Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka napisał(a):
ja protestuje moja suczkja jest ruda, a nie blond :wink: chodzi mi o swerę intelektualną :wink: drogi panie reżyserze prosze jej dodać pare psich szarych komórek :evilbat:

Patka!
Taki jest scenariusz i cała intryga! Nie zmienia się scenariusza na życzenie agentów gwiazd a poza tym, taka rola wymaga naprawdę świetnego zagrania. Inne suczki nie dawały rady!
Zdrówko

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gdzie ona potem rolę dostanie :wink: z takim utrwalonym wizerunkiem :D
dumb blond :wink: :lol:
no cóż fakt rola wymagająca moze dostanie psiego oskara :lol:

Posted

Basenji napisał(a):
Patka napisał(a):
ja protestuje moja suczkja jest ruda, a nie blond :wink: chodzi mi o swerę intelektualną :wink: drogi panie reżyserze prosze jej dodać pare psich szarych komórek :evilbat:

Patka!
Taki jest scenariusz i cała intryga! Nie zmienia się scenariusza na życzenie agentów gwiazd a poza tym, taka rola wymaga naprawdę świetnego zagrania. Inne suczki nie dawały rady!
Zdrówko

Tak, tak Patka, nasi aktorzy stają przed nielada wyzwaniami... Moja Żabka - najłagodniejszy kot na kuli ziemskiej gra wrednego czarnego niemalże mafiosa i trudno - taki scenariusz :D
Ale ile satysfakcji z takiego talentu aktorskiego..... :D :D :D

Posted

Witam po krótkiej nieobecności, zaległosci nadrobione. :roll:
Ale się narobiło, coraz ciekawsze odcinki.
A z Harrego mafioza, zrobił się straszny zbój :evil: we łbie mu się od tego aktorstwa poprzewracało i chce rządzić w domu. :evilbat: :evilbat:

Posted

Kochani widzowie,
Jest mi bardzo przykrö ale ze wzgledu na brak mozliwosci pelnego dostepu do zasoböw kompa (jestem poza Polskå) nastepny odcinek bedzie opözniony. Za to potem, b€dä az 2 naraz.
Cierpliwosci.
:evilbat:
zdröwko

Posted

Basenji napisał(a):
Kochani widzowie,
Jest mi bardzo przykrö ale ze wzgledu na brak mozliwosci pelnego dostepu do zasoböw kompa (jestem poza Polskå) nastepny odcinek bedzie opözniony. Za to potem, b€dä az 2 naraz.
Cierpliwosci.
:evilbat:
zdröwko

No to se poczekamy..... :sleeping:

Posted

Pewnie... Od lat (a przynajmniej tygodnia) nie było nowych odcinków. Jak tak dalej pójdzie, to admin wyrzuci topik jako nieużywany, zakurzony, zapomniany.... :bigcry: :shake: :placz:
:Help_2:

Posted

Kociokwik II czyli klątwa......

....cieszę się Inspektorze Piesiaku, że jesteś na miejscu i pomagasz Francuskim Pieskom
.....................................
....dobrze, zgadzam się z decyzją przerwania urlopu i wyjazdu do Egiptu. Jakie wsparcia potrzebujesz?
.....................................
...rozumiem, taaaaak. Mam znajomą z Akademii Psiolicyjnej, podinspektor Al-Nukę. Postaram się z nią porozmawiać.
......................................
O.K. Prześlij nam kopię papirusu, nasi śledczy przeniuchają go. Dobrze, przyjemnego lotu!
........................................
Asystent Tarelko! Proszę łączyć z Kairem, podinspektor Al-Nuką.