bellatriks Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 :klacz: Al-Nuka booska!!! :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Patka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 boski odcinek brawo dla stwórców :wink: Quote
Basenji Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Patka napisał(a):boski odcinek brawo dla stwórców :wink: No nie , my jesteśmy co najwyżej twórcami! Stwórca jest JEDEN. Zdrówko :lol: Quote
M10M Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Hop hop.... Jest tam kto? Czekamy na ciąg dalszy! Ileż można trwać w tym napięciu? To źle wpływa na zdrowie psychiczne :D Quote
Basenji Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Zależność jest prosta: Im więcej komentarzy od różnych osób tym szybciej pojawiają się kolejne odcinki.... Zdrówko Quote
M10M Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 A musi być od różnych? Bo ja czasem mogę gadać i za dziesięciu :D Quote
Patka Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 stwórca jeden ale w trzech osobach :wink: :lol: Quote
Basenji Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 Patka napisał(a):stwórca jeden ale w trzech osobach :wink: :lol: W dogomanii są tylko twórcy Zdrówko Quote
Basenji Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 bellatriks napisał(a):więcej!!!! więcej!!!!!! 8) Twórców? :roll: zdrówko Quote
Guest bernulka Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 super super super!! I znowu Hercia, ale sie ucieszyła :D Quote
bellatriks Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Basenji napisał(a):bellatriks napisał(a):więcej!!!! więcej!!!!!! 8) Twórców? :roll: zdrówkonie! odcinków!!!!!!!!!!!!!!!! :-? Quote
gugu Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Basenji bierze nas na przetrzymanie.... :lol: Quote
Basenji Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Z ostatniej chwili........... hm, yhym, szczyhm. Już? Szanowny Wydzowie pszerywamy na chwilę nasz arcyczekawy program o koszciach wołowych aby podacz najnowsze informaczje z Franci. Oto otszymałam z komendy psiolicji dokument niezwykłej wagi, który okazuje się bycz związany z nieszamowitą plagą gryzoni w Franci. Jeszt to kszerokopia yyyy...papier - to jeszt papiruszu odnalezionego przez naszego nieżawodnego Inszpektora Piesiaka w Louwrze. Z pierwszych analyz wynika, że zawiera on ukryte pszeszłanie lub obsztrukcję posztępowania. Praczują nad nim największi szpecze od szifrów. Zasztanawiające jeszt zniknięczie Lissy i Piesiaka z ich hotelu w Paryszu. Podejmujemy w tej szprawie nasze dziennikarski niuchanie i będziemy Wasz drodży widżowie informowacz o jego podsztępach. Dla DogoNews szczekała Komka! Do licha, żnowu mi się szczęka kiwa po tych gumowych koszciach! cdn 08-10 zdrówko Quote
M10M Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Witamy Komkę :D :D :D Jak widać po wakacjach szczęka, upsss, sorry, oczywiście SZCZEKA jak dawniej (znaczy - tak interesująco) :D No i Lissa i Piesiak zniknęli??? Coś podobnego! Ciekawe gdzie też się zawieruszyli? :D Quote
bellatriks Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: Super odcineczek i koffana, fflićna preszenterka z DogoTV :lol: Quote
baskomaniak Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Koma napisał(a)::roll: :lol: Koma, coś Ty? :-? Komce należy się wielkie głaskadełko za wspaniałą kreację, absolutnie! :klacz: Pozdrawiam :D Quote
bellatriks Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 szgadzam szę sz Basko ( :buzi: ) - jak nie Ty-to ja mogę uczałować Komkę Quote
Koma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Ja absolutnie nie narzekam :o wręcz przeciwnie jestem pod wielkim wrażeniem Waszej pracy nad serialem bo jest super :modla: :wink: Tylko to szeplenienie :roll: :lol: :lol: Quote
bellatriks Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 czo to szeplenienie??? to wyjątkowa czecha, która wyrósznia Komczę z innnych pszów :lol: Quote
Recommended Posts