Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czyli wcale nie musimy od Ciebie wyjezdzac skoro swit???jak tylko 3sta nawet i 350 niech bedzie:))))aaa to rzut beretem:)))))
Fuka, my tez, pytanie brzmi: od kiedy?:))

A MOZE KTOS JESZCZE CHCE JECHAC NA WEGRY TAK JAK JA?
wlasciwie kilka godzin temu sie zdecydowalam :lol: :lol: :lol:

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Idę skubac Diuka bo mnie jedo włascicielka zabije do spolki z poprzednim wl;ascicielem i nigdzie nie pojade 8)
Orsini - nie wiedzialam, ze jestem taka ponętna, ze spac mozesz tylko ze mna :oops:

Posted

Ludzie, wolniej bo tracę wątek :o

Pisałam, będę jechać w czwartek rano z Wwy, żeby na czwartek późny wieczór być na miejscu 8) (przynajmniej taki jest optymistyczny plan). W piątek nic nie robimy, spacerujemy, podziwiamy widoki, pokazuję Dragulca sob-niedz-pon i wracamy poniedziałek wieczorem albo wtorek...

Ale ja nie chcę nocować 20km od Szilvasvarad, bo nawet znanego węgierskiego wina nie będę mogła popić z lampkę czy dwie :( bo mnie zawsze wrobią w bycie kierowcą

Fuka, jak się zmieścimy, to pewnie, tylko wtedy ograniczenie w bagażu musimy zrobić, albo będziemy po drodze zostawiać :D jak chałupa od piatku to pewnie w czwartek też będzie wolna, bo wszyscy w piątek przyjadą :lol:

Posted

Sajko - domek jest na miejscu, w miescie, wiec dojazdy odpadaja, a jezelibyscie mnie zabrały - to ja moge jechac wczesniej - tylko czy mnie zmiescicie??????

Posted

Jostrę zabieramy z Rzeszowa, Orsini- gdzie wsiadasz? Fuka, też gdzieś po drodze, czyli w składzie 4 psy+4 kobiety tylko 320km od Rzeszowa do Szilvasvarad- bez problemu, najwyżej okna trzeba będzie szeroko otwierać 8) I bagaże możemy wziąć w miękkie torby 'a la sportowe' wtedy się upchnie bez problemu, albo jak coś się nie zmieści, to zostawimy w Rzeszowie i w drodze powrotnej zabierzemy :lol: :lol: :lol:

Tylko czy Wy blondyny jesteście??? bo jak wszystkie 4 tak, to może nam trochę ta trasa zając 8)

Posted

Sajko napisał(a):
Tylko czy Wy blondyny jesteście??? bo jak wszystkie 4 tak, to może nam trochę ta trasa zając 8)

Ja jestem farbowana, przyznaję bez bicia, więc nie będzie tak źle :P
Poza tym znam się na mapie, jestem dobrym pilotem i znam 3 języki obce, he he, nie chwaląc się

Posted

Ja z szorstkim foksem - chcialam jeszcze doglosic lakelandke albo gładkiego foksa, ale jezeli sie mam pod Was podłączyc - to chyba odpada :oops: Juz nie wiem co zrobic - ale wiem na pewno, ze kupą taniej... a Wy? Ty z olbrzymem czy z olbrzymką? Sajko z bullikiem? I Orsini z dzieckiem.

Posted

Makaron (szorstki foks) jezdzi na moich kolanach - bo w klatce to on do Rygi jezdzi, a to drugie cos - raczej lakelandka - mogłaby jechac w pudełku, albo w moich nogach.

Posted

jostra napisał(a):
foxydoxy nie dysponujesz czasem miejscem dla 1 osoby i 1 małego psa?

No niestety - aktualny stan 4 osoby dorosłe + kerry + foksica
Nic się nie upcha.

Jak bym miał wolne miejsce - sam bym zaproponował krajance 8-) już wcześniej.

Posted

Jostra, to ja rozumiem, ze Ty z miniatura?
Sajko, to moze by przreszlo wziecie przeze mnie 2 psow? A w zaleznosci od mozliwosci bagaznilka - moglabym miec albo 2 płcie = 1klatka, albo 1płeć = 2 klatki????

Posted

foxydoxy Na szczęście już znalazłam, to się spotkamy na Węgrzech albo po drodze :)
Fuka tak z miniaturą, ja wogóle mam tylko miniatury
chciałam wziąć jeszcze jedną do młodzieży, ale Ka-Vanga jedzie z jej siostrą, więc zostanę chyba przy jednym, choć nieukrywam, że myslałam jeszcze o innych osobnikach, ale chyba zrezygnuję z tego pomysłu, tak czy owak, nawet jakbym wzięła 2 i tak się razem zmieszczą na kolanach :P
Ja nie biorę klatki, tylko złozony mały transporter, ale bardzo chciałabym wziąć stół, najwięcej miejsca zajmują mi zawsze osprzęt i kosmetyki ;)

Posted

[quote name='jostra']foxydoxy Na szczęście już znalazłam, to się spotkamy na Węgrzech albo po drodze :)

My jedziemy w piatek rano i wracamy w poniedziałek po Interrze.

Do wszystkich bezdomnych: Sprawdzaliście czy są jeszcze wolne
miejsca w TYCH domkach rezerwując na stronie
http://www.hegyicamping.com/eng/home_eng.html
i dalej
http://www.hegyicamping.com/eng/order_eng.html
(zaznaczyć log cabin)
Ba jak nie - to proszę nie narzekać :evilbat:

Posted

Foxy, o bez przesady aż taka blond nie jestem, zapytałam panią grzecznie i pani mi tak odpisała:

Hi,

Sorry, we haven't any free rooms this time. All house have reserved jet.
You can come just with tent.
In my opinion, you can reserved a house just the next village Bélapátfalva or Nagyvisnyo. Because the all Szilvásvárad have reserved since March.

Regards,

Beata Bozsik

więc miejsc chyba nie mają :evilbat: