M10M Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Kapelusze kapeluszami, zakupy - pewnie, można... Ale tam Teby czekają..... Klątwa, gryzonie.... (jakby czasem jakaś blondynka zapomniała) :D Quote
Teba Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Super! Kazdy odcinek jest coraz lepszy i coraz bardziej wciagajacy :D moje gratulacje :) Quote
baskomaniak Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 gugu napisał(a):... Szybkie zakupy,piekne kapelusze i bazar na pustyni,po prostu bomba.... Czasem do naszego serialu "wkradnie" się coś z "kostiumowców"... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
M10M Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 baskomaniak napisał(a): Czasem do naszego serialu "wkradnie" się coś z "kostiumowców"... No, na przykład mumia :P :P :P Quote
Basenji Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Kociokwik II czyli klątwa Napoleona Piesiaczku, czy to już tutaj? Taak, wspaniałe miejsce. Takie magiczne! Nuko, czy możesz nam coś opowiedzieć o nim? Jesteśmy w Dolinie Królów. Znajdują się tu......... ....prawdziwi królowie? WoW! Lissa, przestań już gadać takie głupstwa. Tutaj są grobowce królów, mumie i........... Wrrrrrr, takie mumie jak w tamtym muzeum? ... i jeszcze gorsze, zjadające suczki, które nie zachowują powagi w takich miejscach! Nie biegaj w koło tylko wreszcie słuchaj i ucz się! :evilbat: Może już chodźmy dalej. Bedę opowiadać w trakcie marszu. Piesiaku, co szczegulnie cię interesuje? :iloveyou: cdn 08-09 zdrówko Quote
M10M Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Rozmowy Lissy z Piesiakiem są coraz ciekawsze :D A pejzaże... Po prostu cudo :D Quote
Teba Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 a mnie bardzo intryguje dlaczego obok ostatniej wypowiedzi Nuki pojawila sie emotka " :iloveyou: " czyzby jakis romansik sie zapowiadal :> Quote
M10M Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 No i co? Czemu nic się nie dzieje? Wiosny nie ma, wręcz przeciwnie - jesień nadchodzi - to co Was tak rozleniwia? :D Quote
Evelina Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 M10M napisał(a):No i co? Czemu nic się nie dzieje? Wiosny nie ma, wręcz przeciwnie - jesień nadchodzi - to co Was tak rozleniwia? :DOjjj chcialoby sie poleniuchowac, a tu pora wykopkow :( Quote
bellatriks Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 hehe, superowsko! Też byłam w Dolinie Królów, ale nie chcieli nas wpuścić do Tutenchamona... :-? Quote
baskomaniak Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 M10M napisał(a):...A pejzaże... Po prostu cudo :D Dziękuję w imieniu Autorów zdjęć udostępnionych mi na potrzeby serialu. Egipskie pejzaże w kociokwiku są "prawie" autentyczne. Prawie, bo: po 1-sze, jako scenograf, troszkę sobie poszalałem... ;) po 2-gie... tego na razie nie zdradzę 8) Pozdrawiam. :D Quote
bellatriks Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 tajemniczy ziom, kryjący się pod nickiem baskomaniak napisał(a):po 2-gie... tego na razie nie zdradzę 8) Pozdrawiam. :D...Nigdy nie byłeś w Egipcie...??? :hmmmm: :hand: :niewiem: Quote
Basenji Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 W Egipcie jeszcze nie, ale się wybieram. Zdrówko :lol: Quote
baskomaniak Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 bellatriks napisał(a):tajemniczy ziom, kryjący się pod nickiem baskomaniak napisał(a):po 2-gie... tego na razie nie zdradzę 8) Pozdrawiam. :D...Nigdy nie byłeś w Egipcie...??? :hmmmm: :hand: :niewiem: Egipt jest na liście miejsc, w których nie byłem, a to: "po 2-gie", którego na razie nie zdradzę, nie ma z tym faktem nic wspólnego. Pozdrawiam. :D Quote
Basenji Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Kociokwik II czyli zemsta Napoleona I jesteśmy w świątyni bogini Bastet, która jest przedstawiana jako kotka Imponujące te kolumny, i te płaskorzeźby. O, tutaj coś jest napisane: hm, hm, hm. wygląda na ostrzeżenie. Tu nie wolno..... Wiecie, a czy nie możemy iść do jakieś świątyni, gdzie bogiem był PIES? ---wymawiać słowa PIES! Lissa, co ty narobiłaś?!! Wrrrrrr, kot! Nie to upiór koci, jaki wielki! Chyba nie mają dobrych zamiarów! I wyglądają jak akolici Bastet! Piesiaku, osłoń mnie, please! Uwaga zbliżają się: szykujcie się do walki! cdn 09-01 zdrówko Quote
bellatriks Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Ale emocje!!!! Rozerwą je na strzępy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Basko: żałuj! 8) Quote
M10M Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Jaki śliczny kotek gra w tym odcinku.... :D :D :D Quote
Basenji Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 M10M napisał(a):Jaki śliczny kotek gra w tym odcinku.... :D :D :D Kotek! Kotek! Toż to czarne charaktery! Zobacz, jak im żle z oczu patrzy! Zdrówko Quote
M10M Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 No dobrze: Jaki śliczny CZARNY kotek.... Z charakterem... :D Quote
agabass Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 co to bedzie co to bedzie kto zwyciezy czy naszym bohaterom uda się uciec? Quote
Recommended Posts