Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak,tak,tak :angel: :angel: :angel: :angel: Jostra nawet mi zalatwila od razu :angel: :angel: :angel: :angel: jadziemy z sajko :lol: :lol: ja nawet mam prawko jakby ja trzeba bylo zmienic za kolkiem

Posted

Nio to super, ze macie :angel: . Haha Drago was moze ewentualnie zalizac :lol: , no i uwazajcie bo on strasznie kochliwy jest :wink: , ale Wy chyba nie bierzecie suczek ze soba, czy bierzecie? Haha Drago kocha bezgranicznie moja Bangi :wink: :lol: , ale ona niestety nie odwzajemnila jego milosci :lol: .

Jostra, moze moja kumpela nie miala dostepu do kompa, bo ona tak co jakis czas zaglada.

Posted

no i uwazajcie bo on strasznie kochliwy jest

Dzięki bardzo, na treningu porozmawiamy

Z noclegiem jakiś dramacik, najwyżej namiocik zabierzemy albo do jakiś przemiłych dogomaniaków z Polski do domku się delikatnie dopchniemy

Będzie dobrze, trasę jakąś ustalimy, bo jeszcze nie wiem jak jechać, no i czekam na potwierdzenie, że nas przyjęli 8)

Posted

tak,tak najpierw to ja si e zglosic musze...to jeszcze raz pliz: podajcie mejla i nr faxu pliz.
JAKI namiot????makabra!takiej mozliwosci nie ma-najwyzej sie wepchniemy do kogos-masz racje to dobry pomysl.... :lol: :lol: :lol: :lol: :angel: :angel:

Posted

[quote name='orsini']tak,tak,tak :angel: :angel: :angel: :angel: Jostra nawet mi zalatwila od razu :angel: :angel: :angel: :angel: jadziemy z sajko :lol: :lol: ja nawet mam prawko jakby ja trzeba bylo zmienic za kolkiem

A to dlatego się mnie rano pytałas czy jadę :wink:

Zgłosiłam dzisiaj psy na Jelenią Góre jak by cos z wyjazdem miało nie wypalic, jak cos widzimy sie w końcu Krysiu i to jaki kawał od domu :lol: normalnie upije cię :lol:

Posted

hahahah
Sajko juz sie wepchalismy:))do fuki do domku na kempingu:)))))
przynajmniej bedzie wesolo tylko trzeba wziazc spiwory i karimatki-emerytke Jostre tylko trzeba na czyms miekkim polozyc:)))))

Posted

Żadnych namiotów - ludzie ja już za stara na to jestem ;)
Siedzę i brnę przez te węgierskie stronki i piszę maile, nie jęczcie tylko też zabierzcie się za szukanie :roll:

Posted

Jostra ja juz znalazlam:)))
fuka nas przyjmie pod dach:))))
to po co szukac dalej?:))))taniej bedzie i na bank weselej:))no moze nie wygodnie, ale dla Ciebie cos trzeba wykombinowac miekkiego, a my z Sajko chyba mozemy na podlodze :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='orsini']tak,tak,tak :angel: :angel: :angel: :angel: Jostra nawet mi zalatwila od razu :angel: :angel: :angel: :angel: jadziemy z sajko :lol: :lol: ja nawet mam prawko jakby ja trzeba bylo zmienic za kolkiem

A to dlatego się mnie rano pytałas czy jadę :wink:

Zgłosiłam dzisiaj psy na Jelenią Góre jak by cos z wyjazdem miało nie wypalic, jak cos widzimy sie w końcu Krysiu i to jaki kawał od domu :lol: normalnie upije cię :lol:

a co ma nie wypalić? 8)

Posted

Dla mnie lepiej niż fajnie, tylko czy Fuka ma świadomość, że my we 3 i 3 psy, w tym jeden straszliwy morderca- gwałciciel. Potwierdzcie dobre dusze, bo wpycham się na siłę jakiejś pani z organizacji turystycznej do domu, a właściwie nas 3 jej wpycham :lol:

Podłoga brzmi extra, ostatnio sypiam coraz częściej na lotniskach, więc karimatka to lux wersja. Poza tym, małemu klatkę mogę wziąć, bardzo wygodna jest :D

A czy ktoś ma jakąś dobrą trasę opracowaną?

No i ten e-mail albo fax proszę ślicznie, opłatę na miejscu się da? bo pani w banku powiedziała mi taką kwotę za transfer, że tchu mi zbrakło :-?