orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 same urlopiki:))cholera:))a ja chce prace zmienic:))ciekawe co powiedza jak ja od razu: tu i tu biore wolne itp:))) Quote
Ka-Vanga Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Jostra a co z miejscowka, udalo Ci sie zalatwic :D . Quote
jostra Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 tak - wygląda na to, że będzie nieźle :P A Twoja "miejscówka" nawet nie raczyła mi odpowiedzieć :evil: Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 tak,tak,tak :angel: :angel: :angel: :angel: Jostra nawet mi zalatwila od razu :angel: :angel: :angel: :angel: jadziemy z sajko :lol: :lol: ja nawet mam prawko jakby ja trzeba bylo zmienic za kolkiem Quote
jostra Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Ja też mam :D Będziemy się bić o kierownicę :evilbat: Ale Sajko ze swoim psiakiem chyba ma większe szanse, he, he :P Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 NO!!!pozagryza nas ten bulterierek jeszcze!!! :lol: :lol: :lol: gorzej z noclegiem...:(( Quote
Ka-Vanga Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Nio to super, ze macie :angel: . Haha Drago was moze ewentualnie zalizac :lol: , no i uwazajcie bo on strasznie kochliwy jest :wink: , ale Wy chyba nie bierzecie suczek ze soba, czy bierzecie? Haha Drago kocha bezgranicznie moja Bangi :wink: :lol: , ale ona niestety nie odwzajemnila jego milosci :lol: . Jostra, moze moja kumpela nie miala dostepu do kompa, bo ona tak co jakis czas zaglada. Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 tylko winny sie tlumaczy :evilbat: :evil: :evilbat: :evilbat: Quote
Ka-Vanga Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 orsini napisał(a):tylko winny sie tlumaczy :evilbat: :evil: :evilbat: :evilbat: Yyyyy nie bardzo rozumiem :roll: . Quote
Sajko Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 no i uwazajcie bo on strasznie kochliwy jest Dzięki bardzo, na treningu porozmawiamy Z noclegiem jakiś dramacik, najwyżej namiocik zabierzemy albo do jakiś przemiłych dogomaniaków z Polski do domku się delikatnie dopchniemy Będzie dobrze, trasę jakąś ustalimy, bo jeszcze nie wiem jak jechać, no i czekam na potwierdzenie, że nas przyjęli 8) Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 tak,tak najpierw to ja si e zglosic musze...to jeszcze raz pliz: podajcie mejla i nr faxu pliz. JAKI namiot????makabra!takiej mozliwosci nie ma-najwyzej sie wepchniemy do kogos-masz racje to dobry pomysl.... :lol: :lol: :lol: :lol: :angel: :angel: Quote
sh_maniak Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 [quote name='orsini']tak,tak,tak :angel: :angel: :angel: :angel: Jostra nawet mi zalatwila od razu :angel: :angel: :angel: :angel: jadziemy z sajko :lol: :lol: ja nawet mam prawko jakby ja trzeba bylo zmienic za kolkiem A to dlatego się mnie rano pytałas czy jadę :wink: Zgłosiłam dzisiaj psy na Jelenią Góre jak by cos z wyjazdem miało nie wypalic, jak cos widzimy sie w końcu Krysiu i to jaki kawał od domu :lol: normalnie upije cię :lol: Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 hahahah Sajko juz sie wepchalismy:))do fuki do domku na kempingu:))))) przynajmniej bedzie wesolo tylko trzeba wziazc spiwory i karimatki-emerytke Jostre tylko trzeba na czyms miekkim polozyc:))))) Quote
jostra Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Żadnych namiotów - ludzie ja już za stara na to jestem ;) Siedzę i brnę przez te węgierskie stronki i piszę maile, nie jęczcie tylko też zabierzcie się za szukanie :roll: Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 zadnych namiotow:))fuka ma domek :lol: :lol: :lol: :lol: podejrzewam,ze tam, skad Ci nie odpisuja :lol: :lol: Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Jostra ja juz znalazlam:))) fuka nas przyjmie pod dach:)))) to po co szukac dalej?:))))taniej bedzie i na bank weselej:))no moze nie wygodnie, ale dla Ciebie cos trzeba wykombinowac miekkiego, a my z Sajko chyba mozemy na podlodze :lol: :lol: :lol: Quote
jostra Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Ja mam same kości i skóre, więc na podłodze nie da rady :lol: (Glodzę się, bo psy musza na wystawki :P ) Quote
Marcino1978 Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='orsini']tak,tak,tak :angel: :angel: :angel: :angel: Jostra nawet mi zalatwila od razu :angel: :angel: :angel: :angel: jadziemy z sajko :lol: :lol: ja nawet mam prawko jakby ja trzeba bylo zmienic za kolkiem A to dlatego się mnie rano pytałas czy jadę :wink: Zgłosiłam dzisiaj psy na Jelenią Góre jak by cos z wyjazdem miało nie wypalic, jak cos widzimy sie w końcu Krysiu i to jaki kawał od domu :lol: normalnie upije cię :lol: a co ma nie wypalić? 8) Quote
flashka-g Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 no Marta bierze np. ze moze nie odpalić ci samochód;p Quote
orsini Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 no fax sie moze zaciac, tusz sie skonczyc,komputer pasc...rozne rzeczy sie dzieja Quote
Sajko Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Dla mnie lepiej niż fajnie, tylko czy Fuka ma świadomość, że my we 3 i 3 psy, w tym jeden straszliwy morderca- gwałciciel. Potwierdzcie dobre dusze, bo wpycham się na siłę jakiejś pani z organizacji turystycznej do domu, a właściwie nas 3 jej wpycham :lol: Podłoga brzmi extra, ostatnio sypiam coraz częściej na lotniskach, więc karimatka to lux wersja. Poza tym, małemu klatkę mogę wziąć, bardzo wygodna jest :D A czy ktoś ma jakąś dobrą trasę opracowaną? No i ten e-mail albo fax proszę ślicznie, opłatę na miejscu się da? bo pani w banku powiedziała mi taką kwotę za transfer, że tchu mi zbrakło :-? Quote
Recommended Posts