M10M Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Przecież wcale nie mają uciekać, tylko zdejmować klątwę... :D Quote
M10M Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Hop, hop.... Jest tam ktoś...? A może wszystkich zmumifikowało? :D Quote
ameliace Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 nie lubię kotów więc z wielką pasją oglądam kolejne odcinki serialu :evilbat: Quote
M10M Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 ameliace napisał(a):nie lubię kotów więc z wielką pasją oglądam kolejne odcinki serialu :evilbat: Lubię koty więc z wielką pasją ogłądam kolejne odcinki serialu :D :D :D Quote
bellatriks Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 M10M napisał(a):ameliace napisał(a):nie lubię kotów więc z wielką pasją oglądam kolejne odcinki serialu :evilbat: Lubię koty więc z wielką pasją ogłądam kolejne odcinki serialu :D :D :D :drinking: :drinking: :drinking: Ja też lubię koty, ale wole Psy Quote
M10M Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 bellatriks napisał(a): Ja też lubię koty, ale wole Psy A ja węże :D :D :D Quote
M10M Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 I nadal nic :cry: Aktorów wcięło w katakumbach a realizatorzy zabłądzili w podziemiach podczas bezskutecznej próby odnalezienia zwierzęcych gwiazd :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Evelina Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 M10M napisał(a):I nadal nic :cry: Aktorów wcięło w katakumbach a realizatorzy zabłądzili w podziemiach podczas bezskutecznej próby odnalezienia zwierzęcych gwiazd :roflt: :roflt: :roflt:Aktorow wciac nie moze :roll: Sa mocnym sznurem przywiazani do scenariusza, wiec wszystko pod kontrola. 8) Nooo czasem sie ten sznur poplacze :oops: i z tego wynikaja problemy :roll: Najgorzej, ze rezyser wiecznie sie gdzies szwenda :roll: Mnie brakuje, a Basko nie wiem co robi :hmmmm: ...uppsss Chyba teraz ja oberwe :oops: Quote
bellatriks Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 M10M napisał(a):bellatriks napisał(a): Ja też lubię koty, ale wole Psy A ja węże :D :D :D to miała być ironia??? Bo ja tak na serio to naprawdę lubię węże 8) Quote
Evelina Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 bellatriks napisał(a): Bo ja tak na serio to naprawdę lubię węże 8)Ja tez 8) Miec takiego we wlasnej kieszeni 8) Quote
bellatriks Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 hmmmmmm... ja wole na ekranie telewizora. Niestety, teraz już nie dają na Animalu mojego ulubionego "wężastego" programu... :-? Quote
Basenji Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Kociokwik II czyli zemsta Napoleona Ojej, Piesiak, zrób coś! Uważajcie, zaraz się zacznie, rozstąpice się! Nie patrzcie im w oczy! mrrrrrrrsssssssssssssssssssssssssssss Wrrrrrrrr sssssssssssssssssssssss To sam piach! ...................... Yhm, yhm, yhm!Yhm, yhm, yhm Skądś znam takie stwory, które później zmieniają się w piach! Gdzie ja to już widziałem? ( konkursik dla widzów: gdzie Piesiak mógł to widzieć?) Patrzcie, pył się rozwiewa! Tam jest jakaś sala.........chodźcie! No teraz się już żadnego kociambra nie boję! cdn 09-02 zdrówko Quote
M10M Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Odpowiadam hurtem: Piesiak widział podobne efety w Luwrze, gdzie moją Koteckę też tak wcięło... Węże lubię naprawdę - są takie miłe w dotyku. Niestety nie będę ich hodować bo jedzą głównie żywinę a tej byłoby mi żal. Małe, jadające padlinę nie są takie interesujące. Ja w ogóle preferuję raczej większe gabarytowo zwierzątka (nie żeby od razu słonia albo żyrafę ale jak pies to od boksera w górę a kot powinien być olbrzymi i puszysty maine coone albo norweg - zupełnie nie rozumiem jakim cudem mam małego kundelka i wybitnie niewielkie koty :D :D :D ) A odcinek fajny - coś się może zacznie wyjaśniać... :D Quote
agabass Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 ale tu sie dzieje no proszę nowe odkrycia Quote
Basenji Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 M10M napisał(a):Odpowiadam hurtem: Piesiak widział podobne efety w Luwrze, gdzie moją Koteckę też tak wcięło... Węże lubię naprawdę - są takie miłe w dotyku. Niestety nie będę ich hodować bo jedzą głównie żywinę a tej byłoby mi żal. Małe, jadające padlinę nie są takie interesujące. Ja w ogóle preferuję raczej większe gabarytowo zwierzątka (nie żeby od razu słonia albo żyrafę ale jak pies to od boksera w górę a kot powinien być olbrzymi i puszysty maine coone albo norweg - zupełnie nie rozumiem jakim cudem mam małego kundelka i wybitnie niewielkie koty :D :D :D ) A odcinek fajny - coś się może zacznie wyjaśniać... :D Hm, węży padlinożerców niestety nie ma. Gady jadają albo żywinkę albo warzywka (jaszczurki, żółwie). Odpowiedź na zagadkę jest błędna. Zgadujcie dalej! zdrówko Quote
M10M Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Basenji napisał(a): Hm, węży padlinożerców niestety nie ma. (...) "Wbrew pozorom, węże w niewoli bardzo szybko przyzwyczajają się do martwego pokarmu, chociaż instynkt duszenia ofiary pozostaje." - cytat ze strony o hodowli węży. Jednak i tak musiałyby dostawać myszki albo inne miłe zwierzątka... :D Coś tam się chyba Piesiakowi w piasek zamieniało ale nie znalazłam gdzie to było - może zabrakło cierpliwości... Spróbuję jeszcze raz... :D Quote
baskomaniak Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Evelina napisał(a):...a Basko nie wiem co robi :hmmmm: ...uppsss Co robi? Ciężko pracuje z naszymi aktorami na planie :user: :sg168: i ze zmartwieniem patrzy jak topik spada w dół... :hmmmm: Pozdrawiam. :D Quote
Basenji Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 M10M napisał(a):Basenji napisał(a): Hm, węży padlinożerców niestety nie ma. (...) "Wbrew pozorom, węże w niewoli bardzo szybko przyzwyczajają się do martwego pokarmu, chociaż instynkt duszenia ofiary pozostaje." - cytat ze strony o hodowli węży. Jednak i tak musiałyby dostawać myszki albo inne miłe zwierzątka... :D Coś tam się chyba Piesiakowi w piasek zamieniało ale nie znalazłam gdzie to było - może zabrakło cierpliwości... Spróbuję jeszcze raz... :D Sam swego czasu hodowałem gady ( jaszczurki, żółwie i węże) więc oczywiście, można podać padlinkę spreparowaną: np noworodki mysie posmarowane jajkiem, ogrzane i najlepiej je jeszcze poruszać. Ale w naturze węże nie jadają padliny. Co do zagadki - myśl szerzej. Zdrówko Quote
Koma Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Ale akcja :o :klacz: Jak Wy to robicie? :hmmmm: Quote
Basenji Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Wrodzone zdolności....... zdrówko :oops: Quote
Patka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 robi sie mrocznie ... i piaszczyscie :wink: Quote
Basenji Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 A Lissa ma jeszcze tę kichawkę na widok piasku? Bo przy kręceniu strasznie kichała!@ zdrówko Quote
Evelina Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 A ja mam zagadke :lol: Kto zgadnie, czyj stroj stanowil pierwowzor dla kocich szat w tym i poprzednim odcinku ? 8) Quote
Recommended Posts