bellatriks Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Pamiętam, pamiętam, Twój adresik też.Zaraz wyślę, bo mnie wcześniej od kompa odgoniono do lekcji. Ach, ta praca domowa... Quote
baskomaniak Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Owczarka napisał(a):niedlugo przyjda do baskomaniaka zdjecia psa mojej cioci!RAMZESA! no to leca.... Przyszły. I co ja mam teraz z nimi zrobić? :roll: Zgłoszeń na casting już nie przyjmujemy... :roll: No dobra, niech przyjdzie na casting razem z MAX'em, zobaczymy... 8) Pozdrawiam :D Quote
Evelina Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='Owczarka']niedlugo przyjda do baskomaniaka zdjecia psa mojej cioci!RAMZESA! no to leca.... Przyszły. ..... No dobra, niech przyjdzie na casting razem z MAX'em, zobaczymy... 8) Pozdrawiam :DBasko, Ciocię zapraszasz ? :roll: Quote
baskomaniak Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 bellatriks napisał(a):Pamiętam, pamiętam, Twój adresik też.Zaraz wyślę, bo mnie wcześniej od kompa odgoniono do lekcji. Ach, ta praca domowa... 1-sza tura dotarła. Pozdrawiam :D Quote
bellatriks Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Przyszły. I co ja mam teraz z nimi zrobić? Zgłoszeń na casting już nie przyjmujemy... Zgłoszenia były-to tylko uzupełnienie zdjęć. Tak jak z Harnaś i Halka :roll: 1-sza tura dotarła A druga? Quote
baskomaniak Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 bellatriks napisał(a):A druga? Druga też. Pozdrawiam :D Quote
baskomaniak Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Choć daleko nam do mety, nie przeoczmy pierwszej sety... :wink: Pozdrawiam :D Quote
Basenji Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 Pieeeeeesiak! Ratuj! Co się stało, Malutka? Ale tam jest pełno szczurów! Brzydzę się tymi gryzoniami! Hm, faktycznie! Strasznie zaszczurzona coś ta Francja, a z drugiej strony jakoś mało kotów tu widzę. Bardzo to wszystko ciekawe. A propos, dlaczego nie mówisz, że się oddalasz! Orlean to duże miasto, zgubisz się i będziesz musiała wracać sama. Twoje zachowanie pomału mnie zaczyna wkurzać. Już nie będę, przepraszam! To myśl! Wracamy do hotelu, muszę zadzwonić do kraju i zorientować się jak tam działa Komisja Śledcza. cdn 010 zdrówko Quote
Evelina Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Prawda, że karuzela jak marzenie ? :wink: Proponuję przejażdżkę. Setna strona zobowiązuje. 8) Kto chętny ? Ci, którzy się zgłoszą na 100-ej stronie mają szanse ujrzeć swego pupila na karuzeli 8) Dla wyjaśnienia dodam, że jest to karuzela stojąca w samym centrum Orleanu tuż przy pomniku Jeanne d’Arc. Quote
agabass Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Może się z Gomem załapiemy na karuzel, a tym czasem, borem , lasem życzymy najlepszego z okazji 100-nego :BIG: :laola: :klacz: Quote
Koma Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Ja też chcę ja też chcę!!! :angel: A raczej KOMKA :) Quote
AnkaW Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Hurraaa zmieścilismy sie na 100. :B-fly: :BIG: A na takiej karuzeli sama bym pojeździła. :wink: :roll: Quote
bellatriks Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Nio..super!!! Halka i Harnaś też. Wlaściwie to one nigdy nie były na placu zabaw, o samej karuzeli już nie mówiąc.. Quote
Guest bernulka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 jupi!!! My też się zmieściliśmy!!! Tylko zapominajcie że nas jest trzech Hera, Kora i Sara:P paździoszki :lol: Quote
Recommended Posts