agabass Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 hahahahhaa o mój słodki Gromez z sił specjalnych kogoś mi przypomina ciekawe kogo :wink: widzę nową gwiazdę serialową hahaha super :lol: no teraz to dopiero będzie akcja :lol: Quote
Basenji Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Tak, teraz dopiero się coś będzie działo. Ale ponieważ serial traci na oglądalności to i odcinki będą leciały rzadziej. Może się nawet przedwcześnie skończyć. Zdrówko :evilbat: Quote
bellatriks Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Gom nadkomisarz!!!! Bravo bravo dla Gomezka!!! :klacz: i dla Basenjiego :klacz: :lol: Quote
Basenji Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 bellatriks napisał(a):Gom nadkomisarz!!!! Bravo bravo dla Gomezka!!! :klacz: i dla Basenjiego :klacz: :lol: Chyba dla wszystkich basenji grających w tym serialu 1zdrówko Quote
bellatriks Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Basenji napisał(a):1zdrówko Basenji:to czemu tylko 1 zdrówko??? Powinno być tyle, ile basków :wink: Quote
M10M Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Czuję się rozczarowana. Chorowałam przez dwa tygodnie i myślałam, że spędzę tydzień na nadrabianiu zaległości a tu zaledwie jeden odcineczek.... Oj, jak mi smutno :( Quote
bellatriks Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 ja tak miałam w wakacje. Na miesiąc wypadlam, yślałam, że będzie z 50 stron, a jak weszłam to się nagle okazało, że w wakacje przerwa :evilbat: Quote
Basenji Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 M10M napisał(a):Czuję się rozczarowana. Chorowałam przez dwa tygodnie i myślałam, że spędzę tydzień na nadrabianiu zaległości a tu zaledwie jeden odcineczek.... Oj, jak mi smutno :( Niestety, seriale wymagają wiele pracy i zgrania eipy. A ekipa jest teraz mniejsza no i gwiazdy mają inne zajęcia, więc ich zgranie jest trudne. zdrówko Quote
baskomaniak Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 agabass napisał(a):ekipie sie poprostu juz nie chce Hmmm... :roll: To może po prostu opowiem resztę scenariusza i będzie z głowy... :wink: Nic z tego, właśnie przed chwilą skończyłem pracę nad dzisiejszym odcinkiem... 8) Pozdrawiam. :D Quote
baskomaniak Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Odcinek, a właściwie sam jego obraz jest na biurku reżysera i przechodzi ostatni etap obróbki przed emisją, czyli dialogowanie. 8) Po nim już tylko emisja i ... i wtedy to my będziemy czekać na Wasz ruch... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
bellatriks Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 no to najpierw Wasz ruch, a potem będzie nasz :D Quote
Basenji Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Kociokwik II czyli zemsta Napoleona Biuro Generała Komisarzu Gromez - przedstawcie dane i proponowany plan działań! Tak jest! Aby wesprzeć Inspektora Piesiaka, który jest w Paryżu musimy skoncentrować się na dalszym odszyfrowywaniu hieroglifów oraz na poszukiwaniu Złotej Pchły i kotów. Moja asystentka, sierżant Hipka przedstawi Wam szczegóły. Proszę koleżanko sierżant: Dziękuję Psie Nadkomisarzu! Psiogenerale i psioinspektorzy! Musimy skoncentrować się na poszukiwaniu Złotej Pchły. Wiemy, że jest na terenie Europy.... ....to niezbyt precyzyjne..... ....tak, ale pchła znajdować powinna się tam, gdzie bywał Goldeon Labradone i jego wielka armia. A zatem także w Polsce. Pokażę na mapie te miejsca, gdzie występuje największe prawdopodobieństwo znalexienia jej. Dodatkowo musimy wyszukać kota - który jest w wzmiankowany w zagadce. Dziękuję sierżańcie! A teraz zadania dla psiolicjantów: Komisarz Felka i Sierżant Hipka zajmą się poszukiwaniami śladów Goldeona Labradone i Złotej Pchły. Trzeba będzie do tego użyć technik tradycyjnych - czyli archiwalii ale też sił nadprzyrodzonych! Inspektorzy Farique i Guś zajmą się odszukaniem tego kota. Wykonać! cdn 12-03 zdrówko Quote
agabass Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 rewelacja jupi no zabierajcie się do pracy bo chcemy zobaczyć następny odcinek Quote
M10M Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 No wiedziałam, że w końcu do ratowania świata niezbędny będzie kot. Świat bez kota to świat bez sensu :D :D :D Quote
Basenji Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 M10M napisał(a):No wiedziałam, że w końcu do ratowania świata niezbędny będzie kot. Świat bez kota to świat bez sensu :D :D :D Kot tak, ale zależy w jakim charakterze! Z czegoś trzeba złożyć ofiarę...... 0X zdrówko Quote
M10M Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Tak, czy inaczej - bez kota ani rusz :D Zdrowie kotów :beerchug: Quote
M10M Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Hej, i co z tymi kotami, pchłami i przetrzymywanymi suczkami (czy ktoś jeszcze w ogóle pamięta o biednej Lissie?)? :D Quote
baskomaniak Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Jasne, że pamięta... :lol: Wszystko jest w scenariuszu... 8) Pozdrawiam. :D Quote
baskomaniak Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 M10M napisał(a):Hej, i co z tymi kotami, pchłami i przetrzymywanymi suczkami (czy ktoś jeszcze w ogóle pamięta o biednej Lissie?)? :D Aaaaaaa niech tam - najwyżej reżyser na mnie nakrzyczy... :wink: Obiecuję, że w najbliższym odcinku zobaczysz Lissę... 8) Pozdrawiam. :D Quote
M10M Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 baskomaniak napisał(a): Obiecuję, że w najbliższym odcinku zobaczysz Lissę... 8) Pozdrawiam. :D Znaczy - kiedy? :D Quote
Recommended Posts