślicznie dziękuje. Wyników przez przypadek nie znasz ? Quote
Kika Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='PSYLLA']Kika ślicznie dziękuje. Wyników przez przypadek nie znasz ? Niestety nie- ja to taka zakrecona jestem,że czasem muszę odtwarzać z własnego ringu, a co dopiero z ringu obok 8) Quote
Bogarka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 nice_girl napisał(a): A byłabyś tak miła i napisałabyś mi rodziców tego psa? :wink: Rodzice CENTURIONA VRANOCKY ZLEB: ojciec: Clark Higu matka: Ginger Gold z Pembruky. Quote
Gosik71 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='Kika']Dziewczyny jaka była pogoda w poniedziałek? Okropna!!!!!!!!!! Jak zaczęło lać to musieli przerwać sędziowanie, prowizoryczne ringi robili pod wiatami, bo było chyba do kolan wody!!! Tak było zanim my wyjechaliśmy, żegnało nas już wychodzące na nowo słoneczko, a jak było później to już nie wiem. Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich!!!! Niech mi ktoś napisze jakie są warunki do skończenia championa Węgier?????????? Zaczęliśmy to trzeba go kiedyś skończyć... Quote
Bogarka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Gosik71 napisał(a):Niech mi ktoś napisze jakie są warunki do skończenia championa Węgier?????????? Zaczęliśmy to trzeba go kiedyś skończyć... Zeby zaliczyc potrzebne sa 4 CAC od trzech róznych sedziów w tym jedno musi byc na wystawie miedzynarodowej. Od pierwszej do ostatniej wystawy musi uplynac rok i dzien. Quote
Elitesse Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 wlasnie sie o to samo mialam pytac, super ze tylko jeden CAC musi byc z miedzynarodowki :) Quote
Gosik71 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Ale trochę za długo że rok trzeba czekać na odstęp... tak samo jak na intera!!! Bogarka jeszcze jedno - czy np 3 x res.CAC można zamienić na CAC - tak jak np w Czechach? Quote
Kika Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='Gosik71']Ale trochę za długo że rok trzeba czekać na odstęp... tak samo jak na intera!!! Bogarka jeszcze jedno - czy np 3 x res.CAC można zamienić na CAC - tak jak np w Czechach? W wielu krajach ten odstęp roku jest obowiązujący , ale to szybko mija, a wystaw na Węgrzech masz dużo do wyboru - i krajówki, i8 międzynarodowe. ciszę się,że nie zostałam na poniedziałek, skoro tak lało - miałam już po niedzielnym deszczu dość błota. Quote
Bogarka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='Gosik71']Ale trochę za długo że rok trzeba czekać na odstęp... tak samo jak na intera!!! Bogarka jeszcze jedno - czy np 3 x res.CAC można zamienić na CAC - tak jak np w Czechach? Juz sie kto inny tez o to pytal, ale nie moge sie dodzwonic do zwiazku - albo zajete, albo nikt nie odbiera albo dodzwonilam sie w nieodpowiednie miejsce :(: Bede jeszcze próbowac. Quote
nice_girl Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Bogarka napisał(a):nice_girl napisał(a): A byłabyś tak miła i napisałabyś mi rodziców tego psa? :wink: Rodzice CENTURIONA VRANOCKY ZLEB: ojciec: Clark Higu matka: Ginger Gold z Pembruky. Serdecznie dziękuję. :D Quote
Gosik71 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Bogarka spokojnie, nie pali się!!! Nie dodzwonisz się dziś to innym razem. Przy okazji możesz zapytać o obsadę na owczarki szkockie i szetlandkie na wystawie w Szmbathely w lipcu.. jeśli można oczywiście :oops: Quote
Bogarka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='Gosik71']Przy okazji możesz zapytać o obsadę na owczarki szkockie i szetlandkie na wystawie w Szmbathely w lipcu.. jeśli można oczywiście :oops: Owczarki angielskie bedzie oceniala Balázsovits Jánosné z Wegier. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 A czy mogę prosić o sędziów z obu dni, którzy sędziowali basenji (V grupa)? Pzdr. Quote
Bogarka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 W niedziele László Erdős (tak jest przynajmniej w katalogu) Quote
Asiaczek Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Dzięki. Teraz jeszcze poproszę jakiegoś łaskawcę o sędziego basenji z soboty. Piekne dzięki. Pzdr. Quote
Recommended Posts