Basenji Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 M10M napisał(a):agabass napisał(a): dawać mi zaraz tego kota Bogini, to jest bogini - odrobina szacunku... :D Tam jest nie tylko bogini ale też i....... zdrówko Quote
bellatriks Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Basenji, coraz bardziej mnie to intryguje:co????co tam jest?? Quote
M10M Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 agabass napisał(a):boginek :lol: :question: :cunao: Dobre :D :D :D A może i Anubis się pokaże? :D Quote
baskomaniak Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 M10M napisał(a):... A może i Anubis się pokaże? :D Przecież pokazał się na końcu scenki. :roll: A czy zdążył przybyć na czas... ...o tym w następnym odcinku... 8) Pozdrawiam. :D Quote
M10M Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 No tak - napisałam komentarz zanim mój wolny internet uruchomił całą sekwencję :D Quote
00000 Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 No to se poczytałam..... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Kiedy doszłam do ruchomych obrazków szczękę miałam na kolanach :wink: :lol: Zapisuję się na listę miłośników tej internetoweli :evilbat: Quote
Evelina Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 [quote name='Pagaj']No to se poczytałam..... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Tos se niezle powioslowala 8) [quote name='Pagaj']Kiedy doszłam do ruchomych obrazków szczękę miałam na kolanach :wink: :lol: [quote name='Pagaj']Zapisuję się na listę miłośników tej internetoweli :evilbat:Cosik mi sie zdaje, ze piramidy Cie zwabily 8) Quote
Basenji Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 Kociokwik II czyli zemsta Napoleona Anubis al Anubis Hanu -at Bastat! Ty Bastat powstrzymaj się - Ja Anubis ci nakazuję! Mraaaaaaaaau, tak Panie! Ufffff, ale się dziwnie czuję! Nie tylko ty. Lissa, jesteś moja suczko! Ty Bastet patrz na Menes -ah - anu. On może Ci znaleźć to co ty mieć chcesz. Mrauuu! Ten mały ah - anu? Co mogę zrobić wielka kocia boginko, aby pomóc Tobie i wszystkim we Francji? Tę znajdź mi zaginioną pieszczotkę i sprowadź ją do mnie! Brrrr, pchła! Ale żebyś szybko to zrobił Menes - ah - anu zabieram z sobą tę rudą istotę! Lisssssssssssssssssa! Piesiakuuuuuuu! cdn 10-03 zdrówko Quote
bellatriks Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 super :klacz: ale niezbyt rozumiem ten odcinek.. :oops: :-? Co jednak nie oznacza, że mi się on nie podobał :D Quote
Basenji Posted October 30, 2005 Author Posted October 30, 2005 bellatriks napisał(a):super :klacz: ale niezbyt rozumiem ten odcinek.. :oops: :-? Co jednak nie oznacza, że mi się on nie podobał :D Ale czego nie rozumiesz? Staroegipskiego? zdrówko Quote
baskomaniak Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Dziś 2 scenki w jednym odcinku 8) Pewnie dlatego, że długi weekend... :roll: :wink: [quote name='Basenji']Kociokwik II czyli zemsta Napoleona Anubis al Anubis Hanu -at Bastat! Ty Bastat powstrzymaj się - Ja Anubis ci nakazuję! Mraaaaaaaaau, tak Panie! Ufffff, ale się dziwnie czuję! Nie tylko ty. Lissa, jesteś moja suczko! Ty Bastet patrz na Menes -ah - anu. On może Ci znaleźć to co ty mieć chcesz. Mrauuu! Ten mały ah - anu? Co mogę zrobić wielka kocia boginko, aby pomóc Tobie i wszystkim we Francji? Tę znajdź mi zaginioną pieszczotkę i sprowadź ją do mnie! Brrrr, pchła! Ale żebyś szybko to zrobił Menes - ah - anu zabieram z sobą tę rudą istotę! Lisssssssssssssssssa! Piesiakuuuuuuu! cdn 10-03 zdrówko Pozdrawiam. :D Quote
00000 Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='Pagaj']No to se poczytałam..... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Tos se niezle powioslowala 8) Ja prawdziwy Pagaj.... 8) [quote name='Evelina'] [quote name='Pagaj']Zapisuję się na listę miłośników tej internetoweli :evilbat:Cosik mi sie zdaje, ze piramidy Cie zwabily 8) Quote
M10M Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Co tu rozumieć? Lissa jako zakładniczka a Piesiak ma się zabrać do roboty a nie tylko amorami wiecznie zajmować..... :D Fajne odcineczki :multi: :klacz: Quote
AnkaW Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 :o :o ale fajnie ogląda się większa ilość odcineczków. Komka bezkonkurencyjna, kociambr ... tj. boginka straszna :-? i co się stało z Lissą, jak Inspektor mógł dopuścić do porwania ukochanej z przed nosa :cry: Świetne odcinki :klacz: :klacz: :klacz: Quote
agabass Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 oj czy Liss będzie cała i zdrowa i czy Piesiak rozwiąrze zagadke pozyjemy zobaczymy super odcinek Quote
Basenji Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 [quote name='AnkaW']:o :o ale fajnie ogląda się większa ilość odcineczków. Komka bezkonkurencyjna, kociambr ... tj. boginka straszna :-? i co się stało z Lissą, jak Inspektor mógł dopuścić do porwania ukochanej z przed nosa :cry: Świetne odcinki :klacz: :klacz: :klacz: A Ty co możesz zrobić w kontakcie z siłą "wyższą"? Zdrówko Quote
Basenji Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Kociokwik II czyli zemsta Napoleona Lissssssssssa! Odszczeknij się! Nie wierzę własnym oczom! Czary jakoweś, ale ten cień tu nadal jest! Menes- ah-anu wstrzymaj się! Tak wielki Anubisie! Czy możesz zmusić Bastet by oddała mi Lissę? Mogę oczywiście zgnieść ją jak lew rozrywa jagnię, ale nie zrobię tego. Ty, Menes -ah-anu , znajdziesz tę pchłę. Ale dlaczego Anubisie? Skoro możesz....... Ty, Menes -ah-anu nie pytaj starych bogów Egiptu o ich wolę. Ale, jako że jesteś najdzielniejszym wojownikiem psiego rodzaju powiem Ci, że lubię patrzeć na Bastet, kiedy się ciągle drapie. Ale jak panie Anubisie mamy odszukać pchłę, i to złotą? Tylko niewielki wzrostem ale największy sercem może to zrobić: Sprowadź ją tutaj między piaskiem pustyni a nocą z dniem. Czysty Tokoklyt o mocy dwóch serc musi być z Tobą. Powodzenia Menes-ah-anu. I nie musisz się przywiązywać do tej jednej suczki.... ................................... Zniknął! Porozglądajmy się tu jeszcze, może coś znajdziemy Dobrze, popatrzmy. Chociaż myślę, że rozwiązanie zagadki leży gdzie indziej. Pewnie tak. A swoją drogą, baaaaardzo mądry ten Anubis jest, nieprawdaż? :iloveyou: cdn 11-01 zdrówko Quote
bellatriks Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 bbbbardzo mądry Anybis, baaardzo przystojny Inspektor Piesiak i baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrdzo super odcineczek!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
M10M Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 No nie wiem... Z tą mądrością Anubisa to można polemizować... 1) Pchły gryzą nie tylko koty... 2) Chyba namawia Piesiaka do niewierności.... Poza tym według niektórych wierzeń Anubis był synem Bastet... Oj nieładnie Anubisku, nieładnie... :D Quote
Basenji Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='M10M']No nie wiem... Z tą mądrością Anubisa to można polemizować...1) Pchły gryzą nie tylko koty... 2) Chyba namawia Piesiaka do niewierności.... Poza tym według niektórych wierzeń Anubis był synem Bastet... Oj nieładnie Anubisku, nieładnie... :D Się nie polemizuje! Anubis na pewno nie pochodził od Bastet - był jednym ze "starych" bogów i tych najwyższych rangą. A poza tym, czekaj w napięciu na dalsze odcinki! To teraz to dopiero rozgrzewka. :lol: zdrówko Quote
M10M Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 No dobrze, poczekam. Całe lata temu czytałam coś o scenach z ogniem... I mój kot miał przez niego skakać... Ale przeciez on był "w innej bajce" :D Quote
Recommended Posts