orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 czyli wcale nie musimy od Ciebie wyjezdzac skoro swit???jak tylko 3sta nawet i 350 niech bedzie:))))aaa to rzut beretem:))))) Fuka, my tez, pytanie brzmi: od kiedy?:)) A MOZE KTOS JESZCZE CHCE JECHAC NA WEGRY TAK JAK JA? wlasciwie kilka godzin temu sie zdecydowalam :lol: :lol: :lol: Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Idę skubac Diuka bo mnie jedo włascicielka zabije do spolki z poprzednim wl;ascicielem i nigdzie nie pojade 8) Orsini - nie wiedzialam, ze jestem taka ponętna, ze spac mozesz tylko ze mna :oops: Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Fuka-rozmawiaj z Sajko-ona nas zabiera-ja w sumie mam najmniej do powiedzenia, bo dopiero od kilku godzin jade Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Lece do domu Wy kombinujcie jak to zrobic zeby bylo najlepiej Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Domek jest odziedziczony po Nitencji, ktora nie moze jechac i jest od piatku do poniedziałku. Spadam bo mnie zabija :roll: Quote
Sajko Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Ludzie, wolniej bo tracę wątek :o Pisałam, będę jechać w czwartek rano z Wwy, żeby na czwartek późny wieczór być na miejscu 8) (przynajmniej taki jest optymistyczny plan). W piątek nic nie robimy, spacerujemy, podziwiamy widoki, pokazuję Dragulca sob-niedz-pon i wracamy poniedziałek wieczorem albo wtorek... Ale ja nie chcę nocować 20km od Szilvasvarad, bo nawet znanego węgierskiego wina nie będę mogła popić z lampkę czy dwie :( bo mnie zawsze wrobią w bycie kierowcą Fuka, jak się zmieścimy, to pewnie, tylko wtedy ograniczenie w bagażu musimy zrobić, albo będziemy po drodze zostawiać :D jak chałupa od piatku to pewnie w czwartek też będzie wolna, bo wszyscy w piątek przyjadą :lol: Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Sajko - domek jest na miejscu, w miescie, wiec dojazdy odpadaja, a jezelibyscie mnie zabrały - to ja moge jechac wczesniej - tylko czy mnie zmiescicie?????? Quote
Sajko Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Jostrę zabieramy z Rzeszowa, Orsini- gdzie wsiadasz? Fuka, też gdzieś po drodze, czyli w składzie 4 psy+4 kobiety tylko 320km od Rzeszowa do Szilvasvarad- bez problemu, najwyżej okna trzeba będzie szeroko otwierać 8) I bagaże możemy wziąć w miękkie torby 'a la sportowe' wtedy się upchnie bez problemu, albo jak coś się nie zmieści, to zostawimy w Rzeszowie i w drodze powrotnej zabierzemy :lol: :lol: :lol: Tylko czy Wy blondyny jesteście??? bo jak wszystkie 4 tak, to może nam trochę ta trasa zając 8) Quote
jostra Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Sajko napisał(a):Tylko czy Wy blondyny jesteście??? bo jak wszystkie 4 tak, to może nam trochę ta trasa zając 8) Ja jestem farbowana, przyznaję bez bicia, więc nie będzie tak źle :P Poza tym znam się na mapie, jestem dobrym pilotem i znam 3 języki obce, he he, nie chwaląc się Quote
Sajko Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 No i samochodzik nie taki mały, w takim składzie już jeździliśmy: a teraz tylko rudy jedzie, reszta w domu zostaje :D Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Sajko - jestes cudowna - tylko moj kierowca sie zapłacze, bo on kocha jezdzic. Blondynką nie jestem :roll: Quote
Sajko Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Dobre pytanie, dobre 8) mój pewnie jak zwykle na tylnej półce będzie jechał :-? takie ma hobby... Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Ja z szorstkim foksem - chcialam jeszcze doglosic lakelandke albo gładkiego foksa, ale jezeli sie mam pod Was podłączyc - to chyba odpada :oops: Juz nie wiem co zrobic - ale wiem na pewno, ze kupą taniej... a Wy? Ty z olbrzymem czy z olbrzymką? Sajko z bullikiem? I Orsini z dzieckiem. Quote
jostra Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Mój lubi na kolankach, więc zajmujemy tyle miejsca co jedna osoba, a ponieważ chuda jestem, to tyle co dziecko :P Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Makaron (szorstki foks) jezdzi na moich kolanach - bo w klatce to on do Rygi jezdzi, a to drugie cos - raczej lakelandka - mogłaby jechac w pudełku, albo w moich nogach. Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Sajko - a masz duzy bagaznik? jakie to auto? I napisz prosze czy widzisz cien szansy zebym miala 2 psy? Quote
Sajko Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Mój bullik bardzo niepoprawnie na tylnej półce jedzie, bardzo to źle, ale nic go stamtąd nie zdejmie 8) albo w nogach idzie spać :lol: Quote
foxydoxy Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 jostra napisał(a):foxydoxy nie dysponujesz czasem miejscem dla 1 osoby i 1 małego psa? No niestety - aktualny stan 4 osoby dorosłe + kerry + foksica Nic się nie upcha. Jak bym miał wolne miejsce - sam bym zaproponował krajance 8-) już wcześniej. Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Jostra, to ja rozumiem, ze Ty z miniatura? Sajko, to moze by przreszlo wziecie przeze mnie 2 psow? A w zaleznosci od mozliwosci bagaznilka - moglabym miec albo 2 płcie = 1klatka, albo 1płeć = 2 klatki???? Quote
Fuka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Znikam kochani - wieczorem sprawdze czy cos wymysliłyscie... Teraz musze dreczyc Makarona :-? Quote
jostra Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 foxydoxy Na szczęście już znalazłam, to się spotkamy na Węgrzech albo po drodze :) Fuka tak z miniaturą, ja wogóle mam tylko miniatury chciałam wziąć jeszcze jedną do młodzieży, ale Ka-Vanga jedzie z jej siostrą, więc zostanę chyba przy jednym, choć nieukrywam, że myslałam jeszcze o innych osobnikach, ale chyba zrezygnuję z tego pomysłu, tak czy owak, nawet jakbym wzięła 2 i tak się razem zmieszczą na kolanach :P Ja nie biorę klatki, tylko złozony mały transporter, ale bardzo chciałabym wziąć stół, najwięcej miejsca zajmują mi zawsze osprzęt i kosmetyki ;) Quote
foxydoxy Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 [quote name='jostra']foxydoxy Na szczęście już znalazłam, to się spotkamy na Węgrzech albo po drodze :) My jedziemy w piatek rano i wracamy w poniedziałek po Interrze. Do wszystkich bezdomnych: Sprawdzaliście czy są jeszcze wolne miejsca w TYCH domkach rezerwując na stronie http://www.hegyicamping.com/eng/home_eng.html i dalej http://www.hegyicamping.com/eng/order_eng.html (zaznaczyć log cabin) Ba jak nie - to proszę nie narzekać :evilbat: Quote
Sajko Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Foxy, o bez przesady aż taka blond nie jestem, zapytałam panią grzecznie i pani mi tak odpisała: Hi, Sorry, we haven't any free rooms this time. All house have reserved jet. You can come just with tent. In my opinion, you can reserved a house just the next village Bélapátfalva or Nagyvisnyo. Because the all Szilvásvárad have reserved since March. Regards, Beata Bozsik więc miejsc chyba nie mają :evilbat: Quote
Recommended Posts