bellatriks Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 AAAAA!! Harleyek-generał!!!! Super!!! Quote
AnkaW Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Aaaaaa to teraz w Egipcie się będzie działo ? :o Super. :lol: :lol: Quote
M10M Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Były mumie to i Egipt wydaje się logiczny :D Brawa dla Harleya :D :D :D Quote
Basenji Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 Aby to tylko był Egipt! Zobaczycie! Zdrówko Quote
M10M Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 No właśnie chcielibyśmy zobaczyć jak naszybciej....... :D Quote
Basenji Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 kOCIOKWIK II czyli zemsta........ Klik Szefie, melduję, że właśnie nadszedł faks z Paryża od Inspektora :loveu: Przystojniaka Kogo? Chciałam powiedzieć Inspektora Piesiaka Klik Oh te suczki! Co one widzą w Nim? Klik Panno Tarello, proszę mi to przynieść! Tak jest, Szefie. Klik Dziękuję. I proszę o filiżankę wywaru z kości oraz biszkopcik. ................................................... Taak, ciekawy ten papirus. Trzeba go rozszyfrować. cdn 08-04 zdrówko Quote
bellatriks Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 :klacz: super!!!! Harleyek ciężko pracuje!!!! Quote
gugu Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Wielkie niech mu tak zostanie ta pracowitosc... :wink:,animacja zajefajna... Quote
Anakin Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 hihi, Harleyek ma robótkę :lol: :lol: :lol: :lol: dobrze płatną chociaż??? a przez ten Kociokwik to nawet przestalam ogladać głupie telenowele, któte uwielbiałam :oops: Quote
baskomaniak Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Anakin napisał(a):hihi, Harleyek ma robótkę :lol: :lol: :lol: :lol: dobrze płatną chociaż???... Jak wszyscy aktorzy naszego serialu, pełne brzuszki oraz mnóstwo ciepła i miłości swoich Pań i Panów, no i oczywiście głaskadełko na każde życzenie... ...czy też inne szczególne ich potrzeby. W końcu w serialu grają nie tylko pieski i kotki, są przecież chomiki, szczurki, żółw, ropuszka... 8) :wink: Pozdrawiam :D Quote
M10M Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Basenji napisał(a): od Inspektora :loveu: Przystojniaka :roflt: :sweetCyb: Dobre :D Quote
Basenji Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Buldoga szukać po prawej u ozziego. Zdrówko :) Quote
Basenji Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Kociokwik II, czyli coś tam..... ....piesiaku, jestem taka podekscytowana tą wycieczką! Przestań już oglądać te obrazki i powiedz, czy przypadkiem słoneczko nie będzie za ostre i jaki filtr mam dobrać? Ja jadę prowadzić śledztwo, a filtry mnie nie interesują! No wiesz! Ja tu o ważnych sprawach a ty mnie nie słuchasz! Herrrrrrrrra! Przynieś jakiś przewodnik po Egipcie, niech się Lissa dowie ! Jawohl, liebie Piesiak! I jeszcze mam sama czytać! cdn 08-05 zdrówko Quote
bellatriks Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 super super :klacz: I jak zawsze BasenJiet 8) Quote
baskomaniak Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Bellatriks, gratuluję spostrzegawczości :klacz: Pozdrawiam :D Quote
Guest bernulka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Herutek :o Jaka miła niespodzianka!! Bardzo się ciesze :buzi: a serial jest w deche! /\/AJLEPSZY NA CAŁEJ SWIECIE I WRZECH TEŻ :D Quote
baskomaniak Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Miłe niespodzianki, to nasza specjalność... :wink: Hera pojawia się w serialu dopiero ;) po raz drugi, a jeszcze nie wszyscy doczekali się występu swojego zwierzaczka w serialu... 8) Pozdrawiam :D Quote
baskomaniak Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Czy jutro we Wrocławiu będzie któryś z naszych aktorów? Pozdrawiam :D Quote
Basenji Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 A co jedziecie na kolejną wystawę? Zdrówko Quote
Anakin Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 no no... Basenji, postaraleś się :klacz: Quote
Basenji Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 To robota całego zespołu! Zdrówko Quote
Anakin Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 no to zespole: postraliście się!!!! jestescie super!!! :P Quote
Basenji Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Kociokwik II czyli klątwa Napoleona Inspektorze: wylądowaliśmy. Drzwi otwarte. Piesiaczku, nie widziałeś naszych kapeluszy z korka? Lissa, kochanie. Wychodź już. Może wepchnęłaś do jednej ze swoich walizek? Gdzieś tu czeka na nas.... ....wrrrr, moja wina, jasne. Nic nie pomagałeś przy pakowaniu! Weź chociaż ten przewodnik po Egipcie!. Salejm alejkum! Jestem Al-Nuka z egipskiej psiolicji! Witaj! Bardzo się cieszę, że spotyka nas mieszkanka Afryki. To jest ten papirus z tekstem klątwy. (o Q! A co on taki uprzejmy wobec tej al-cośtam! ) Chodźmy już! Mamy dzisiaj potworny upał i Lissa zapewne nie jesteś do takiego słońca przyzwyczajona. Czeka nas praca i podróż. ( :evilbat: Q :chainsaw: ) cdn 08-06 zdrówko Quote
Recommended Posts