Evelina Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Sprawny reporter mówi szybko i z dykcją. Koma pod tym względem jest niedościgniona. 8) Quote
maga18 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Basenji napisał(a):maga18 napisał(a):Koma sepleni czy mi sie zdaje?? :lol: :wink: Tak szybko buźką rusza... :lol: No skąd. Ona ma po prostu krótki czas antenowy! Zdrówko :lol: w takim razie prosze przedluzyc Komce czas antenowy :smilecol: :terazpol: Quote
Koma Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 maga18 napisał(a):w takim razie prosze przedluzyc Komce czas antenowy :smilecol: :terazpol: Oj popieram popieram :) Quote
baskomaniak Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 reżyser: Co tak siedzisz z tym telefonem w ręku? animator: Pytasz, jak byś nie wiedział... ***** ***** reżyser: To kogo dziś mamy? animator: Zaraz zobaczymy... ... ... reżyser: Proszę się przedstawić jestem ERA reżyser: Nie pomyliłaś casting'ów? W studio obok, robią coś o promocjach i darmowych minutach. animator: ... i rozliczeniach sekundowych. Nic z tych rzeczy. Marzę o zostaniu gwiazdą serialu. Jak się dostanę, to mogę nawet zagrać postać z innej epoki... reżyser: Masz jakieś doświadczenia aktorskie? Mamy z kumplami teatrzyk osiedlowy. Gram Napoleona... Podbijamy sąsiednie podwórka... animator: Widać, żeś w czapce urodzona... animator: Sorry, mam wreszcie to oczekiwane połączenie, kontynuujcie beze mnie, ja zaraz wracam... ... Pozdrawiam :D Quote
dbsst Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 nie no kozaka troche historii w serial sie wkrada Napoleon i w ogole :D Quote
bellatriks Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Suuperrrr!!!! Basko też się wziął do tworzenia odcinków!!!! :klacz: Quote
Kalunia Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Hahahaha :lol: 1) Koma ma swietna dydkcje, na głowe bije p. Czubowne ;) 2) No prosze, Era i Napoleon? :lol: Quote
baskomaniak Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 bellatriks napisał(a):Suuperrrr!!!! Basko też się wziął do tworzenia odcinków!!!! :klacz: 8) Pozdrawiam. Quote
KaRa_ Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Ach moja Erka w Kociokwiku będzie :wink: Czy ja wiem czy teatrzyk osiedowy ja bym powiedziała wiejski :lol: Quote
baskomaniak Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='KaRa_TC']Ach moja Erka w Kociokwiku będzie :wink: Czy ja wiem czy teatrzyk osiedowy ja bym powiedziała wiejski :lol: Sądzę, że ERA wiedziała co mówi... :wink: Postanowiłem sięgnąć po Słownik PWN, i co znalazłem: "osiedle ... nieduże skupienie budynków miejskich lub wiejskich; zespół bloków mieszkalnych..." Pozdrawiam :wink: :D Quote
KaRa_ Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Ach no tak zapomniałam jaka to moja Era jest inteligętna (chyba mądrzejsza od swojej pani :lol: ) :oops: Quote
bellatriks Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ach no tak zapomniałam jaka to moja Era jest inteligętna (chyba mądrzejsza od swojej pani :lol: ) :oops:No bez przesady. Wiem, że Psy są bardzo inteligentne, ale pod tym względem nie dorównują ludziom. I to jest właśnie ich atut. Dzięki mniej pofałodowanej korze mózgowej- możliwości myślowe Psów są mniejsze niż ludzi. W efekcie Psy nie mogą być złe. "Złe" psy to tak naprawdę Psy skrzywdzone człowieka Quote
Evelina Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 bellatriks napisał(a):Suuperrrr!!!! Basko też się wziął do tworzenia odcinków!!!! :klacz:Do tej pory siedział w studio jako Basko-ozdobny ? :lol: Quote
bellatriks Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Miał dużo innej roboty. A co do ozdoby, to nie!!! On nie jest jakąś bezużyteczną, tandetną ozdóbką! On bardzo wiele wnosi na dogo. jak zreszta wszyscy dogomaniacy! Quote
Evelina Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 bellatriks napisał(a):Miał dużo innej roboty. Oooo :o A co takiego robił ? 8) bellatriks napisał(a):A co do ozdoby, to nie!!! On nie jest jakąś bezużyteczną, tandetną ozdóbką! A kto powiedział, ze bezużyteczną ? Pięknie ozdabiał krzesło w studio serialowym. :lol: bellatriks napisał(a):bardzo wiele wnosi na dogo. jak zreszta wszyscy dogomaniacy!Ja tam mam ostatnio do niego zastrzeżenia. Podwieszony topik w galerii zaniedbuje. Ciekawe dlaczego ? :hmmmm: Quote
baskomaniak Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Evelina napisał(a):... Ja tam mam ostatnio do niego zastrzeżenia. Podwieszony topik w galerii zaniedbuje. Ciekawe dlaczego ? :hmmmm: ... niedługo będzie wiadomo dlaczego... 8) :wink: może nawet już jutro ... :wink: :D Pozdrawiam :D Quote
Evelina Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='Evelina']... Ja tam mam ostatnio do niego zastrzeżenia. Podwieszony topik w galerii zaniedbuje. Ciekawe dlaczego ? :hmmmm: ... niedługo będzie wiadomo dlaczego... 8) :wink: może nawet już jutro ... :wink: :D Pozdrawiam :DA kiedy się poprawisz ? :roll: Quote
bellatriks Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 ale my chcemy wiedzieć dzisiaj!!!! Basko!!! Zdradź nam swą tajemnicę!!!!! Pliska... :roll: Quote
Evelina Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='bellatriks']ale my chcemy wiedzieć dzisiaj!!!! Basko!!! Zdradź nam swą tajemnicę!!!!! Pliska... :roll:O nie, Basko nie rób tego :oops: Quote
gugu Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Evelina jesteś bez serca...... :( baskomaniak pokaz ze nie zasługujesz na takie podteksty..... :P Quote
Pasavera Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Evelina'][quote name='bellatriks']ale my chcemy wiedzieć dzisiaj!!!! Basko!!! Zdradź nam swą tajemnicę!!!!! Pliska... :roll:O nie, Basko nie rób tego :oops: :angel: Evelinko :thumbs: Nie damy namówić Baskomaniaka :evilbat: :lol: :evilbat: Quote
Evelina Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='gugu']Evelina jesteś bez serca...... :( Serce mam, tylko przewrotne :wink: Quote
baskomaniak Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 bellatriks napisał(a):ale my chcemy wiedzieć dzisiaj!!!! Basko!!! Zdradź nam swą tajemnicę!!!!! Pliska... :roll: To nie jest wyłącznie moja tajemnica... 8) :roll: :wink: Oglądaj następne odcinki ... 8) Pozdrawiam :wink: :D Quote
Recommended Posts