gośku. Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='Basenji'] Ja nic nie wiem, po prostu taki mam sposób analizowania zeznań. Akurat! Ale wracajmy do procesu. Pora przesłuchać świadków. Wzywam na świadka Kociambra Qdłatka! Czy świadek zna oskarżonych? Jasne, to moi znajomkowie z dachu. Jak w ostatnim czasie wiodło się oskarżonym? Na początku chodzili do mnie na ości i padlinę, ale potem, jak w ich diecie pojawiła się pasza treściwa, zapomnieli o starym kumplu! cdn zdrówko ŁĄł! Przyjeliście moją Sonke do serialu... :D !!! ? Fajnie :] Mam pytanko do tworcow tych obrazkow :] Jak je robicie....? Są fajniutkie :) Quote
maga18 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 AnkaW napisał(a):To co w tych lodach było :o że psiaki tak oszalały :P i studio demolują? :HUT012: Quote
baskomaniak Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 .:::Gosia:::. napisał(a):... ŁĄł! Przyjeliście moją Sonke do serialu... :D !!! ? Fajnie :] Mam pytanko do tworcow tych obrazkow :] Jak je robicie....? Są fajniutkie :) Wygląda na to, że dawno tu nie zaglądałaś. :roll: Mam nadzieję, że teraz będziesz częstszym gościem. Nadejdzie pora, że odsłonimy nieco kulis powstawania naszego serialu. Studio "Kociokwik" będzie dobrym miejscem na takie ciekawostki. :wink: Pozdrawiam :D Quote
AnkaW Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 A co tu dzisiaj tak pusto, nic się nie dzieje??????? Quote
Pasavera Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Świetne odcinki :angel: :klacz: :angel: Ale dzisiaj coś rzeczywiście nic się nie dzieje :( Quote
AnkaW Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 I co z tą obiecaną jazdą na karuzeli, Gizmo cały czas płacze, że kce sie pokręcić :roll: :cry: Quote
maga18 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 niom cos rezeserzy/animatorzy itd. sie ociagaja :lol: Quote
Basenji Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Może mają ważniejsze sprawy niż serial o psach. Choćby ATS w Pile! Zdrówko Quote
Basenji Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 Dziękujemy świadkowi Qdłatkowi. Niech siedzi w swoim śmietniku i czeka na kolejne wezwanie! A teraz wzywam na światka....... Ja w sprawie formalnej suko przewodnicząca... Tak? Mój klyent, Mruczyslaw, po namyśle postanowil nie przyznawać się do wyny. Bo kto to wydział, żeby kot zjadal kości! Hłe, hłe, hłe! Beep, beep Czyli twierdzi Papuga, że to nie Mruczysław! Oczywyście, suko przewodnicząca komysji. To patrzcie! O Q...! cdn Zdrówko Quote
maga18 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Ha! Widziecie... ;) Wystarczy sie upomniec i juz odcinek jest :multi: I Lunka nawet przewodniczy!! :D A ja jestem na widowni ;) Quote
malawaszka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 aahahahaha a skąd Luna taka elokwentna :roflt: ale i lacine zna :klacz: hahahaa ale się uśmiałam - Szanowna Komisyjo, ten filmik jest sfabrykowany :lol: :lol: :lol: Maga - Luna nie przewodniczy, tylko zwraca się do przewodniczącej Soni :lol: nieuważnie śledzisz odcinki :nono: :lol: Quote
baskomaniak Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 AnkaW napisał(a):I co z tą obiecaną jazdą na karuzeli, Gizmo cały czas płacze, że kce sie pokręcić :roll: :cry: będzie, będzie... 8) ...jak tylko wszyscy aktorzy skończą pracę na planie zdjęciowym... :wink: Pozdrawiam :D Quote
maga18 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 jak to skoncza ?? :roll: taaaa na pocieszenie, ze serial dobiegl konca pokreca nas na karuzeli :lol: Malawaszka... przepraszam :oops: Masz Racje... zle zrozumialam ;) Quote
M10M Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Fakt, że Mruczysław zabiera kość jeszcze o niczym nie przesądza. Może chciał ją zanieść Piesiakowi w prezencie - żeby ten nie musiał tyłka podnosić i osobiście do michy człapać :P :P :P A swoją drogą - spojrzenie to ten Mruczysław ma takie, że parę latek za kratkami za sam wygląd może zarobić....:roflt: Quote
maga18 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 niom spojrzenie to ma :lol: jeszcze brakuje mu tatuazowych kropek w kacikach oczu ;) Quote
baskomaniak Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 maga18 napisał(a):jak to skoncza ?? :roll: taaaa na pocieszenie, ze serial dobiegl konca pokreca nas na karuzeli :lol: ... A skąd takie wnioski ? :roll: W "luzach" produkcyjnych 8) zbierzemy grupkę "karuzelową" do busa i ... ...pojedziemy na karuzelę do Orleanu... :wink: Pozdrawiam :D Quote
baskomaniak Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Owczarka napisał(a):eno a kiedy bedzie moj max w serjalu??? Cierpliwości... Widziałem go dopiero na liście do castingu... 8) Pozdrawiam :D Quote
AnkaW Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Stanowczo protestuję. Ten film to fotomontaż. :o Kto sprawdził jego autentyczność. Nalezy powołać ekspertów w tej dziedzinie. :evilbat: Quote
Basenji Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery Więc ja wysoka komisjo tak przypadkiem znalazłem tę kość. No i tak sobie pomyślałem, że moja Ruda może by sobie też ją pogryzła..... Czy oskarżony Mruczysław znalazł coś jeszcze? Nie, skąd! Mruczysław, jak będziecie kłamać to wezwę baski z ochrony... Czy ktoś Wam kazał kraść mienie piesiackie Tak! Kim była ta kreatura? Sorry kochanie - muszę się przyznać! To moja Ruda mi kazała! cdn zdrówko Quote
malawaszka Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 :o Mruczysław :o wkopujesz swą ukochaną???? :evil: Quote
bellatriks Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 malawaszka napisał(a)::o Mruczysław :o wkopujesz swą ukochaną???? :evil: Na pewno zaraz odezwie się wykrywacz kłamstw i kłamczucha zdemaskuje! Quote
AnkaW Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Czy jest sądowe pozwolenie na użycie wykrywacza kłamstw? :evil: Mruczysław ty zdrajco nie spodziewałam się tego po tobie, wkopywać niewinną zakochaną kociczkę? :x :x :x :evil: Quote
M10M Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Ja tak w kwestii formalnej - Mruczysław rozrabiał w serialu na długo przed pojawieniem się Rudej. I nie potrzebował inspiracji :D Coś ten nowoczesny sprzęt chyba szwankuje :P :P :P. A może operator jest uprzedzony do kota.... :wink: Quote
Basenji Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 M10M napisał(a):Ja tak w kwestii formalnej - Mruczysław rozrabiał w serialu na długo przed pojawieniem się Rudej. I nie potrzebował inspiracji :D Coś ten nowoczesny sprzęt chyba szwankuje :P :P :P. A może operator jest uprzedzony do kota.... :wink: Ważne, że kot kłamczuch - żadne Wasze insynuacje mu nie pomogą! Ale czekajcie aż do końca - kto wie? :wink: zdrówko Quote
Recommended Posts